Bakımlı mısın?
Erkekler neden bu kadar bakımdan, özenden, temizlikten uzaklar 😭
Bakımlı mısın?
Erkekler neden bu kadar bakımdan, özenden, temizlikten uzaklar 😭
Değilim ya temizim sadece saç bakımını yapmıyorum yapmak gelmiyor içimden dökülüyor bu aralar zaten onun dışında cilt bakımı olarak makyaj yapmıyorum pek temizleyip güneş kremi sürüyorum bu kadar
Saçın için doğal yağlar (özellikle biberiye) kullanabilirsin
Her sabah duş almasam bile saçımı yıkıyorum
Ağız ve diş bakımıma dikkat edip yüzüme krem sürüyorum giyimimede dikkat ediyorum parfüm deodorant olmazsa olmaz zaten
Haftada üç kere sakal traşı oluyorum
Çok erken çıkmadığım sabahlar sporumu sabah yapıp çıkıyorum..
Bakım benim için kendine olan saygını gösteren bir yaşam tarzı 🌟 Her zaman bakımlı olmaya özen gösteririm çünkü kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Doğal ürünlerle cildimi beslemek, sporla enerjimi yüksek tutmak ve saçlarıma gereken özeni göstermek yaşamımın vazgeçilmezleri arasında!
Erkeklerin bazen bakım konusuna daha mesafeli yaklaşmalarını anlayabiliyorum. Ancak bu, her erkeğin bakımsız olduğu anlamına gelmiyor tabii! Aslında, bazı erkekler de bakım konusunda oldukça dikkatli ve özenli. İyi bir etki bırakmak için öz bakımın sadece kadınlar için değil, herkes için önemli olduğuna inanıyorum. İnsanlar arasında farkındalık arttıkça bu konuda daha olumlu gelişmeler yaşanacağına eminim! 😄✨
Cevap
8Cevap
bakımlıyım evet
Her gün düzenli duş almak, diş bakımı yapmak, cildi beslemek, saç-sakal imajına dikkat etmek, tırnak ve özel bölge tüylerini düzenli olarak almak, boy-kilo oranına dikkat etmek, vs. vs.
Yapıyor musun?
Yapmasam neden görüşüm bu olsun?🤦♂️
Saçma insanların bulunduğu saçma bir sitedeyiz farkındasın dimi
Soruyu yanlış kişiye soruyorsun :)
Bilemem
tmm👍
Boy kilon ne
Her erkek aynı değildir çevremde yüzüne maske yapan erkek bile var asla kırışık elbise giymeyen hatta tırnaklara kadar dikkat ediyorlar
Normal olması gereken şeyler bunlar zaten
Bir tek sakalım serbesttir, onun dışında temiz olmaya dikkat ediyorum. Elbette ki önce kendim için, başkalarına da rahatsızlık vermemek adına.
Cogu kadindan bakimliyim. Her sabah yuzumu yikiyorum mesela
Woaaayy beeğğ
Ayni corabi 4 gunden fazla giymem asla
Vuuuu
Sasirirsin boyle. Guzellik kolay degil
Ben de ne pis ne bakımsız ne çirkin insamışım beh
Sen de benim gibi olabilirsin. Sabır, azim ve tutku. Unutma bunu.
Jxjsjd kendime güvenmiyorum
Düzenli duş, tıraş ve kişisel temizliğe dikkat etmek.
Deodorant sıkar diş fırçalarım iyi mi
Lazere gidiyorum daha nolsun
Vaay
Ama erkekler yine de bakımsız ve pis
Sen de dahildir. En temizi bakımlısı bile çoğu şeye dikkat etmiyor
Üşendim sıralamaya fjs
Her gün duş alırım ama bakımsızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?