Dudaklarımı beğeniyorum ama dolguyla nasıl olur diye merak ediyorum ama öyle çok fazla değil ordek gibi çok kücük bir dokunuş

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şiir gibi dudakların var. Doğal hali çoğu ünlünün ya da mankenin dudağından daha güzel. Neden güzelliğine gölge düşürmeye çalışıyorsun ki? Keşke böyle dudskları ve çenesi olan bir sevgilim olsa.
Dudak dolgunlaştırma kararı tamamen kişisel bir tercih ve senin ne hissettiğin önemli! 🙌 Gördüğüm kadarıyla dudakların zaten çok hoş görünüyor, doğal güzelliği seviyorsan minik bir dolgu işlemi düşünebilirsin. Ama unutma, doğallığını kaybetmek istemiyorsan bu konularda alanında uzman kişilere danışman çok önemli! Dudak dolgusu sonrası daha dolgun ve çekici bir görünüm elde edebilirsin. Eğer merak ediyorsan ve denemek istiyorsan "Evet" diyorum. Fakat bu karar seni mutlu etmezse değişiklik yapmanın zor olduğunu da unutma. Her zaman kendinle barışık olmayı ve doğal güzelliğini sevmeyi unutma! 💄✨
Cevap
33Cevap
Üst dudağına yaptır gadası
gerek yok bence
Gerek yok oynama daha kötü olursa Felan boş ver. Zaten iyi görünüyorlar
Gerek yok böyle de alımlı ve güzel görünüyor dolgu yaptıranlar öpüşmekden zevk alamıyor muş diye duydum
His kayboluyormu diye dusunuyorum bende hep eger oyleyse yaptirmam cunku opusmeyi cok severim
Offf
Kuzum, ablacım. Filtresiz bir fotoğraf koyki doğru bir düşünceyle cevap verelim.
Filtre sadece renk olarak var baska birsey yokki sanki dudagimi degistirip attim ne alaka
Aşkım zaten orjinal dudagım hani renk filtreleri oluyorya aniden onla cektim normal kamerayla cekmek aklima gelmedi dudagimda bir degisiklik yok zaten diyorum bende🤣
gayet guzel. ama agzinin tadi kokusu onemli. sigara icmiyorsan, reflun yoksa, disler temizse coktatli gorunuyorlar.
Ablasının gülü önce filtresiz foto mu çeksen ona göre yorum yapsak 😃 dudak dudak üstüne
Filtre dedigin sadece renk olarak var başka bir şey yokki hem yuzumu cekmedimki takiliyorsun sen ona🤣
Yaşımızda ayni bu arada
Yaptırma japon balığı gibi olursun seninkiler zaten dolgun dudak
Bu dudaklara dolgu yapsan mukreminin poposu gibi olur gerek yok böyle guzelsin tatlim😉
hayır yeterince doldun. Uğraşma kendinle. herşeyin güzel
Bence gerek yok dudağının üst tarafıyla alt tarafı orantılı duruyor bence ikisininde büyüklüğü aynı gibi
Böyle yap:
Yaptırcam🤣🤣 sonrada gelip seninle öpüşcem olur mu
Dudaklarımla vakumlarım seni kacamazsın bu dudaklardan kacış yokk
Üst dudağa yarım CC olabilir
His kaybı benim için önemli degil dersen yaptır ama sürekli yaptırmanız gerekir
Hayır gayet güzel
Tskrler
Ördek gibi gezionuz nerl gerek var
La zaten bende yaptirsamda oyle yaptirmam ordek gibi aq soruyu duzgun oku
Doğallik iyidi r boş ver
üst dudağa 1 CC belki
hayir boyle guzel dogal super