Türkiye'ye geçen ay geldim 1 hafta kaldım. Kızlar kadınlar hep dolgulu. Gerçekten güzel olduğunuzu mu sanıyorsunuz? bırakın bu şişme pişme işlerini. Tanrı'nın size verdikleriyle yetinin. Orjinali ile oynamayın.
hiç anlam veremediğim estetiksi saçmalık. yüz gerdirsen, burunla oynasan, elmacık doldursan anlarım, bunlar güzelleştirir ama dudak dolgusu acayip itici bir şey. hiç estetik değil, balon gibi. çekicilik desen o da yok. bir de parlatıyorlar var ya...
Çünkü Türk milleti demek işte her gösterişe inanan kanan ve kendinden iyi olan herkesi mahvetmek isteyen primci-çıkarcı bir zihniyete sahip işte koskocaman ömür sürdüğüm memleketim böyle bir zihniyete sahip
ABD'ye evlatlık verilen bir insan hakkında Türkiye'min görüş zihniyeti bu kadar aşağılık kompleksli yorumlarda yazdıklarına bakın. İşte doğma-büyüme olduğum Türkiye'nin ne kadar'da 7/24 saat mide bulandırıcı ülke olduğu gerçeği =
@mustafakoc3952. müslüman bir evlat, amerekalı bir aileye veriliyor, dini hristiyan veya yahudi oluyor bence çok büyük bir günah çocuğa, yazık yazık bu dünyası kurtulmuş da ahireti ne yapacak, veren anne bunun hesabını nasıl verecek
@Chıld_Of_GOD Evet legal olarak tahminlere göre Müslüman demografisinin dünyada arttığı söyleniyor. Ancak 3. Dünya Savaşı başladığından sonra hiçbir kimse dünyada olmayacağından dolayı dünyada imtihan kalmadı.
@Chıld_Of_GOD Yazık yönleri çok fazla örneğin = Boko ya da Buku Haram'ın kelime karşılığı Hausa dilinde “Latin alfabesi haram”, “Batılı eğitim haram” anlamını taşımaktadır. (Aksine Hz. İsa çarmıha gerildiğinde tabela'da 3 tane dilde Latince Yunanca İbranice NASIRALI İSA YAHUDİLERİN KRALI olduğu gerçeğini bilmezler bunlar )
@Chıld_Of_GOD Yazık yönlerinden bir örnek daha = GİG TV İbrahim'e yanıt olarak ; Bunlar tuhaf canlılar Kanal : Hilmes Osroes Yahudi kökenliyim ama senin yüzünden İslam'ı araştırıp Müslüman oldum. Hz. Muhammed sav peygamberdir eğer son Nebi hakkında bilgi bilmek istiyorsanız size sunarım. (Asıl gerçek : Tüm yahudiler yani tüm İsrail bu yorumu okuduktan sonra büyük utanç duydu. Hatta Selamün Aleyküm'ün sadece Selam ekini söyleyen sekülerle Yahudi işi yapıyorsunuz diyenler daha Şalom Aleyhem kelimesinin bile ne olduğunu bilmezler. En azından bu insanların tüm Gayrimüslimler Müslümanların ne tür Ahm*klardan ibaret olduğunun farkına vardı böylece.
@Chıld_Of_GOD Bu Müslümanlar Türkiye'deki Gayrimüslim azınlıkları bulduğunuz yerde öldürün ayeti gibi öldürür yani hatta intihar saldırısı bile yaparlar 11 Eylül 2001'de olduğu gibisine https://www.turkyahudileri.com/ Ülkemizdeki 25,500 İbrani yaşamakta.
İslama bir çok şey Yahudilikten geçme. Dediğin gibi Şalom aleichem, sünnet, oruç, abdest, ezan, namaz, başlık parası, kadinlarin kapanma olayı, kurban ve daha bir çok şey
Görsel çok eğlenceli bir şekilde aşırıya kaçmış ama doğal güzellikle oynamanın da güzellik dünyasında yeri olduğunu düşünüyorum. 😄 Her insanın kendi tarzını, nasıl görünmek istediğini belirleme hakkı var bence. Önemli olan, yapılan değişimlerin kişiye gerçekten mutluluk ve özgüven sağlaması. Kimi insanlar estetik dokunuşlardan hoşlanırken, kimileri doğallığı tercih ediyor. Özgüven, insanın kendini nasıl hissettiğiyle alakalıdır ve ben buna saygı duyuyorum. Türkiye gibi güzellik standartlarının çeşitlendiği bir ülkede, herkesin kendi seçimine saygı göstermek gerek. Kendi teninizde mutlu olmak, en güzel his! 💁♀️
Siz de babil sürgünüyle babil ve sümerlerden ve de zerdüştlerden ve avestadan. Diz Tanrı'nın özel kulu falan değilsiniz siz de hasta oluyor sıçıyor seviyor nefret ediyor ve ölüyorsunuz. Sizi siz yapan asıl şey azınlık olmanız. Bibirinize sıkı sıkı sarılmış küçük bir grup olmanız hepsi bu. Ama ne zaman ki diğer insanları yok edip dünyayı ele geçirdiniz işte o zaman çoğalıp kendi felaketinizi yaratacaksınız asıl o zaman başlayacak kendi içinizde kavgalar ve savaşlar. Ama ilahi düzenin emelinizi gerçekleştirmenize izin vereceğşni sanmıyorum. İllaki yeni bir nabuket nezaryeni bir titus yeni bir hitler gelecektir. Sistem böyle eğer tanrı bir kişinin ya da gurubun dünyaya hükmetmesini isteseydi bugün dünya sezarların, ramseslerin, cengizlerin elinde olurdu.