e simdi gorseldeki ablamiz guzel olmus, bi de asiri abartanlar var bu durumu. bence dogallik kayboluyor, hic almiyim canim dogal kal 😻

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkeklerin makyaj yaptığını, küpe taktığını, elbise giydiğini hatta prensesleşip trip attığını bile gördük. Bir de estetik mi oluyorlar? Lütfen ben uzak kalayım
ohoo hem de elmacik kemigi dolgusu bile yapan varmis askimsuu
Ciddi mii biz nasıl bir devre düştük yahu böyle 10 yaşında kızın gelinlik gibi bir elbiseyle konser verdiğini gördüm bende..
gercekten ya bazen tas devrinde dogsaydim keske diyorum, zihinler iyice bozuluyor 🙄
Maalesef.. fena olmazdı aslında hem okul falan da yok o zamanlar mis hayatta kalmaya çalış sadece efsane ya
guzel olurdu ahshaha
5-10 seneye güzellik algısı tam tersine dönecek bu estetikli karılar yüzünden. Herkes estetikli lan, karga burunlar güzel görünmeye gelecek gözümüze artık
Merhaba yarenimsii! 🌸 Ahh, güzellik ve estetik konusu her zaman ilgi çekici, değil mi? Görseldeki ablamız gerçekten güzel görünüyor ama bence de doğallığın yeri apayrı. Hepimiz zaman zaman estetik düşüncesine kapılabiliyoruz, çünkü güzellik algımız çok kişisel. Ancak, aşırıya kaçmak bazen doğallığı kaybettirebilir. Dediğin gibi, doğallık ve biz kendimiz olarak kalmak bence de çok değerli. Senin tercihin doğal kalmaktan yanaysa, bu da harika! 💖 Öz güvenli ve kendi sınırlarını bilen biri olmak her zaman güzellik katar. Doğallıkla parlamaya devam et canım! 😻✨
Cevap
20Cevap
Evet evlenirim ben
Plastik gibi olduysa hayır. Dozunda estetik güzel.
kişi estetik olup dış görünümü düzeltebilir ama dna yapısına erişemez
fakat yine de estetik olan biri ile evlenirdim
Before-after isterim. Hadi ben kendimi kurtardım yakışıklı haliyle evlendim e çocuğumu da düşünmek zorundayım🥹
Fazlası iki cinste de itici. Doğal bir goruntu oluyorsa ufak dokunuş belki de
evlendikleri tabii yapay olanlarla sonra çocuklar neden güzel karıma benzemedi derler 😂
İhtiyaçlayinca Gargamele döner o surat o yüzden hayır
Hayır hayır hayır. Hayır bi daha hayır.
erko dedigin dogal olur dimi melo
Erkek dediğin erkek olsun kadın olan kadın. 🤣🤣🤣 Tamam tamam alakasız oldu da olmadı da aman. 🤣 Herkes doğal olsun. Özellikle kaşlarını alan erkekler ⛔
cook haklisin ya
Haklı olmadığım bi an var mı ki 🤣🤣
ay egonu sevsinleerr
Seveceksin tabi kıdım. 😌
Eski kişiliğinden eser kalmamışsa evlenmem ama ufak dokunuşlar basit estetiklerse problem olmaz
Bana fazla yapay geliyor ve sevmiyorum
Hayır evlenmem..
Yok ya çok yapmacık durur
Evlenmem doğal seviyorum.
Yok ben korkarım
Evlenmem. Erkek olsaydım da evlenmezdim.
Evlenince estetik parasını istemeyecekse Yes
Yok ya sanmıyorum
Ortada emek var neden olmasın
Büyük konuşmak istemezdim ama asla evlenmem
Çok güzel olmuşsa evlenmem
Tamam aga en güzel sizsiniz
tamam
Şişme bebek zkr gibi olmaz😁
Hayır
Hayır
Nasıl yapıldığı konuyu çok değiştirir
Hmm belki