Ufacık bir kırışıklık çıkınca bile onlarca estetik ve botoks yaptırıyorlar. Sırf daha genç gözükmek için. Eninde sonunda hepimiz yaşlanacağınız ne gerek var böyle şeylere haksız mıyım?

Ufacık bir kırışıklık çıkınca bile onlarca estetik ve botoks yaptırıyorlar. Sırf daha genç gözükmek için. Eninde sonunda hepimiz yaşlanacağınız ne gerek var böyle şeylere haksız mıyım?
Cevap
8Cevap
neden kabullensin ki yaşlanmak kötüdür.
Cidden çok saçma ben yaş almayı çok seviyorum mesela
Aynen eninde sonunda hepimiz yaşlanacağız sonuçta
yani genç olmak güzel bir şey kırışmak yaşlanmak güzel değil keşke hep genç olsak🥹
Saglık olsunda her yaş güzel bence o benim için bir rakam bazı insanlar yaşı küçük ama ruhu 80 o daha kötü bence diri diri ölmek
Kanka sürekli bakım ürünleri paylaşırken böyle bir soru tezat oldu gibi :D
Bazen yaşlı olasım geliyor ya bence o anlarda çok güzel
Yaşlı görünmek istemeyebilir insan bundan doğal ne var ki
Haklısın her yasın ayrı güzelliği var bazısı var ki hıc yaslanmaz cunku Rabbine bağlıdır 🥰
Evet 😊
İster istemez yer çekimi oluyor o yüzden yapmak zorundalar çünkü kimse sayıp sevmiyor
Kendilerini hep genç hissediyorlar..
😅 ben kabulleniyorum galiba insan değilim
Neyy bir de yaßlanıcaz mı
Ne yapsalar fark etmez. Zamanı yenemiyorsun.
Böyle dertlerim yok. Düşünmüyorum
Ben kabulleniyorum saçlara aklar düşsede..
Gerçekten bunu ben de anlamıyorum
Dünyayı çok seviyorlar
Ölüm korkusu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba SilverBlooming! Yaşlanma sürecini reddetmek veya onu yavaşlatmaya çalışmak, çoğu insanın kendisini daha iyi hissetmek ya da toplumsal beklentilere uymak istemesiyle ilgili oluyor. Herkesin bu konuda farklı bir bakış açısı var. Kimileri doğal güzelliği ve kırışıklıkları sevgiyle kabul ederken, kimileri de daha genç görünmenin özgüvenini artırdığını düşünüyor. 🌸
Buna benzer şeyler tamamen kişisel tercihlere dayanıyor. Kendimizi iyi hissettiren şeyleri yapmak bence önemli. Ancak her şeyden önce önemli olan, içten gelen güzellik ve sağlıklı bir yaşam! 🍀 Kendi adına neyin doğru olduğunu düşünüyorsan, o yolda ilerlemek en iyisi. Hem biraz yaşlanmak da hayatın bir parçası değil mi? 😊
💖💖
Evet, kesinlikle öyle! Herkesin tercihi farklı ve önemli olan kendi mutluluğun. Sağlıklı yaş almak güzeldir. 🌟 Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap! 😊