☺️☺️☺️🤭 ama ikiside uzun saçlıydı bide bu yönden bakıyorum ben pozitif düşünüyorum 🤭🤭🤷🤭🤭 Bazen diyorum keşke kavga etseydim sonra diyorum banane ya boş ver ne hali varsa görsün 🤷
bunların yanlardan ve üstten biraz törpülenip şekillendirilmesi lazım tam tırnağına göre değil boyutları. Yapıştırırken de etini biraz daha geriye ittirerek biraz daha içe doğru yapıştırırsan hem daha sağlam olur hem daha doğal durur ❤️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ellerin ve tırnakların çok güzelmiş, aşırı beğendim. Ayakların da böyle güzel mi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
güzel olmuş evet
Tişikirler
Uzunluğu ve rengi gayet güzel. Güle güle kullan🎈🎉
Teşekkürler minnoş
Rica ederimm tatlış🎀
Şu masanın üzerinde uzun demir var ya onu bana kitap ayracı olarak sattılar Gratis te çakışan 2 bayan
Lan ne puhahahahhahahaha hiç gulcegim yoktu 🤣🤣🤣🤣
Vallahi hatta 4 5 gün kullandım sonra ablam kardeşim söyledi bende bozuntuya vermedim biliyorum öylesine koyuyorum dedim 🤣😂🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Oha awww puhahahahhahah
🤦♂️🤦♂️🤷♂️🤷♂️ gülme ya sinirlerim bozuldu 😊😊😊😊🤦♂️🤦♂️
Timam timam
O zamanın parasıyla 45 TL vermiştim boş yere 😊😊🥰
Abooooo
☺️☺️☺️🤭 ama ikiside uzun saçlıydı bide bu yönden bakıyorum ben pozitif düşünüyorum 🤭🤭🤷🤭🤭 Bazen diyorum keşke kavga etseydim sonra diyorum banane ya boş ver ne hali varsa görsün 🤷
Şikayet edebilirsin
Üzerinden çok zaman geçti maalesef ki artık geçti
Anladim
Aynısı benim de var. Çok doğal duruyor. Uzunluğu gayet iyi ben de severek kullanıyorum. Güle güle kullanın 🙂
Teşekkürler canım benim
Rica ederim 🥰
Ya ben böyle tırnakları sevmiyorum o yüzden. Ama sen seviyosan kimseye düşmez beğenip beğenmemesi☺️
Aynnn ya ☺️💅 teşekkürler canikom
Rica ederimm güle güle kullan canım 🥰🍓
Teşekkürler balim
Kadınların bu tırnak sevdası yüzünden tırnak işine gireceğim 😎
Gir gir 💅💅☺️☺️
Tamam :)
Bu beğenmek ve beğenmemek arasından beğenmek kısmına hafiften girmiş gibi oy veriyorum
Thank you
Rica
Uzay Yolu dizisinin galasına mı davetlisin, teknolojisi ilgimi çekti 😅
sevmedim. törpülenirse daha güzel durur bence
İdare eder ben mavi dışında çok tırnak rengi beğenmiyorum. Benim yorumuu ciddiye alma bu yüzden
Takma olduğu çok belli oluyor rengini de beğenmedim düz renk normal oje daha iyi durabilirdi
bunların yanlardan ve üstten biraz törpülenip şekillendirilmesi lazım tam tırnağına göre değil boyutları. Yapıştırırken de etini biraz daha geriye ittirerek biraz daha içe doğru yapıştırırsan hem daha sağlam olur hem daha doğal durur ❤️
Ellerin ve tırnakların çok güzelmiş, aşırı beğendim. Ayakların da böyle güzel mi :)
Çelikten tırnaklar gibi robot kadın. sjsjs
Ben beğendim güzel olmuş
Bende beğenmiştim ama çabuk cikti
Olsun tekrar yaparsın
Mantıkli 😅😅
Evvettt çok hoş görünüyorr😊👍🏻
Teşekkürler ☺️
Ricâlarr😊👍🏻👋🏻
Yok maalesef beğenmedim
Kusam mı hocam
Sen beğendiysen sorun yok
Volvorine ye dönmüşsün kız