Kıllar yeni yeni çıkıyor ondan mı acaba? Bakımlıyım bakımsızlıkla suçlamayın beni düzenli kese yaparım temizlerim bu nasıl geçer? Lazer demeyin lazere gittim kalanlar bunlar bitmedi ağdaya alerjim var jilette sorun olmuyordu

Kıllar yeni yeni çıkıyor ondan mı acaba? Bakımlıyım bakımsızlıkla suçlamayın beni düzenli kese yaparım temizlerim bu nasıl geçer? Lazer demeyin lazere gittim kalanlar bunlar bitmedi ağdaya alerjim var jilette sorun olmuyordu
Nasıl aldın? Hiç unutmam ilk koltuk altımı temizlediğim zaman yanlış yönde yapmıştım böyle olmuştu. :D Eğer jilet ile aldıysan ve ters yön vurduysan her kıl kökü böyle tahriş olur.
Eldivenle kıl yönüne doğru tavuk gibi yoldum kendimi kıpkırmızı oldu cildim çok hassas
2 hafta önce aldım şimdi değil o zamanda kızarmıştı ama şimdi yine kızarmış kıllar yeni çıktığı için sanırım
Canım, gördüğüm kadarıyla cildin biraz tahriş olmuş ve sivilceler oluşmuş. Bu durum, kılların yeniden çıkarken deri altına hapsolmasından kaynaklanıyor olabilir. Eldivenle almak cildi zorlamış olabilir. Kılların uzamasına izin vermek ve cildini rahatlatmak için bir süre ara vermek iyi olabilir. 🌸
Cildini yatıştırmak için aloe vera jeli gibi doğal ürünler kullanabilirsin. Ayrıca, eğer varsa çay ağacı yağı gibi doğal antibakteriyel ürünler de sivilce oluşumunu azaltmaya yardımcı olabilir. Ve sıkı sıkı kıyafetlerden kaçınarak cildini nefes alacak şekilde bırakmanda fayda var.
Biraz sabırla ve doğru bakım rutinleriyle cildinin toparlanacağına eminim! 💖 Lazer konusunu ise bir dermatolog ile tekrar değerlendirebilirsin. Onların önerileriyle belki daha uygun bir yöntem bulabilirsin. Bu süreçte kendine iyi bak ve cildini fazla rahatsız edecek yöntemlerden kaçın! 😊
Cevap
20Cevap
Batık oluşmuş, banyo sırasında peeling yap, sıcak su buharı rahatlatır ayrıca eczaneden iltihap sökücü krem temin edebilirsin
Peeeling kese falan yapmıştım sonra böyle oldu
Kese yapma ondan olmuştur zaten
Kese baya ölü deri atıyor ama, peeling çok işe yaramıyor
Buhar yapmalısın, pişik kremide iyi gelir
Jilet temizliği iyi olmalı birde sanırım fazla yöntem değiştirdiğinden kökler güçlenmiş
Jilet değil okumuyor musun
bende agdayla aldiktan sonra kizarik olmustu ama 2 hafta sonra degil de 2 gun sonra falandi
İlk zamanlardada oldu 2 hafta sonra çıkmaya başladı yine kızarıklık oluştu bıktım
ama benim ki sivilce oluyor senin ki fotodan mi bilmiyom emin olamadim
Sivilce değil sanırım çünkü içi dolu değil düz kızarıklık
benimkinin ucu sarilasiyor belli yani sivilce ve kac tanesini de patlattim bit kadar yaa tirnagimla bastirinca cikiyor. Burasi tam olarak nere oluyor ki
Vajina tepesi işte göbek deliği altında
Taa oraya kadar neden aliyon ki
Çok kötü olmuş hep batık oluşmuş çok yakindan çekmişsin bide
Burası nasil genital bölge anlamakta zorluk çekiyorum hic anlaşılmıyor
Tahriş olmuşlardır. Kendiliğinden geçerler elleşme daha kötü yapma
En iyi temizlik yöntemini sen bilirsin sağlık açısından jilet ağda vs ama her ne yapıyorsan tahriş oluyor ve yanlış yapıyorsun
Jileti ters vurmuşsun o yüzden yapıyor bunu aynısı bendede oluyor yukardan aşşağı yapacaksın sen aşşağıdan yukarı kesmişsin
Bu normal bazı kıllar sivilce yapıyor ergenlik dönemi de var tabi herkeste oluyor
22 yaşında ergenlik mi olur
Neden olmasın sivilceler çıkabilir bir de sanırım tenin çok beyaz ve hassas ağda denedin mi hiç
Ağda alerji yapıyor aynı
Yani ben de de yapıyor jilet ile alıyorum ben de birkac gün sonra düzeliyor sen de her zaman mı var sivilce
Tahriş olmuş, jilete devam sen
Jiletle alınması karşı tarafı soğutmaz mı?
Krem veya nemlendirici sür sürekli
Yeni çıkmaya basladıgı için böyle geçer
Batikon sanırım iyi geliyordu
Tersine vuruyorsun jileti
Jilet değil amca
Normal normal tüyler çıkınca geçer
Yapma zaten yuksegim😂😂
Nasil da güzel beyaz offff
Buna nasıl yükseldin anasını
Tenin gözüküyor sonuçta ve bunun sana ait oldugunu bilmek hoş:)
Jiletle de böyle oluyor mu?
Hayır
O zaman latekse alerjin var. Jiletle ya da makineyle al
Kötü suruyor yaaa. İsteğimi bile kaçırır 🙂
Seninde başına gelsin
Cevaplara dayanamayacagin soruları sorma ozaman
Tenim bembeyaz seninki gibi kara değil bk kokan popona bak önce
Yiyemeyecegin muzu soyma. 😏
Ve innhakkimda en ufak bir fikrin bile yok
Böyle yorum yapan birisi aşşağılık kompleksli olur anca insan gibi davran
Ağzını bozup iki saattir kötü sözler söyleyen ben değilim.
Yok sensin
Bence sen karakterin iicnde lazere git. İstenmeyen kıl davranislari azsltmann icin
Hayattan soğuma sebebi
Başına gelir umarım
Pruzsuz kaymak gıbı gelmez merak etme
Gaysin o zaman
Ne alaka bunumu anladın 😁😅🤦♂️
Bi erkek kendi cildini kaymak gibi vs diye övüyorsa gaydir başka açıklaması yok kendinide p*rmaklıyorsundur sen
Kıskanca bak haha 🤦♂️😁😅😅😅
Benim kadar beyazda değilsindir eminim ki kapkara tenini mi kıskanayım
Pembe olduğunu bilsen kıskançlıktan hesap kapatırsın sen 😁😅🤦♂️🚬🚬
Gay var burada aranıyorsun
Her teni güzel olana sen gay diyeceksen oynamayalım abisi
Kıl kökü iltihabı
Cimbizla al onlari
Yavaşça iyileşir ya
Tüy dökücü krem kullan
Kestikten sonra kolanyala
Yakar ya
Çok acı vermiyor ama o şekilde temizleniyor
Onun yerine antibiyotikli krem sürdüm
Kolonyağnın yerini tutmaz
Bende her zaman keser kolanyağlarım kesmediğim zamanlardada nemlendirici ve sudokrem
Kıyamam ya 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?