minyonum 159 160 falan boyum. 55 kilo falanım. belim ince popom ve goguslerim buyuk. goguslerim cok buyuk buyuklugunden dolayı sarkma payı da var. tüylerim fazlasıyla vardı evdeki lazerle azalttım ama tamamen bitmiş değil. genital bölgemde tüy yok ama kararma problemim var. cilt tonu eşitsizliklerim var her yerim farklı bir renk sanki. ve bunlardan oturu begenemiyorum vucudumu. fiziken kum saati guzel aslinda ama bunlar bir engel. sizce ilerde çok mu sorun yaratır bana bu durum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİfade ettiklerinden vücudun gayet biçimli ve hoş gibi anladım, genital bölgenle ilgili ileride ton açma operasyonu yaptırabilirsin. Kendini sev, toplumun dayattığı güzellik kalıplarına uymak zorunda değilsin ve kafanda bu kadar büyütme lütfen. Hepimiz belirli algıların rüzgarına kapılıp kendimizi unutuyoruz, buna hiç gerek yok. Her halinle güzelsin bence 😍
03 Yorumla
Soran1 yılvucudumu sekil ve fizik olarak cok begeniyorum zaten benim derdim cildimle. ama onlarin da caresi var sanırım ilerisi icin dusunulebilir tesekkurler
- 1 yıl
Kendini hırpalamadan, üzmeden seni rahatsız eden şeyleri çözebilirsin, iyi bir dermatologla görüşerek üstesinden gelirsin :)
Soran1 yıldermaya gittim doktor bile dedi senin cildin lekeye yatkın hassas bir cilt diye genetigin onune gecemem maalesef
En İyi Cevaplar
Genelde zannettiğin kadar çirkin değildir güzel buluyorsanda zannettiğin kadar güzel değildir
025 Yorumla
Soran1 yıldoğru teşhis
Soran1 yılyani o kadar da kötü olmadığının farkındayım arkadaslarım iltifat ederler hep ama insanoğlu takıntılı doyumsuz bide insan kendini en yalın haliyle gorebildigi icin hep bir seylere takılıyo
Soran1 yılve genelde hep daha ayrıntıya takılanlar guzel olanlar oluyo hep boyledir. daha da iyisinin olması hırsı bunlar. sence onların takıldıkları şeyler bir kusur muyudu? muhtemelen hayır diyeceksin ama anlatamazsin iste ayni sekilde bana da ahahha
Soran1 yılvalla aynısı burnum mesela fındık ve guzel ama neden kaydırak gibi degil diye sakasiz dolgumu yaptırsam diye dusundum kafayı yedim galiba goguslerimi kucultmeye taktım şimdi de degisiyo surekli illa bir sey bulunuyo yani
Soran1 yılkız arkadaslarım fazla buyuk kuculttur diyor bence haklılar etrafımdakiler de onaylıyor ama korkuyorum ameliyattan bakalım
Soran1 yılsen de mi digerleri gibi buyuk gogus seviyosun😔
Soran1 yılben
Soran1 yılsen taşısaydın sen de sevmezdin belki de sedatcım
Soran1 yıle illa ki zorluklari var katlanıyoruz simdilik bakalım
Soran1 yılcesaret edersem bir gun kuculturum belki. artıları bana degil karsi cinse😔
Soran1 yılsen göğüste sarkma olsa da buyuk diye seviyo musun
Soran1 yılistek atayim
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Öncelikle, her birimizin farklı ve eşsiz olduğunu unutmaman çok önemli! Senin dediğin gibi, kum saati bir vücut tipin var ve bu birçok kişi tarafından beğeniliyor. Öz güveninin zamanla artması için kendine biraz daha nazik davranmalısın.
Göğüslerindeki sarkma ve cilt tonu eşitsizlikleri gibi doğallığın getirdiği bazı durumlar hemen hemen herkeste olur. Bunlar seni daha az değerli yapmaz. 🥰 Tüylerle ilgili olarak, lazerin sonuçlarından memnunsan bu harika! Kararma için doğal yollar veya bazı bakım ürünleri deneyebilirsin. Fakat unutma, her zaman profesyonellerden destek almak en iyi sonucu verebilir.
Evlenince ya da bir ilişkiye başladığında, karşındaki kişi seni sen olduğun için sevecek. Kendine güvenirsen, bu güzellik de dışına yansır. Sen en iyi halinle mutlu olursan, çevrendekiler de bunu hissedecektir! Kendine inan, çünkü sen harikasın! 💖✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılöz güvenin olsun
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı.
1 yılSeni bu gibi detaylar için beğenmicek ya da sorun edicek birinş hayatında tutman büyük sorunlar yaşatır. Fiziksel özelliklerin değil kendini sevmek bu kadar zor değil
024 Yorumla
Soran1 yılhaklısın da iste insanın vucudunu begenip beğenmemesi iliskideki ozguvenini ve konforunu etkileyen önemli bir etken oldugu icin oyle oluyor
- 1 yıl
Bir kadın olarak bu dediğinde haklısın ilk önce kendine olan güvenini etkiliyor. Ama iişin bide farrklı boyutu var kendine bakmaya özen gösteriyor ve deniyorsun ve seni sadece fziksel özelliklerle sevmeyen biri zaten bunları sorun edip sana yansıtmaz
Soran1 yılyani evet oyle olmalı zaten. bakımlı biriyim ama her sey mukemmel olsun istiyo insan hem kendi hem karsisindaki icij
- 1 yıl
Herşeyin kusursuz olduğu kimse yok bu hayatta kusursuz olmaya gerekte yok insan kusur arayınca zaten bulmak için anı kolluyor. Kusurları en azda tutmak ya da onları ile sevmek kendinide öyle sevmek mesele en basiti ten renginden bahsetmişsin kaç erkek sen söylemeden bunu fark eder sence 😄
Soran1 yılhicbiri muhtemelen. goze batan bir sey yok cildime iltifat bile aliyorum ama benim kuruntularım iste. daha sa iyisi olcak cabaları hic sevmiyorum boyle olmayı da elimde değil kendime zarar veriyoeum sadece
- 1 yıl
Bunun farkındasın ve olan biteni biliyorsun birazda yaşının verdiği birşeyde olabilir de şöylede söylenebilir o kusursuz diye lanse edilen ünlüler mankenler ya da diğerleri kaç operasyondan sonra o hale geldiklerini bilmek bile güç ister ki insan kusurları ile güzeldir. Ufak tefek şeyler sendeki gibi kusur sayılmaz. Kendini yormak yerine daha çok sevmeyi dene bunlara takılmazsın
Soran1 yıl19 yasindayim ama yasima ragmen donemimizin bu hastalık boyutundaki takıntı ve algılarının farkındayım ve ne yazik ki ben de buna dahilim
- 1 yıl
Daha çok gençsin ki bu kadar olgun olup bunun farkında olmakta bi başarı bi aynaya bak dünyada sana benzeyen sen gibi olan bi tane daha yokken senin kendini bu olgunlukla o sınıfa dahil etmen anlamlı olur mu
Soran1 yılhaklısın
- 1 yıl
O yüzden çokta takmamak gerek ki başarılı olabilirsin fiziğinde bi eksiklik ya da seni rahatsız eden bişey yok bariz belli
Soran1 yılyok fizigimi seviyorum cok sukur de digerlerini de zamanla hallederim artık
- 1 yıl
Umarım başarırken kafanda kusursuzluğa kendini şartlamazsın başarılar şimdiden 😊
Soran1 yılsimdiden sartlamıs gibiyim ama ahahha allah kurtarsın beni cidden tesekkurler bu arafa
- 1 yıl
İkna edilebilirsin seninde ilgini çeken biri tarafındanda bunun için hayatında biri olmalı yoksa o takıntılar ciddi anlamda hayatı zindan eder
Soran1 yılo kadar dogru bir noktaya degindin ki gerçekten oyle. ben herkesi hep reddediyorum. sans verdigim 2 kisi falan olmustur onca teklif arasından onlar da ilerlemedi. gercekten sevdifim biri olsa ve beni bu sekilde kabul ettigini hissettirse hicbir seyi takmam muhtemlen. ama kolay kolay bir sey hissedebilen biri degilim her seyde olduğu gibi bu konuda sa zor ve seciciyim maalesef
- 1 yıl
Biraz inatçıyım biraz takıntı yaptığım şeyler var ama aslında güzel bir kızım kendimi bedenimi tanıyorum ve insanlar hassas noktalarıma dokunamadıkça beni etkilemedikçe birşeylere ikna olamıyorum sevdiğim zaman ikna olmam kolayda sevdiğim aşamaya gelmek zor. Hırslı bir yapım var başarıyı seviyorum o yüzden zor olan ilgimi çekiyor. Senin tanım tam olarak olmasada buna benziyor. İnsan sevip sevildiğini hissedince olduğu gibi de güzel olduğunu anlıyor haklısın
Soran1 yılinat karadenizden geliyo olsa gerek🤓 dogru tanımladın. insanların iltifatlari övgüleri ben de hiçbir etki yaratmaz ne özgüven ne ego hicbir sey katmaz bana. iltifata anlam bile yuklemem. her seyden once benim kendi onayımdan gecip kendime karsı acımasız olan tarafımla yuzlesmem gerekir. ama asik olduğum bir adam bu dengeyi degistirebilirsi belkide
- 1 yıl
Oldu o zaman karadeniz inadı dedikten sonraa ben şöyle kıyıdan köşeden sessizce deli inime çekiliyorum 😅😅 çevrdeki herkeste deli gibi iltifata egoya boğuyor bu yüzdende ilgini çeken pek kimse olmuyor anladığım kadarıyla ama bi karadeniz damarına ne anlatıyom ben ya 😁 kendinle yüzleşirken kendine acımasızlık yaparken bunca emeğide kendin verdiğini unutma aşık olursan eğer sessiz sakin biri olursun muhtemelende damarına basmadıkça tabi 😊
Soran1 yılkaradenizli kızı oyle kuru iltifatla falan kandıramazsın duymadığım seyler degil bana farklı insan lazım herkes gibi olmayam. en son birini gercekten sevdim ve hala daha atlatabilmiste degilim ama bazı sebeplerden olmadı. nasip artık
- 1 yıl
Sizinki inat değil başka bişey sevginizde orantsız inadınızda ama hakkınız var sevdiğiniz ve sevildiğinizde başka bi kavramda seviyorsunuz. Ama hayatında bi gerçeği var olmayacak olanı beklemek insanın kendi kalbine yaptığı ihanettir. Atlatmak konusuna gelirsek burdan çookk uzun olur değerini bilen olsaydı yanında olurdu diyeyim en kısası bu
Soran1 yılkarısık o baya ya. sevgilisi varken benden hoşlandı ayrıldı bana gelir gibi oldu sonra geldigi sehre geri tasininca kizla baristi falan filan. ama sevmistim baya bitti gitti takmıyorum da arada bi geliyo aklıma hala. onemsiz ya. umarım istedigim kendim gibi biriyle karsilasir kendimi sevebilirim
- 1 yıl
Olmayacak bir şey istemiyorsun aslında olmasıda mümkünde ilk önce senin kendine izin vermen gerek tabi bu konuda sen harici kimse kolay kolay bişey yapamaz. Umarım istediğin gibi birine denk gelirsin hayatında sohbet için teşekkür ettim. Bana ufaktan müsade bi karadenizliyi daha fazla zorlmamıyım 😅
Soran1 yıltesekkurler hahah
- 1 yıl
😊👋
Güzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Vücudunu sıkılaştırırsan sporla hiçbir sorun kalmaz
05 Yorumla
Soran1 yılolay vucudun sıkılaşması değil ki
Soran1 yılo kadar da kotu değil zaten ama bana gore her sey tam olmalı
Soran1 yılorası oyle tabii
Gizli Üye(30-35)1 yılFiziğin anlattığına göre bence çok güzel ve seksi. Büyük göğüslerine bayılırım görsem.
010 Yorumla
Soran1 yılfizikle bir problemim yok zaten baktigimda ben se begeniyorum olay cildimle
Cevap sahibi1 yılCildin nasıl ki
Soran1 yılyani ton eşitsizlikleri kararmalar ve ince ince tüyler
Cevap sahibi1 yılHiçbirini kafana takma. Hepimizde var bunlar. Seni görmek isterdim :)
Cevap sahibi1 yılGöğüslerin kaç beden
Soran1 yıle ve d cup oluyot
Cevap sahibi1 yılOfff baya büyükler, görmeyi çok isterdim onları 🙈🙈
Soran1 yılkucultturcem korkumu yenebilirsem
Cevap sahibi1 yılGizliden çıksam bana yazar mısın
Cevap sahibi1 yılBiraz konuşsak?
1 yılBen pek bir sorun göremedim dediklerinde
020 Yorumla
Soran1 yılnasi ya
- 1 yıl
Popo ve memenin büyüğü halistir. Bence iyi bile. Ten renginde de olabilir ton geçişleri. Beslenme ya da genetikle ilgilidir. Kararmayı da kim takıyor ya boş ver hep goygoy onlar.
Soran1 yılgenetik aslinda kucukken de boyleydi bakımlı biriyim ama engel olunamiyor genetige maalesef
- 1 yıl
Kaç yaşındasın. Belki alerjin vardır bir şeylere. Test falan yaptırdın mı
Soran1 yıl19 yasindayim. cikolata findik falan alerjim var yiyorum ben kaşıntı yapıyo onlardan dolayı kalan izler de var
- 1 yıl
O zaman onları yememen lazım. Birinden birini seççen
Soran1 yılahhahqhs cikolatasiz hayat mi olur
- 1 yıl
Olur. Saray mutfaklarında çikolata mı vardı 300 sene önce. Anavatanı zaten güney Amerika bu kakaonun
Soran1 yılgel regl ol her ay bakalim nasil duruyosun
- 1 yıl
Kadınlar 40000 yıldan beridir regli oluyor en azından homosapiens olarak. O zaman nasıl duruyorlardı acaba bilemiyorum ama çikolata yoktu o zamanlar
Soran1 yılvardir yine biseyler insan resmen tatlı çikolata aşeriyo. ama sağlığım icin haklısın
- 1 yıl
Sağlığın yüzde 50si irade yüzde 50si de maddiyattır. Bir de genetik var ama artislik olsun diye ona yüzde ayırmadım ikide bitirmek için. İstersen yüzde 15er kırpıp ona ekleyebilirsin
Soran1 yılyani alerji bir kenara dermaya gittiğimde de cildimin cok hassas ve leke tutmaya meyilli bir cilt oldugunu soyledi genetik faktörler her sekilde onumde
- 1 yıl
Kalıcı mı peki bunlar. Ne kadar kötü mesela bir çok insan cilt lekesi taşıyor. Çoğu makul miktarda
Soran1 yılyok ya gelip yakından incelemedigin surece gormezsin krem falan yazdı doktor geçtiler baya ama cilt yatkın işte en ufak bir şeyde iz kalıyo
- 1 yıl
O zaman takma o kadar ya. Akışına bırak. Güneşe falan dikkat et işte. Herkesin kusurları var. Ufak tefek şeyler tatlı bile oluyor bazen
Soran1 yılevet doktor da dedi aynısını ama daha iyi olma takıntısı iste
- 1 yıl
Doğru. Sen de haklısın o takıntı yani adı üstünde aşması zor. Ama gene de bir abi tavsiyesi... Çok kasma
Soran1 yılhaklısın diger turlu zararı hep kendime
- 1 yıl
Öyle tabi
spor yapmalısın sakmalar için squatta yap
03 Yorumla
Soran1 yılama göğüsüm cok buyuk olay yer cekimi değil cok buyuk olması illa sarkacak
Soran1 yıle ve d cup giyiyorum ama minyonum
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYüz güzelliği ve karakter güzelliği nasıl peki
011 Yorumla
Soran1 yılikisi fazlasıyla var
- 1 yıl
E o zaman ne sorun
Soran1 yılvücudumla barisik olamamam
- 1 yıl
Dolgun hatlara sahipsin işte
Soran1 yılcildimi sevmiyorum sadece
- 1 yıl
Cilt kaymak gibi değil herkeste boş ver
Soran1 yılben oyle olmak zorudaymıs gibi hissediyorum
- 1 yıl
Ergenliktendir
Soran1 yılolabilir
- 1 yıl
Yaz istersen fotoğraf at
Soran1 yılistek attim
1 yılYani anlattığın kadar varsa biraz bozuk gibi
09 Yorumla- 1 yıl
Bi kadının vücuduyla ilgili şikayet edebileceği her şey sen de birleşmiş
Soran1 yılsag ol
- 1 yıl
Sen de sağol
Soran1 yılfiziken bir sikayet degil cildimle alakali genel sikayetim
- 1 yıl
Cilt kararması mı sivilce mi nedir sıkınkı
Soran1 yılsivilcem yok kararma oluyor
- 1 yıl
Anladım kararma pek iyi durmuyo açıkçası
Soran1 yılben de iyi durduğunu soylemiyorum zaten
- 1 yıl
Geçmiş olsun ne diyil
1 yılbence çok tatlı vücudun olmalı
00 Yorumla
1 yılEvlenince eşin iyi bulur sıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHala genital bölge kararması diyor 😅
012 Yorumla
Soran1 yılkim
Cevap sahibi1 yılSen?
Soran1 yılhala derken ne anlamda
Cevap sahibi1 yılBugün bu genital bölge şikayeti ile ilgili belki okuduğum 10. sorudur
Soran1 yılbilmem
Cevap sahibi1 yılNeden mesela neden şikayet ediyorsun?
Soran1 yılhos bisey mi kararması
Cevap sahibi1 yılBence hoş (: neden ki
Soran1 yılhos mu
Cevap sahibi1 yılEvet neden hoş olmasın ki?
Soran1 yılbilmem pek seven duymamistim
Cevap sahibi1 yılBence aşırı hoş eriyorum 😬
1 yılsekıllendır
02 Yorumla
Soran1 yılvucudum sekilli zaten
- 1 yıl
kararma ıcın onerım olabılır ama buradan degıl
1 yılSpor yap az
05 Yorumla
Soran1 yılneresi icin
- 1 yıl
Fiziğin için