Bir arkadaşım sen kapalısın güzel değilsin başörtün varken gibi laflar etti çok zoruma gitti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılTesettür güzelliği kısmen kamufle eder fakat din zaten kadını korumak için tesettürü emrediyor. Neyin kötü göründüğünün ne önemi var Sen Allah'ın emrini yerine getirerek amellerini güzelleştiriyorsun Allah bunun mükafatını çok güzel hazırlıyordur emin ol.
08 Yorumla- 1 yıl
Tesettürün amacı zaten güzelliği törpülemek, dikkatleri üzerinden atmak. Bu soruyu soran biri tesettürün manasını anlayarak kapanmalı herşeyden önce.
Soran1 yılYüz güzelse tesettür onu çirkin yapmıyor? Son zamanlarda da bu argüman çıktı güzel olan kadın her haliyle güzel zaten bence yani
- 1 yıl
Alakası yok yeryüzünün en güzel kadını tesettüre girsin onun da güzellik derecesi azalır. Saç olmadan eksik kalıyor güzellik
- 1 yıl
Asıl konuya gelirsek arkadaşın şu üsluba sahip olduğu için kültürsüzün tekiymiş. Bu kadar kültürsüzken kendi derdine yansın sana kafa yoracağına pürrrrrrp yap ona 🤭
Soran1 yılÖyle bir şey yok kendi öz kardeşimden biliyorum açık olunca bütün aurası gidiyor saçı ona brisey katmiyor saçın pek bir etkisi yok
Soran1 yılÇok haklısınız aynen öyle
- 1 yıl
Aşkım sen fazla abartıyorsun takıntı haline getirmiş olabilir misin? 🤔 Güzellik göreceli bir kavram, genel güzellik kalıpları bana güzel gelmiyor şahsen tartışmak da manasız biraz
- 1 yıl
Yaşın küçük sanırım. Yeni mi kapandın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok güzel tesettürlü kız arkadaşlarım var bunu sana diyen de seni net kıskanıyordur bırak o hadisizi hayatından çıkar daha da konuşma maşallah tesettürlü kızların hepsi çok güzel ❤️
07 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi bencede öyle saçma bir düşünce çok teşekkür ederim sizde çok güzelsinizdir❤️
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim canım benim dediğim gibi hangi tesettürlü kız onu üzdüyse zoruna gitmiş büyük ihtimal diğer kızlara da sarmış kendisine dönsün aynadan baksın önce ondan daha güzelsindir emin ol, ondan da ne arkadaş ne kız olur önce başkalarına saygı duymasını bilecek
Soran1 yılAynen öyle çocukluk arkadaşım olması ayrı konu gerçi ne oldu yani bunca zaman çirkin değil mıydım? Böyle durup dururken söyledi dimi ama yarası olan gocunurmuş nerde böyle nefret ederim şu tıp insanlardan diyenlere bak hep bir yarası vardır
Cevap sahibi1 yılSevgili falan yaptın mı acaba o yüzden kıskanmış olabilir onun sevgilisi olmuyorsa eğer
Soran1 yılEvet vardı birisi
Cevap sahibi1 yılKıskanmış olabilir sevgilini, seni de bu noktadan vurmuştur kendini kötü hisset diye muhattap olma kudursun dursun
Soran1 yılBencede Allah'ın dan bulsun
1 yılOlur ama saç insanın yüzünü tamamlayıcı bir unsur. Saçlarını göremediğimiz için hep bir eksik bakıyoruz o insanlara. O yüzden güzel gelmeyebilir ilk anda.
Saçlarıyla değerlendirmek lazım bence kadınları.01 Yorumla
Soran1 yılÇocukluk arkadaşımdı direkt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi hani bunca yıl çirkin değil mıydım? Şimdi mi birden bire çirkin oldum yani
Yazık ona ki inançtan o kadar uzak ki bunun Allah'ın emri için yapıldığını bilmiyor, çok boş insan var. Ha ben inanıyorum diyemem kendime ama bu kadar mal değilim.
01 Yorumla
Soran1 yılÇocukluk arkadaşımdı direkt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi hani bunca yıl çirkin değil mıydım? Şimdi mi birden bire çirkin oldum yani
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
55Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılEsasen kapalı kızlar daha güzeldir gadası
15 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi yıllardır arkadaşım Durup dururken böyle demesi çok garip geldi eskiden çirkin değilmiy mişim şimdi mi oldum yani
- 1 yıl
Onun öyle demesinin tek sebebi senin ondan daha güzel olmandır
Soran1 yılNe diyeyim gadası yani insan üzülüyor en yakın arkadaşından böyle bir söz duyunca pardon eski yakın arkadaşı ;)
- 1 yıl
İnsanları böyle böyle tanırsın acı bir tanıma ama olsun
Soran1 yılAynen öyle yapacak bir şey yok
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 1 yılgüzel olabilir tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe alakası var oranı buranı mı açınca güzel oluyorsun ya da bir kilo makyaj yapınca mı çok sığ bir düşünce arkadaşının demesine göre o zaman bütün açıklar süper güzel güzellik zaten göreceli bir kavramdır ama böyle söylemesi direkt yüzüne karşı çok absürt ben olsam öyle biriyle asla muhatap olmazdım benim de bir ara bu model arkadaşım vardı tabii arkadaş denirse her dediğine okey dedim sonra çok pişman oldum böylelerini kapı dışarı edeceksin kimsenin densizliğini kimse çekmek zorunda değil yol ver gitsin güzelim✨he bu arada en güzel mücevher sergilenmeyendir
11 Yorumla
1 yılSaçmalamış arkadaşın. Tesettürlü kızşar çok güzel. Meselaa benn. :D
15 Yorumla
Soran1 yılÇocukluk arkadaşımdı direkt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi hani bunca yıl çirkin değil mıydım? Şimdi mi birden bire çirkin oldum yani hepimiz çok güzeliz tatlım❤️
- 1 yıl
Bana sorarsan onun niyeti başka. Açık biriyle bazı şeyleri daha rahat yaşayacağını düşündüğü için böyle bir şey söylediğini düşünüyorum. Başörtüsü güzelliği neden olumsuz etkilesin ki.. Hani tesettürlüler benim ilgi alanım dışında diyebilir. Böyle düşünmekte özgür ama güzel olamaz demesi çok saçma
Soran1 yılYok benim kız arkadaşımdı hani erkeklerden asla böyle bir duyum almadım insan hemcinsine böyle bir şey der mi?
- 1 yıl
Kıskanıyorsa, kendisinin yapamayacağı bir şeyse der :)
Soran1 yılBence de ne hali varsa görsün
Gizli Üye(30-35)1 yılKimin ne dediğini neden bu kadar takip dert ediyorsun?
Tesettür giyim tarzı tercih etme sebebin dini mi yoksa beğenilmek için mi bu şekilde giyiniyorsun? Dini sebeplerden dolayı tesettürlüysen kimin ne dediği değil senin ne hissettiğin önemli 👍 zaten bütün erkekler seni beğense ve güzel bulsa bile senin tercih ettiğin erkek seni istemeyecek o yüzden bu tür şeyleri dert etme ve düzgün bir erkek bulup evlen.
13 Yorumla
Soran1 yılÇocukluk arkadaşımdı direkt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi hani bunca yıl çirkin değil mıydım? Şimdi mi birden bire oldum bunun en yakın arkadaş demesi insanın zoruna gidiyor? Hem tesettür çirkin yapmıyor ki insanı
Soran1 yılBirde neden benim tercih ettiğim erkek beni istemesin ki? Niye istemez merakımdan sordum
Cevap sahibi1 yılTesettür bir kadının güzelliğini kapatmak için tercih edilir. Güzelliğini sadece eşi için gizleyen ve dışarıya çirkin görünüp eşine süslenen biriysen seninle evlilik amacıyla tanışmak isterim ve benim gibi düşünen azda olsa erkekler var. Bir erkek kendisini seven kadını değil, sevdiği kadını tercih eder ve kukla gibi olur.
Kapalılıkta esas olan yüz ve bilek harici kısımların kapanması değil midir. Güzelliğin değerlendirmesi yapılırken en öne çıkan bölge yüz ve hatları oluyor. Özetle güzellik açıklıkla veya kapalılıkla alakalı olamaz.
03 Yorumla
- 1 yıl
Bir süre iletişimi kes o arkadaşınla ya da arkadaşının eleştirilerini önemseme. Sen kendine güzelim tarzım da çok hoş diyorsan herkesin dediğine kulağını kapatacak ve kendini seveceksin. Ayrıca kapalı bayanlar için de çok şık giyim tarzları var. Özetle eleştirelere takılmaktansa kendine odaklan eleştirmek isteyen kaşının üstündeki kılı da eleştirir
Soran1 yılEvet çok haklısınız
Sen buna hala arkadaşımmı diyorsun bu ne küstahlık ne hakla bunu söyleyip seni üzer kapalık allahın emri sen bu emri yerine getirdiğin içinmi zoruna gitmiş hiç aldırma bu sözlere bir daha görüşme derim büyük ihtimalle bi kıskançlık var kızda
05 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi yıllardır arkadaşım Durup dururken böyle demesi çok garip geldi eskiden çirkin değilmiy mişim şimdi mi oldum yani
Soran1 yılÇocukluk arkadaşımdı yoksa asla zoruma gitmezdi gerçi eski arkadaşım artık umrumda değil o artık
Soran1 yılAynen öyle asla değmez
1 yılKurban ol başörtüme deseydin. Güzel olmak için değil guzelligimi eşime saklamak için kapaliyim zaten deseydin. Sen açık yiyeceği mi secersin ambalajlı yiyeceğimi deseydin
12 Yorumla
Soran1 yılDedi ki direkt başörtü takan birisi asla güzel olamaz
- 1 yıl
Hadi oradan pislik deseydin ona
Ve onunla arkadaşlığını kesmelisin ıslam düşmanı resmen
- Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılBazı kapalı kızlar hem çok güzel hem de fizikleri harika. çekiciler..
Vücut hatları belirgin olanlar çok iyi..
011 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi
- 1 yıl
Garezi var sana ya da kapalılara tesettüre karşı bir kin var içinde galiba..
Soran1 yılÇocukluk arkadaşımdı
- 1 yıl
Kendisi açık bi kız galiba, bence biraz zihniyet meselesi..
Güzel olmak için açık olmaya gerek yok.
Soran1 yılAçık birisi elbette kapalı birisinin böyle demesi saçma olurdu bence çünkü güzellik kapalılık açıklık ile ilgisi yok
- 1 yıl
Başkalarının ne dediğini boş ver , senin ne hissettiğin önemli. güzellik ya da çirkinlik göreceli , ayrıca Allah yarattı herkesi. dışı güzel olup içinden kötülük akan insanlardan korusun bizi Allah.
Soran1 yılAmin çok sağolun çok haklısınız
- 1 yıl
Peki, sen aynaya baktığında ne görüyorsun? Bu önemli bence
Soran1 yılÇok güzel bir kadın görüyorum❤️
- 1 yıl
O zaman dışardan ne söylüyolarsa kulak asma. boş ver..
Soran1 yılAynen öyle👍
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılya kiskancliktan yaptigi cok belli, ne kadar gerikafalilar artik anlamiyorum. guzel olmak bi yerlerimiz gorunurken mi oluyor ahshah
02 Yorumla
- 1 yıl
yok ask sen takma kafana, kiskanmis belli ki
Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. onemli olan ic guzelligi icine ne giyiyonn :D sak saka guzellik goreceli de olsa soylenen soz yanlis alinma bak yolina
01 Yorumla
Soran1 yılBencede ya
1 yılalakası yok bazı kapalı kızlar bazı açık kızlardan daha güzel olabiliyor bir bez parçasıyla güzelliğin belirlenebileceğini düşünmüyorum
05 Yorumla
Soran1 yılEn yakın arkadaşım direkt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi yani çok saçma bencede
- 1 yıl
eski en yakın arkadaşın olması lazım 😃
Soran1 yılÖyle oldu zaten.
- 1 yıl
kraliçe
Soran1 yıl♥️❤️
- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir ben kapalıyım ve ortalamadan çok daha güzelim çevrem de bana katılıyor. Bence özgüvensiz olduğu ve kendini beğenmediği için öyle demiş
01 Yorumla
Soran1 yılBencede ya
- Güzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın sadece tabi komple kapalı olduğu için vücut bir çekicilik tarafı olmuyor şahsi görüşüm
00 Yorumla
1 yılValla kapalıyım çok da güzelim nekadar saçma bir şey o insana da nasıl arkadaşım diyorsunuz kendisi kesin örümcek gibidir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 856 cevap paylaştı.
1 yılArkadaşına sorsana nerenin prensesiymiş acaba
02 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi? İngiltere prensesi zannediyor herhalde kendisini
- 1 yıl
Halt etmiş. Ne kapalı arkadaşlarım var benim. Gayet güzeller. Kendine baksın o
Doğru demiş. Güzel olursun da, kadın gibi olmazsın. Ço uklar, kediler de güzel olabilir yoksa
012 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi? Birde kafandaki örtüyle kadınlığı pek çözemedim?
Soran1 yılKız arkadaşım dedi yalnız erkek olsa erkektir derimde kız arkadaş ne alaka yani
- 1 yıl
Dayı senin şu tipini gören zaten kat kat çuvallara sarar kendisini aman kadın olduğum bilinmesin diye. Ulan kendine dön de bak ormandan kaçmış maymun gibisin yemin ederim , hiçbir insanla dalga geçmem ama sen resmen gelin bana saydırın diyorsun. Sanane lan kapalı kadınlardan , gözünün görmek istediğini alamadığın için böyle kudur dur , biliyorsun ki şu tiple ancak bakar durursun 😅
- 1 yıl
Geçmedim ama sen hakediyorsun diyorum. Beynin de paslı sanırım. Şu ana kadar çevremde tesettüre laf eden tek andaval olmadı çok şükür. Seninle siftahı yaptım hadi. Evet en harika halini koy , insanlar sana yazmadan zibilyon defa düşünsün.
- 1 yıl
Çevrem okumuş eğitimli kesim hepsi. Kişi kendinden bilirmiş işi. Onlar neyse ki işinde gücünde olan , saygı sınır nedir bilen insanlar. İslam senin görmek istediğin cıbıldak karıları senden sakındırdığı için ona küs olmanı anlıyorum. Neyse senin gibi sapıklar zaten ancak buralarda şu tipiyle birilerini avlamaya çalışır. Durma devam et dayııı
- 1 yıl
İşte kıt akıllılar bunu böyle anlar detayına bakmadan. Neyse cidden seviyemi düşürmeye devam ediyorum senle konuşarak. Sen kendine bi tane bulursan elini öp başına koy 😅😅😅😅
Güzellik & Bakım konusunda 867 cevap paylaştı. Terbiyesizlik etmiş. O senin arkadaşın değil emin ol.
03 Yorumla
Soran1 yılYani benim arkadaşım dünya çirkini bile olsa çok güzel bir kadınmış gibi hissettirdim yani durup dururken böyle demesi çok saçma geldi
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAlakasi yok. Illa bacagini, g. otunu memesini mi acacak genc kizlar.
02 Yorumla
- 1 yıl
Zihniyeti kapanmis onun. boş ver o zaman.
Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Bence sorun güzel olup olmaman değil dogmaların esiri olman
04 Yorumla
Soran1 yılHerkesin kendi kararı sonuçta yıl olacak 2025 halen bunlardan bahsediyoruz bir kız arkadaşımın yani en yakın arkadaşımın ne olursa olsun böyle demesi hiç hoş değil değer verdiğin birisi böyle yorum yapsa senin hakkında üzülmez miydin?
- 1 yıl
Dedi, kendini elit sanan andaval adam. Dogmaymış. Bi git de beynini geliştir dogma nedir onu öğren. Mağaradan çıkmış gibi insanların değerlerine saldırın ancak örümcek kafalılar sizi 😅
Soran1 yılÇocukluk arkadaşımdı yaşam tarzi olarak dindar kişilerle pek olmadım çevre okul dolayısı ile müslüman olmayan arkadaşlarım da var onlarda çok iyi insanlar
1 yılKapalı kızlar bence açıklara göre daha güzel yani bana öyle geliyor.
09 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi😂
- 1 yıl
O da onun dar görüşlülüğü kendini galiba çok güzel ya da çekici buluyor. Tamamen boş yapmış.
Soran1 yılEvet çok güzel bulur
- 1 yıl
Boş ver o zaman kendi narsistliğinde boğulsun. Ama sen nasıl kombinler yapıyorsun genel olarak kapalıysan madem?
Soran1 yılDeğişiyor ama kendime göre tarzım var ferace vs tam tesettür yapamıyorum elbette
- 1 yıl
Acaba benim aklımdaki gibi kombinler mi?
Soran1 yılNasıl?
- 1 yıl
Gel göstereyim benim pinterestte var öyle kombinler
Soran1 yılİstek atayim sen yaz bana olur mu
1 yılOlamaz kapalilar uyuz ukala kendini begenmisin tekidir
010 Yorumla
Soran1 yılNiye? Senin tanıdıkların öyleyse bizim ne suçumuz var kardeşim
- 1 yıl
Kaç tane tanidiysam öyle çıktılar burdakiler de ayni poh çıkıyor
Soran1 yılBen burdan değilim sadece bu soru için hesap açtım çünkü en yakın arkadaşımın direkt başörtü takan birisi güzel olamaz demesi zoruma gitti
- 1 yıl
Erkek mi kısmı bunu diyen
Soran1 yılYok kız arkadaşım
- 1 yıl
Kiz arkadaşın dediyse normaldir kiskanmis seni o yüzden
Soran1 yılBilmiyorum ki insan en yakın arkadaşını kıskanmaz bence hatta dünyanın en çirkini bile olsaydı arkadaşım çok güzelsin derdim oda demeliydi demek ki gerçek arkadaş degil
- 1 yıl
O arkadaş degil arkandan kuyunu kazan bi asalak emin ol ha bi erkek deseydi bunu normal karsilardim ama seni tanımıyorum o yüzden tanıdığım kizlar adına konuştum ben
Soran1 yılOnun günahını almak istemem kıskanç vs ise de kendine artık muhatap olmam hiçbir zaman dindar olmayan erkekler de dahil örtüme asla laf etmedi hatta her yerde çok yakışıyor derler
- 1 yıl
Görmek lazım görmeden bişey diyemem
1 yılOlur niye olmasın da seni manipüle etmiş boş yere. Kapalı kızlar da güzel kafana takma.
05 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı kızlar asla güzel olamaz dedi
- 1 yıl
Yaaa salla boş ver ona neymişte kapalı olan güzel olan kız var neden olmasın
Soran1 yılValla billa yani aynen
- 1 yıl
Böyle herşeye burnunu sokan adamlar bitmez.
Soran1 yılMaalesef
Güzel olur tabiki hatta kapalı sevgilim olsaydı diyorum
02 Yorumla
Soran1 yılBence de ya
Canını sıkma, sen olduğun gibi çok güzelsin ve değerlisin. Başkalarının söyledikleri senin gerçek değerini değiştiremez. Ve bu tür insanlardan uzak dur çevrende barındırma 😏 ukalaya bak yaa
15 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi bunu diyen çocukluk arkadaşım hani bunca yıldır çirkin değildim ne oldu birden?
Soran1 yılZaten öyle yaptım engelledim gitti
Soran1 yılAynen ya iyi yaptım
1 yılGüzel olmak için mi kapaniyorsan kapanmanin anlam ve önemini bilmiyorsundur
00 YorumlaGüzel kadın ister kapalı olsun ister açık her hâliyle güzeldir.
00 Yorumla
1 yılkafana takma kapalilar hem ruhen hemde fiziksel olaram en guzelleri :))
00 YorumlaSeni çekemiyor.
Fotonu atsana bir bakayım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen de ona şey diyebilirsin Tamamen açık değilsin çok güzel durmuyorsun g***** de açarsan daha güzel durursun diyebilirsin
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeni kıskanmış Yosma
Soran1 yılCrop + tayt giyiyor her yeri açık zaten daha ne diyim hiç umrumds değil milletin giydiği ama bana böyle demesi zoruma gitti
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen Seni aşırı kıskanmış Bu yüzden Manipüle etmeye çalışmış Narsist bir kafa
Gizli Üye(30-35)1 yılOlurlar niye olmasınlar. Kapalı kızları çok beğeniyorum.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSaçmalamış
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalamış ondan daha güzelsin diye çekememiş muhtemel
06 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi bencede ne alaka birden bire bir söz yıllardır çirkin olmadım şimdi mi çirkin oldum😂
Cevap sahibi1 yılBu güzel olma yarışında olanlar bir yerden sonra böyle oluyor. Allah affetsin. Onların yaşattığı görsel sıkıntıya bakınca doğru tesettür o kadar güzel ki bunlar onu anlayamazlar.
Soran1 yılYani ben hiçbir yarışa girmiyorum kendimce giyiniyorum ama hiç çirkindir güzeldir demedim birisi
Cevap sahibi1 yılSenin için güzel olan şey Allah için olanı dediğinde kalbin güzelleşiyordur. Onun bu yönde olmayışı her zaman bir yarışa itiyor olmalı... Çıplaklıktan ne anlıyorsun desen herkes böyle yapıyor diyip kendi yetisini kullanamadığını bile göz önüne koymuş olacak.
Soran1 yılEvet tek anladığı crop + tayt giymek
Cevap sahibi1 yılKendi kendini çirkinleştiriyor habaeri yok
Gizli Üye(18-24)1 yılNe guzel arkadasin var senin oyle harika ya herkesin olsun..🙄🤦♂️
012 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi😂
Cevap sahibi1 yılSacma sapan bir arkadasin var knk kusura bakma yani
Soran1 yılEvet biliyorum
Cevap sahibi1 yılBitir arkadasligini pis kiskanc kuduruyor Şu an
Soran1 yılÖyle zaten asla muhatap olur muyum
Cevap sahibi1 yılEminim sen daha guzelsindir
Soran1 yılTeşekkür ederim konu güzellik değil bence ben en yakın arkadaşım çok çirkin bile olsa ona dünyanın en güzel kızı gibi hissettirdim
Cevap sahibi1 yılYa konu o da degil biz arkadaslarimizi guzelliklerine tiplerine gore mi seciyoz yapiyoz sanki
Soran1 yılEe yani ne alaka direkt bir anda söyledi
Cevap sahibi1 yılBilmiyom sacma biri iste kiskanmis pis kiskanc
Soran1 yılNe diyim bir daha konuşmam olur biter kıskanç diyemem onun günahını alamam başkasıyla arkadaş olsun
Cevap sahibi1 yılYani bencede
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır bal gibi oluyolar. İsteyen hanım hanımcık isteyen seksi bile oluyor
013 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBoş yapmıs boşş ne güzel oluyolar
Cevap sahibi1 yılÇekemeyen biri bence bazıları kapalılardan haz etmiyor. Niyeti kötü olmasa acık acık demezdi sana öyle düşün. Seni üzmek istemiş
Soran1 yılBencede ne alaka hatta şal daha güzel gösterir
Cevap sahibi1 yılGiyinmesini bilene
Soran1 yılBencede
Cevap sahibi1 yılO halde gül geç ona 😆
Soran1 yılEvet ya baksın işine
Cevap sahibi1 yılNe tarz giyiniyosun
Soran1 yılDeğişiyor ama kendime göre tarzım varda her giydigimi bir şekilde kombin yapıyorum
Cevap sahibi1 yılEminim çok hoş oluyosun o kızda çekemiyo kuduruyo
Soran1 yılOlabilir yoksa neden dersin ki durup dururken
Cevap sahibi1 yılKudursun fesat
Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. güzel olur neden güzel olmasın kapalı candır
06 Yorumla
Soran1 yılE niye çirkindirler kapalılar dedi
Soran1 yılOlabilir mi bilmiyorum ama yakın arkadaşın böyle demesi yani bilmiyorum ki inan ki
Soran1 yılEvet aynen öyle
Ben bu kızların birbirlerine olan fesatlığını anlayamıyorum harbiden canım. O kadar güzelse 3 kilo makyajı niye yapıyormus beyinsiz.
13 Yorumla
Soran1 yılBencede
1 yılSaçmalamış sen ona bakma ayrıca bana kalacak olursa arkadaşlığını gözden geçir derim
03 Yorumla
Soran1 yılArtık iletişimi kestim direkt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi hadsiz
- 1 yıl
Dediğim gibi saçmalamış sen aldırış edip moralini bozma bence
Soran1 yılAynen öyle
Güzellik öyle olmaz açık veya kapalı farketmez sadece açık olunca bizim erkekler başka beyinden çalışıyorlar
00 Yorumla
1 yılBöyle bir küstaha arkadaşım demeye devam ediyor olman
01 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi de çocukluk arkadaşımdı en yakın zoruma gitti
Olurlar hatta çok güzeller.
03 Yorumla
Soran1 yılYani yıllardır arkadaşız şimdi mi çirkin oldum birden😂
arkadaşına el hareketi saldırısında bulun
03 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi 😂
Soran1 yılÇok iyi😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılKapalıyım ama güzelim kimsenin haddine değil
02 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi birde çocukluk arkadaşım olacak en yakın arkadaşımdı
- 1 yıl
Zihniyetsiz işte takma
1 yılHiç alakası yok güzeller
04 Yorumla
- 1 yıl
O kendi görüşü bakma ona kendine bak sen
Soran1 yılEvet bencede
- 1 yıl
Ayn 👍
Çok ama çok saçma bir cümle kurmuş.
03 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle çok haklısınız
1 yılGitmesin o ne 0ruspulujlar yapmıştır bakma ona
02 Yorumla
- 1 yıl
Şeytan olmasın o
1 yılBu açık ve kapalı olması ile ilgili değil
03 Yorumla
- 1 yıl
Önyargılı
Soran1 yılÇocukluk arkadaşım bu nasıl oluyor anlamıyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılKapalı kızlar daha çekici ve insanı tahrik ediyor bırde siyah külotlu çorap giyerse offff be
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKim dedi
Soran1 yılEn yakın arkadaşım
Cevap sahibi1 yılKıskanmıştır seni
Soran1 yılBencede
Kapalı olup çok güzel tarz kızlar var
01 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi hadsiz
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik açıklıkla alakalı bir şey değildir
012 Yorumla
Soran1 yılBence de değil de direkt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi
- 1 yıl
Saçmalamış kim demişse
Soran1 yılEn yakın kız arkadaşımdı galiba evet çok boş yapmış
- 1 yıl
Salla gitsin
Soran1 yılÖyle yaptım zaten
- 1 yıl
Helal sana
Soran1 yılGerek yok değmeyen insanları hayatımda tutmaya
- 1 yıl
Bu felsefeyi devam ettir. Pişman olmazsın
Soran1 yılAynen öyle hayat insanların düşüncelerini takmak için çok kısa
- 1 yıl
Yürü beeee kim tutar seni
Soran1 yılAynenn öyle😂🫣
- 1 yıl
ahaha :D
- Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
1 yılOlabilirler. Harika da olabilirler
04 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi çok saçma bencede
- 1 yıl
Ahmak onu diyen
Soran1 yılBencede ya öyle saçma şey mi olur?
- 1 yıl
Tabi olmaz. Ben hiç ayırt etmem kapalı diye
1 yılOnun yaptığı terbiyesizlik
07 Yorumla
- 1 yıl
Bence kendi güzelliğine baksın
Soran1 yılEvet ya ona ne başkasından
- 1 yıl
Kapalılar gözlerine kötü görünüyor
Soran1 yılEvet ama çok saçma
- 1 yıl
Salla gitsin.
Soran1 yılAynen öyle
1 yılGayet güzelim valla hih
04 Yorumla
- 1 yıl
Sohbeti keserdim direk
Soran1 yılKestim zaten
- 1 yıl
En iyisi 👍👍☕
Gizli Üye(18-24)1 yılBence kapalılardan çok güzeller var ve vücutları da çok güzel oluyor
018 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen baya güzel kapalılar tanıyorum vücutları da çok güzel oluyor onların boş konuşmuş yani.
Soran1 yılBencede ya
Cevap sahibi1 yılAnladığım kadarıyla sen kapalısın ve çok güzelsin vücudunda çok güzel 😄
Soran1 yılTeşekkür ederim de nasıl tahminde bulundun nerden eminsin😂
Cevap sahibi1 yılBöyle konuştuğuna göre öyle bence 😂
Cevap sahibi1 yılYoksa kendini güzel bulmuyor musun 😂
Soran1 yılHiçbir şey anlatmadım ki kendim ile ilgili🙃
Cevap sahibi1 yılBen konuşmalardan anlarım 🙃🙃
Soran1 yıl🙃🙃🙃🙂
Cevap sahibi1 yılİstersen gizliden çıkıyım yaz bana 😄
Cevap sahibi1 yılGüzel misin değil misin tam anlamış olurum sanada söylerim 😄
Soran1 yılFoto atmam ama yani nasıl güzel olduğumu anlayacaksın😂
Cevap sahibi1 yılTest etmek istersen gizliden çıkıyım 😄
Soran1 yılİstersen çık
Cevap sahibi1 yılÇıktım yaz bakalım 😄
Soran1 yılBen sadece istek atabilirim xper puanım yetmiyor
Cevap sahibi1 yılYazdım sana mesajlardan bakabilirsin
Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. o arkadaşın halt etmiş sen onlara bakma
02 Yorumla
Soran1 yılBencede ya
Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. O arkadaşın biraz mal.
012 Yorumla
Soran1 yılDirekt kapalı birisi asla güzel olamaz dedi birde çocukluk arkadaşımdı bencede
Soran1 yılAynen öyle ne hali varsa görsün yıllardır çirkin değildim şimdi mi çirkin oldum bir anda?
Soran1 yılBencede
Soran1 yılTeşekkür ederim aynen öyle👍😀
Soran1 yıl❤️
Soran1 yılÇok teşekkür ederim sizde öyle umarım hep mutlu olursunuz
Güzellik & Bakım konusunda 958 cevap paylaştı. Çok güzelsindir o zaman
00 Yorumla
1 yılAçıkken güzel olabilir kapalıyken güzellik azalır
00 YorumlaNasıl kapalı kızlar daha güzel oluyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 689 cevap paylaştı.
1 yılKapalı olup güzel olan birçok kız görüyorum
00 Yorumla Hayır ne alaka
06 Yorumla
Soran1 yılBoy kilo orantılı da onun söylediğini takmıyorum boş boş konuşuyor
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi