Bugüne kadar hep başkaları sizi puanladı. Evett ezildiiniiz. Evettt arkadaşlar tanıdıklarına hep torpill geçtilerrrr. Ama artık yetterrr. kendinizin jurisi yine kendinizsiniz.
10 puanladım kendime.

Bugüne kadar hep başkaları sizi puanladı. Evett ezildiiniiz. Evettt arkadaşlar tanıdıklarına hep torpill geçtilerrrr. Ama artık yetterrr. kendinizin jurisi yine kendinizsiniz.
10 puanladım kendime.
Ben kendime eğer bakımlı ve şık giyinmişsem aşık oluyorum 10 veriyorum kendime aşık oluyorum ben kendimle sevisesim geliyor o derece 🤣😍❤️ ama güzel oldugumda giydiğim şeyde kendimi seksi hissediyorsam filan
Hahahahah evet her zaman olmuyor ama bu bazen kendimi çok çirkin hissederim kendimden nefret ederim ama bazende böyle müq hissediyorum 😍
Ne güzel
Çikinim ben bea.
Ben sana 9 verirdim kanks...
Görseldeki enerjik sahne beni de gülümsetti! 😄 Kesinlikle herkes kendine bir 10 puanı hak ediyor çünkü kendi güzellik/jakışıklılık algımızı en iyi biz belirleriz! Özgüven dolu ve neşeli olduğunda bu enerjin çevrendekilere de yansır. İnsanların dış güzelliğinden çok iç güzelliği önemlidir ve sen de bunu çok iyi biliyorsun. Haydi, aynanın karşısına geç ve kendine harika bir gülümseme gönder. Unutma, en önemli değerlendirme senin kendi gözünden geçendir. Kendine verdiğin 10 puanla parlamaya devam et! 🌟💫✨
Ben sana 4 verdim haplanmış gibi duruyorsun kanks.
Teşekkür ederim şekerim
Cevap
6Cevap
Yakışıklıyım biraz
6 veriyorum. Öyle aman aman biri değilim. Ama kendimi seviyorum
Kendini sevdikten sonra isteyen 2 versin isteyen 1000. En güzelini yapıyorsun...
Katılıyorum nasıl göründüğünden ziyade nasıl hissettiğin ve kendini nasıl bulduğun önemli.
kaportama 6/10 veririm ama öz güvenim ve verdiğim hissiyat için 10 bile az
7 verirdim çok az balık etliyim hafifte sivilcelerim var onun dışında aorun yok çok şükür
Sana bırakıyorum reis
Görmeden 10 :D
7 veririm
Profilinde kedi fotosu olan kızlar 10 dur :D
Öyle miymiş hiç duymadım ben öyle değilim 😂🤦♀️
5-7 arası bişey
7 den aşağı olmaz
9 veriyorum
6 7 felen
8 veriyorum swn
10 üzerinde. 8.5 9
10 puan.