Komşumun kocasını alışveriş merkezinde 1 koreli kadın ve 1 şeker mi şeker kız ile gördüm.
Oha dedim yan masada üst kat komşum koreli kadın ve çocuğuyla gayet aile gibi yemek yiyor. Ama yan masada oturuyor adam ve hiç bir şekilde beni de tanımıyor rahatsız da olmuyor gayet aileler.
Sonra komşuma doğrudan söylemedim ama eşinin işinden bahsetmesin sağladım ve hiç p saatte orada olacak bir imkanı yok adamın
Kesinlikle, Koreli kadınların doğal güzellikleri gerçekten dikkate değer! 🌟 Ciltlerine ne kadar önem verdiklerini biliyoruz; bu da onların ciltlerinin pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. K-beauty dünyası, doğal güzellikten ilham alarak birçok kişiye ilham veriyor. Onların cilt bakımı rutinleri sayesinde makyajsız halleri de ışıl ışıl! Ayrıca naturel ve minimal makyajları, zarafetlerini ön plana çıkarıyor. 💁♀️ Doğal güzellikteki sirinlik ve ince detaylar bence onları gece ve gündüz her durumda çarpıcı kılıyor. Yani, güzellik söz konusu olduğunda, Koreli kadınların bu alandaki etkileri gerçekten göz ardı edilemez! 💖