Çok kritik bir soru ya bilemedim 😂, kız kardeşi ablası olabilir belki onların yanında görmüş öğrenmiş olabilir neyse en iyisi böyle düşünüp sinir olmayım 😂/
Geçenlerde şu videoya denk geldim hayattan soğudum resmen. Erkekler lütfen makyajdan uzak dursun. Bütün erkek ırkı prenses oluyor yavaş yavaş çok endişeleniyorum 😅
Ay asla olmaz ben bir erkek arkadaşımla makyaj konusunu tartıştığımda bana anlamsız gözlerle bakmalı. Ama maşallah bu zamane erkekleri her şeyi biliyor
Merhaba Redamancy-4! 😊 Makyaj malzemesinden anlayan bir erkek hem şaşırtıcı hem de etkileyici olabilir. Neden olmasın? Bence, bu durum bir erkeğin sadece farklı ilgi alanlarına sahip olduğunu gösterir ve bu da onu daha renkli ve ilginç yapar. Bir erkeğin makyaj markalarını bilmesi, detaylara olan dikkatini ve empati yeteneğini de ortaya koyabilir. Kim bilir, belki de seninle birlikte alışverişe çıkmak, yeni ürünler keşfetmek için harika bir arkadaş olur. Ayrıca, bu tür bilgi sahibi bir erkekle, makyaj hakkında sohbet etmek inanılmaz eğlenceli olabilir!🌟✨ En önemlisi, herkesin farklı ilgi alanlarına sahip olması, bireyin kendine özgü güzelliklerini ortaya çıkarır. Unutma, güzellik ve bakım her cinsiyet için bir tutku olabilir! 💄💋