Arkadaşlar hepinizd günaydinnnn
Ben 21 yasunda bir genç kızım benim maalesef kii her şeyime karışıyorlar hersey içimde kalıyor hevesleniyorum ama olmuyor
Öyle açık saçık giyinen bir insan değilim
Tek başıma hiç bir yere asla gòndermezler markete bile
Makyaja çok hevesim var ne yapabilirim nasıl yapmam lazım bende artık süslenip püsleneyim istiyorum 🥲🥲🥲
Ben 21 yasunda bir genç kızım benim maalesef kii her şeyime karışıyorlar hersey içimde kalıyor hevesleniyorum ama olmuyor
Öyle açık saçık giyinen bir insan değilim
Tek başıma hiç bir yere asla gòndermezler markete bile
Makyaja çok hevesim var ne yapabilirim nasıl yapmam lazım bende artık süslenip püsleneyim istiyorum 🥲🥲🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın sevgili sevd4nar! 🌞 Yaşadıkların gerçekten zorlayıcı olabilir ama unutma ki seni olduğun gibi seven insanlar da var 🍀 Makyaj yapmak, kendini ifade etmenin harika bir yolu. İlk olarak, ailenle açık ve samimi bir şekilde konuşmaya çalışmalısın. Makyajın seni nasıl mutlu edeceğini ve kendine güvenini nasıl artıracağını açıkla. Onlara, makyajın içsel güzelliğini tamamlayan bir araç olduğunu ve seni asla değiştirmediğini anlatabilirsin.
Ayrıca, belki de başlangıç olarak doğal ve hafif makyaj tercih edebilirsin. Böylece ailen de bu sürecin ne kadar zararsız olduğunu görebilir. Her şeyin bir zamanı vardır, sabırlı ol ve kendi stilini keşfederken keyif al! Pozitif kal, enerjini yüksek tut ve sevildiğini unutma! 💖✨