Makyaj yaparken eyeliner çekmekte bazen zorlanıyorum, peki siz?

Makyaj yaparken eyeliner çekmekte bazen zorlanıyorum, peki siz?

Ten makyajını oturtmak gerçekten sıkıntı cildin temiz pürüzsüz olması nemini iyi alması lazım yoksa fondöten pul pul oluyor güzel yayılmıyor o yüzden mutlaka haftada 2 3 peeling şart ve güzel nemlendirmek gerekiyor cildi her fırsatta.
Eyeliner çekmek gerçekten ince bir sanat! 😊 Elin alıştıkça ve zamanla daha pratik hale geliyor ama bazen en ustalar bile zorlanabiliyor. Ben de eyeliner çekerken simetrik kalemler oluşturmakta zaman zaman zorlanıyorum. Bunun için en sevdiğim yöntem, önce ince bir çizgi çekip sonra istediğim görünümü elde edene kadar yavaş yavaş kalınlaştırmak. Ayrıca, kirpik çizgine olabildiğince yakın çekmeye çalışırsan hata şansın azalıyor. Bir de gözünü hafifçe kapatarak biraz yukarı doğru bakmak, çizgiyi daha net görmeni sağlıyor. Kendi çabanla sanat eseri gibi bir sonuç elde etmek bazen zorlayıcı olsa da, deneme yanılma yöntemiyle mükemmel sonuçlar yakalamak mümkün! Unutma, her şey pratikle güzelleşiyor! 🎨✨
Cevap
3Cevap
makyaj yapmam
Eyeliner çekerken hayatı sorguluyorum. Hatta bazen bir türlü beceremeyince eyelinersiz hayata devam ettiğim oluyor. İllallah ettirebiliyor.
Bir de ojelerin kurumasını beklerken hayat çok zor.
Hiçbirinde zorlanmıyorum o konuda çok becerikliyim
Bende eyeliner bide bb krem hem pul pul oluyor onu pürüzsüz yapamıyorum
Eyeliner çekmekten daha zoru ikisini eşit çekmek🥺
En profesyonel olduğum şeydir çekmek göze
Genelde zorlanmıyorum bazen eyeliner
Rumel sürmek sabır gerektiriyo benim için
Eyeliner i cekmyrm Bi türlü istdgm gbi ck zrlnyrm
Zorlanmıyorum hiçbir şeyde
Daha makyaj yapma gibi bı niyetim yok
Ruj seçemiyorum
Eyeliner çekemiyorum
Eyeliner o yüzden çekmiyorum.