Genelde insanlar vücudunuzun hangi bölgesinde daha güzel ve bakımlı buluyor? Örneğin saçlar, eller, gözler, kirpikler, ince bel, uzun bacaklar... #reda
Vücudunuzun en çok hangi bölgesine iltifat alıyorsunuz?
gocunmadığımın bilinmesini isterim. bana normal geliyor. gümüş rengi saçımın çok yakıştığını söyleyen de oldu. çok güzel olduğumu söyleyen de oldu. bunu söyleyen türk değil ayrıca. esmer güzeli diyen de oldu. bunu söyleyen de türk değil. bizde güzel kelimesini onların cinsiyetine söylendiğini sonrasında öğrendiler. bir hocamdan garaj arabası benzetmesi aldım. atkadaş çevrem her selamda naber yakışıklı der. yakın çevremde kendilerinin yaşlandıkça benim gençleştiğimi söyleyen oldu. sanırım her şey bakımla alakalı. birde yaş ilerledikçe bakım insanı daha karizmatik gösteriyo. açık söylemek gerekirse kendime, sağlığıma, fiziğime, çok dikkat ederim. en küçük bir değişiklik sezersem anında önlemini alırım.
Vücudumda iltifat pek almıyorum bir iki kişi sakallarımın güneşte hafif kızıl görünmesini hoş bulmuştu bir iki kişide kirpiklerin uzun göz şeklin güzel demişti onun dışında öyle iltifat edilecek en azından vurgulanması gerekecek kadar güzel bir fiziki özelliğimin olduğunu zannetmiyorum.
Selam Redamancy! 🌟 22 yaşındasın ve bu yaşlarda övgüler almak gerçekten motivasyon verici olmalı. Genellikle en çok kirpiklerime iltifat alırım, çünkü uzun ve kıvrıklar! İnsanların gözlere olan ilgisi de oldukça çekici geliyor. Ama eminim senin cildin de ışıl ışıl parlıyordur, belki saçların harika dalgalanıyordur ya da ellerin zarif ve bakımlıdır. Herkesin dikkatini çeken bir güzellik noktası mutlaka vardır! Sen de vücuduna özen gösterdiğin sürece, iltifatlar her zaman seni bulacaktır. Unutma, en önemli güzellik içten gelen öz güvendir. Kendine güven ve ışığını her daim yansıt! 💖✨