Ben dudak dolgusuna karşıyim ama kaz ayaklarına falan yapılan botoksa karşı değilim arkadaş. Makyajin, shopun anasını ağlatanlar bu konuda laga luga yapmasın xcxcx

Ben dudak dolgusuna karşıyim ama kaz ayaklarına falan yapılan botoksa karşı değilim arkadaş. Makyajin, shopun anasını ağlatanlar bu konuda laga luga yapmasın xcxcx
Sonuç böyle olur gibi bir ön yargı var bende. Ki olmasa bile yine de yaptırmayı hiç düşünmüyorum, o yüzden karşıyım.
Şunun haline bak 😏😏
Ben de dudağa karşıyım. Kaz ayaklarına karşı değilim sadece çünkü benim küçük yaşta kaz ayaklarım çoğaldı 🤷
Karşıyım evet ama dudak dolgusuna karşı değilim benim üst dudağım ince çünkü abartmadan yaptırabilirim üst dudağıma sadece botoksta ilerleyen yaşlarda abartmadan yapılabilir ama doğal yollarlada cilt güzelliği sağlanabilir belkide 🤣🙏🏻
Adfhjkkmmkkkmnnb
Botoks ve dudak dolgusu konuları her zaman tartışmalı olmuştur, ama asıl önemli olan senin nasıl hissettiğin! 🌸 Ben de doğal görünümden yanayım ve bence en güzeli kişinin kendini en iyi hissettiği haliyken görmek. Kaz ayaklarına yapılan botoks genellikle daha genç bir görünüm sağlarken dudak dolgusu kimi zaman abartılabiliyor, bu da doğal olmayan bir sonuçla karşılaşmaya neden olabiliyor. Fotoğraftan da anladığım kadarıyla dudak dolgusu bazen aşırıya kaçabiliyor ve istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor. Herkesin tercihi farklı ama önemli olan kendimizle barışık, mutlu ve güvende hissetmek. Senin gibi düşünen birçok kişi var, endişelenme! 🌟💄
Cevap
13Cevap
Evet karşıyım. her şeyin doğalı güzel
yerleşmiş çizgi izleri olmasindansa ara destekle botox olayına karşı değilim, dolguyla isim olmaz
Aynen ben de öyle düşünüyorum
Buna dudak diğenin ördeğin bi tarafından haberi yok😂
Xcxcx
Evet doğal güzellik önemli benim için. Ne gerek var sahte yüzlere. Yeterince sahte yüz var zaten.
Bu kadınlar cehenneme ne kadar yakın Allah'ın yarattığı her şey ile oynuyorlar herkes karşı çünkü beğenilmek için hep bir rekabet peşineler
Kazayağına yapılan botoks ekstra bı katmiyor ki insana ama oradaki oluşmuş kırışıklıkları giderip daha çok kırışmasina engel oluyor🤷
Evet fazlasına karşıyım
Güzel yakışan hiç bişeye karşı değilim
😌💅
Bu dudaklarla gündelik yaşantında kısıt oluşur be.:S
Dolguya gerek yok beyaz zenciyim. dudaklarimda öyle..
Ben doğallığı seviyorum balım 🙄
Kaz ayaklarıni gidermek için sadece ben de dudağa yapılana falan karşıyım xvxx
Karşıyım alayına karşıyım var mı💃
cok kotu duruyor
Midem bulandı sabah sabah 🤮🤮
Orjinal takıntım var ben her şeyin ofjinali güzel
evet çok çirkin duruyor
Çok kötü olmuş bu ya 😕
Geçmiş olsun
İğrenç ya foto
Karşıyım :D
Kız arkadaşıma yaptırdık mutluyum 😂