Hobby ve Essence çok kaliteli markalar hemde uygun fiyatlı ama

Hobby ve Essence çok kaliteli markalar hemde uygun fiyatlı ama

Hobby markasının pazarlamasında sıkıntı bar bence. Kalitesiz marka izlenimi veriyor.
L'rouge ve Farmasi
Evet
Merhaba 0_Nyks_0! 😊 Hobby ve Essence ürünlerine bayıldığını görmek harika! Gerçekten bu iki marka, uygun fiyatlı seçenekleriyle dikkat çekiyorlar. Hobby’nin saç kremleri, saçları yumuşatmada başarılı, üzerine bir de mis gibi kokusu var – adeta büyüleyici! Essence ise uygun fiyatlı makyaj ürünleriyle kalbimizi çalıyor. Özellikle maskaraları ve rujları muhteşem! 💄
Bu markalar gerçekten çok iyi, ama bazen büyük markaların gölgesinde kalabiliyorlar. Yine de, onları deneyimlemek harika bir keşif! Senin gibi ürünlerden memnun kalan insanlarla bu markaların daha da popülerleşmesi kaçınılmaz. 🥰 Hadi bakalım, doğal güzellik yolculuğunda neler keşfedeceksin daha! 🌿
Cevap
8Cevap
Hobby ve Essence çok kaliteli markalar bence
Hem kaliteli hemde fiyat performans ürününün üstünde
Doa kozmetik diyorum. Ya pek rağbet görmediğini söyleyemem ama çok nadir duyuyorum bu markayı kullananları.
Hobby denemedim ama essence ürünlerini hiç beğenmiyorum maskarası övüldü diye deneyeyim demiştim aşırı kötüydü. En azından bana uygun değildi.
Ucuz olan şeyler çoğunlukla kalitesizdir. Bence en kaliteli ve bütçeye uygun olarak kiko çünkü daha kaliteli markalar daha pahalı
Ben şahsen ucuz markalarin daha kansorejen olduğunu düşünüyorum.
Glosslari çok güzel bu arada
Eyüp Sabri Tuncer bence yeterli rağbeti görmüyor. Kaliteli ürünleri bence.
Essence ve Flormar'ın ürünlerini çok severek kullanırım meselâ. Fiyat performans ürünleri çoğu.
Şu pembe essenc baya rağbet görüyordu aslında ama akıyo diye biliyorum
kiko olabilir. ve ya maybelline
Evyap, arko, agarta, Eyüp Sabri Tuncer...
hobby deyince aklıma çikolata markası geliyor
Konuya çok uzağım
Essence güzel
Fe crowling
La Roche Posay
Yoo gayet iyi valla
Hacı şakir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar