Erkekler de cevaplasın isterim. Sizce bir erkeği çekici yapan davranış nedir? Bence analitik olmaları çok şeker ve hoş, bir şey anlatıyorsun ve hemen birkaç çeşit çözüm sunuyorlar çok hoş.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKadınlarda olduğu kadar erkekler de zeka, zekilik önemli. Bence iki cinste de dış görünüşten önce zeka ve düşünce yapısı önemli. Burada zeka olarak tek bir etken söylemek doğru olmaz ama zaten bence bunu kadına hissettirir. Ayrıca iyi bir mizaha sahip olması da çekiciliğini artıran bir etkendir.
210 Yorumla- 1 yıl
Mizah konusuna şöyle değinmek isterim kahkaha artırmasa bile hissettirdiği kalite önemli benim için mesela kara mizahi kaliteli olan erkek>>
- 1 yıl
Kesinlikle öyle. Yaptığı mizahın altının doluluğu ve verdiği anlamı derinlemesine hissettirmesi önemli
- 1 yıl
Evet yoksa herkes yer yer komik olabilir
- 1 yıl
Bu belki de özgüven göstergesi de olabilir. Örneğin girdiği bir ortamda bilgisini ve sessiz kalmadan sohbetlerde mizahını konuşturması özgüveni de simgeliyor olabilir diye dişünüyorum
- 1 yıl
Heh evet bak erkeklerde özgüven de önemli benim için çünkü güvende hissettiriyor
- 1 yıl
Normal bir durum ve bu gayet harika çünkü bir erkek için de hoşuna giden bir durumdur kadının yanında güvende hissetmesi. Olaylar karşısında soğukkanlı kalıp da yine bilgi ve beceresini anlık düşüncelerle konuşturması da bu güven duygusunu canlandırma konusuna dahil olabilir. Aslında kadınların kendi ayakları üzerinde duruyor olmasına rağmen erkeğin davranışları, sözleriyle kadına kendini güvende hissettirmesi sizin için hoş bir olay
- 1 yıl
Ne güzel anlattın öyle bayılarak okudum 🤭
Bence içten içe güven ve güven sağlama içgüdü kaynaklı iki tarafın hoşuna gidiyor bu durum - 1 yıl
Evet, sanırım güzel bir özetleyecek olursak söylediğin gibi oluyor. Güven iki taraf içinde çok önemli. İnsan kendisini onun yanındayken güvende hissetmek istiyor. Sadece kadınlar erkeklerin yanındayken değil erkekler de kadınların yanındayken güvende hissetmek isterler
- 1 yıl
Evet haklısın kadınlar bu benim erkeğim buna güvenebilirim kendimi kollarına bırakabilirim diye düşünmek ister erkekler de kadın kollarında uyusun ya da kadının kollarında huzur bulmak ister
- 1 yıl
Güzel yazmışsın. İki tarafın da aradığı güven ve huzurun başında bunlar geliyor. Bunların hayalini bile kurdurtacak insanlar çıkabiliyor karşımıza ama biraz şanslıysak tabii. Henüz olmadığı için 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılÖzgüven, Ayağı yere sağlam basma, Dominant ve atılganlık, Lider ruh, Metanetlilik, Eğlenceli ve Dobralık, Tuttuğunu koparma, Prensip sahibi Cizgilerinin olması, Saygı duyulası bir konumda olması, Zeka ve bu senin dediğin analitik ve çözümcül olmaklada ilgili, Sosyal iletişim becerisi, Ustalık Sergileme, Özetle Aktif Baskın Güçlü Karizmatik Karakteristik Özellikler Çekici yapacaktır. Bunlar Maskülenlikle olur tabi Kılıbıklıkla değil. Efendi sünepeler asla bunları anlayamacak Serseri niye seviliyor deyip duracak ve olayı Şiddet Kabalık kötülük gibi görecek Perde arkasında Bu özellikler sayesinde Kazanan tarafda olduklarını Anlayamayacaklar. maalesef romantizmin beyin yıkamalarıyla Hanımcılık kazanır s, alaklığıyla Kadına ulaşmanın yolunun kadına yalakalık yapıp durmaktan sürekli hak vermekten yaranmaktan her istediğini yapmaktan geçtiğini zannederek hezayana uğrayıp duracaklar. Arzu dediğimiz şey insanların sizden talep ettikleriyle kazanılacak şey değildir. Bu pazarlık masasında olduğunu gösterir Gerçek arzunun pazarlığı olmaz zira. Dolayısıyla Kadını elde etmenin yolu Kadına değil KENDİNE YATIRIM YAPMAKTIR. Ne kadar bahsettiğim özellikler konusunda ve fiziken aynı zamanda çevresel faktörlerde Erkek kendini geliśtirip durursa Doğal olarak daha arzulanır hale gelir. O istemesin Kadın ona kendisi gelecektir. İlgi sinyallemeleri almaya başlayacaktır. Iyyyy ışkıım cınım binim cicim Demekle Light erkeklikle olacak şey değil bu Bak siteye Sürekli Kadınlara hak veren onlara yalakalık yapıp duran gerekirse kendi cinsini aşağılayan Sürekli yersiz övgü ve methiyeler düzen Tiplerle kaynıyor Ah benim An, gut kalın kafalı S, alak hemcinsim Anlaşılmıyor zannetmeyin herkes sizin yokluk çeken Kadına düşkün abaza damsalak Zavallılar olduğunuzun farkında Devam edin bakalım En fazla alacağınız O çok nefret ettiğini serseri tipler Uğruna köpekliğini yaptığınız Kadını tereyağından kıl çeker gibi elinizden alana dek. Sömürülmek kullanılmak olacak Aferin size 👍
323 Yorumla- 1 yıl
Bunları bende sürekli söylüyorum yani büyük çoğunluğuna katılıyorum. Ama şunu anlamadım neden bunların yanında efendilik de olmuyor? Disiplinli, öz güvenli ayakları yere sağlam biri romantik olamaz mı aynı zamanda? Sonuçta bu karakter yapısıyla, gelişimle alakalı. Sizin söyleminize göre efendiler kılıbık oluyor. Romantikse, saygılı ve kibarsa. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
Cevap sahibi1 yıl@ruhumunışığı Mesele şu ki Net bir ayrım gerekir. Pısırıksan efendi tanımına girersin Aksine Alfa olupda bu dediklerini erkek elbette sergileyebilir. Bu kadın için kolunu bile kıpırdarmamak değildir. Ama farkı şudur. Alfa kadın için bir şey yaparsa bunu sürekli ve abartılı yapmadığı gibi Sahtekarca davranmaz İltifat etmişse gerçekten etmiştir. Fakat efendi sahtekardır. Gerçekten hissetmediği düşünmediği halde bol bol iltifata boğar hediyeye boğar yalakalık yapar Amaç bir an önce gönlü olsunda yatağa atayım. Yani içten pazarlıklıdır Alfa yani serseri karakterde adam Doğal olarak az yatırım yapar fakat gerčekcidir. Harbiden iltifat etmiş harbiden sevdiğini söylemiştir. Birazda burada kadınlar hatalı Abartılı şekilde duygusal yatırım bekler ve bunu hiçbir şey yapmadan bekler ve habire dillendirir. Efendide sahtekarca davranır Normalde hiçbir erkek bu derece yalakalık yapmaz.
- 1 yıl
Ama başka insan tipleri de var. Alfa, beta, sigma, gamma vs. Sigma erkekler de dediğiniz gibi otoriter ve kendinin farkında oluyor. Hatta alfaya ek olarak daha zeki, esprili ve bağımsız diye biliyorum. Ondan neden hiç bahsetmediniz?
Cevap sahibi1 yıl@ruhumunışığı Ana iki gurup alfa ve betadır. Olayın özü bunlardır diğerleri varyasyon farkı gibi düşün, Mesela sigma biraz daha farklı bir alfa versiyonudur. Bu kavram çok istismar edildi bi ara herkes sigmayım diyordu önüne gelen ama En ender karakter tipidir. Bulunmaz hint kumaşı gibi bir şey Gerçek sigmadan bahsediyorsak Alfadanda ötedir. Tehlikeli seviyede özgüveni olan aşırı bağımsız haraket eden Kimseyle bağlayıcı ilişkiler kurmayan En çokda Gizem unsuru ile İlgi cezbeden karakter yapısıdır. Ama enderdir çünkü bu seviyede birisi olmak için ciddi şekilde alt yapısı olması gerekir O adamın Yuvarlanan kaya gibi yaşıyan alel ade birisinin ben sigmayım demesi baya gülünç bir şey Zirvede olman gerek oda çok büyük başarılar ve yetenek emek isteyen bir şey kısaca
- 1 yıl
Ben aldım cevabımı, teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yıl@ruhumunışığı 👍
- 1 yıl
Efendi erkek sahtedir kısmından sonrasını okumadım açıkçası. Bu nasıl bir bağlam? Efendi erkek nasıl sahtekâr olabilir? Benim hayatımda tanıdığım en kibar insan bi’ arkadaşım ve gayet de gerçek bi’ insan. Efendi gibi görünmekle efendi olmak ayrı şeyler.
Zaten kelimeleri bile doğru yaşamayan bi’ insandan doğru performans beklemek de çok uç bir istek olurdu. Zaten cevaptaki “dominantlık” da başka bir sıkıntı. Biz ilkelliği bırakalı çok oluyor ama nedense insanların çoğu bırakamıyor. Alfalık çok ilkel durumlarda ortaya çıkması gereken bir şey. Yani vahşi doğada kişi alfa olmak zorunda kalır ama toplum içinde neden bi’ alfalık olsun? Yıl olmuş 2024, hâlâ insanlar kendilerini yönetecek insan arıyorlar. O yüzden de bir türlü homo sapiens sapiens evrimini gerçek anlamda tamamlayamıyor. Yok, gerçekten böyle düşünen insanlar için teknoloji üretmekten utanıyorum. - 1 yıl
@Conclusion Senin anlamadığın iki şey şunlardır. İlkelliğe gelirsek Yıl 2024 olmuş tekloji gelişmiş diyorsunda kafanızın basmadığı Konu İÇ GÜDÜLERİN Hala ilkel olması İlkel şekilde çalışmasıdır. On binlerce hatta daha fazla zaman diliminde Yaşanarak adeta Kökleşmiş kemik bağlamış İç güdülerimiz Kimsenin fikirleri beyin yıkamaları teknolojinin ilerlemesiyle değişmez. burada olanüstü derece uzun bir süre süre gelen bir yapılanmadan bahsediyoruz. Ayrıca Alfa olupda mağra adamı gibi yaşamak gerek diyen yok. Bu karakteristik özelliklere sahip Ancak medeni bir insanda olunabilir. Dediğim gibi sürekli kötü varoş özelliklere odaklanıp duruyorsunuz. Bu karakter özelliklerine sahipsen zaten yetiyor. Efendiye gelirsek sahtekardır. Bunuda defalarca görüyoruz öyle sahtekardır ki Kendini bile kandıradak düzeyde sahtekardır. Arkadaşı kardeşi ailesi çevresi farketmiyor. Kadına gösterdiği tölerans yalakalık vs 10/1 ini bile görmezken sırf yatağa atabilmek için Ben bunun her dediğini yapar iyilik meleği olursam oda benim istediğimi yapar İlkokul çocuğu seviyesinde basit düşünen zavallılardır. Sonra kadın terk ettiğinde aldattığında hüsran yaşar ve öfke nöbeti geçirir. Demek ki bir beklentin varmış bunca köleliği yaparken değil mi? Ki bu kadar hezeyana boğuluyorsun Sen bunu sevgi aşk diye yutturmaya čalış hem kendine hem çevrene Kabul etmesede bilinç altı piskolojisinde Kadını yatağa atmak var. Yani içten pazarlık ve gizli anlaşma Fakiri göstersen yardım et desen Umrunda olmaz. Kadın olunca olum seni sömürüyor desen umrunda olmaz Daha pek çok perspektiften sahtekarlığını anlatabilirim ama kendi dahi farkında değilken boşuna olur.
- 1 yıl
Yuh yani, böyle bir yaklaşım görmedim. Efendi olarak kendimi değil bir arkadaşımı söylemiştim ki bırak yatağa atma düşüncesini adam hoşlandığı kadına kendisini açamayacak kadar kibar.
Öncelikle yazmayı öğrenmeni rica ediyorum. Ne imla kuralları, ne kelimelerin doğru yazılışı, hiçbir şey yok. İlkellik dediğimiz şey ise herkese olan bir şey ama süper ego ve ego da homo sapienste olan bir şey. Yani ilkel kısmını süper egoda belirlediğin değerlere göre ego ile bastırabiliyorsun. Bunun için de milyonlarca yıl geçmesine gerek yok. Gayet güzel bir çalışma ile egonun aralığını açmak ve süper egoya yeni değerler koymak gayet kolay. Biz buna farkındalık diyoruz. İç güdülerimiz her zaman olacak çünkü yaşamamızı, hayatta kalmamızı sağlayan yegane şey o. Yani buradaki önermelerinin bilimsel karşılığı bile yok. Bence biraz araştır önce. Ama daha öncesinde yazmayı, imla kurallarını öğren. Araştırdığında verdiğin bilgilerin komple yanlış olduğunu göreceksin. Öyle soruya sağdan soldan hızlıca bulduğun bilgilerle cevap verilmez… - 1 yıl
@Conclusion Başta bu yüzden kendini kandırmaktan bahsettim O dediğin ikbarlığından değil Sürekli ego süper egodan bahsedip durmuşsun Oldukça ironik olacak Fakat Arkadaşın Egosunun zarar görmesinden dolayı açılamıyor olabilir mi?🤣 İşte burada da Tampon düşünceler devreye girer Bunu itiraf edemeyecek kadar güçsüzsündür. Kibarlık diye yutturursun 🤣 BİZ BUNA KENDİNİ KANDIRMAK DİYORUZ. Piskolojiyle ilgili söylediklerine gelirsek bunların geneli Froidin söylemleri fakat Pek çok konuda yanlışlanmış olduğunu söylemekle beraber Bana araştır demen ayrı bir ironi daha oldu. Kaldı ki söylediklerinle dediklerimi tam olarak anlamadığını rahatlıkla söyleyebilirim. İç güdüyü sadece hayatta kalmakla bağdaştırdın. Meseleyi fikirsel olarak piskolojik olarak yönlendireceğini idda ettin, İç güdüsel mekanizmalarımız. Hayatta kalmaktan fazlası içerdiği gibi Bizi karşı cinse çeken çekim duymamızı sağlayan mekanizmalarla dolu. Bu senin fikirsel veya piskolojik yönlendirmeyle karar vereceğin bir şey değildir. İnsanlar fikirlerine kendini piskolojik yönlendirmelerle aşık edemezler. Ben buna aşık olmaya karar verdim deyip olamassın Basitleştirirsek. Karşında ki kişi iç güdüsel mekanizmana uyaranları verdiğinde farkında bile olmadan arzu ve çekim duyarsın. Bide anlattıklarımın bilimsel temeli yok diyorsun Evrimsel Piskolojiyi bir araştır istersen Sonra konuşalım senle Binlerce senelik bu yapılanmaları Feminizim Romantizm saçmalıklarıyla Değiştiremezsin Ancak kafa bulanıklığı meydana getirirsin Buda örneğin Hanımcı Erkek sevdiğini söyleyip Hanzoyla çıkmakla sonuçlanır Tamda bunu görüyoruz.
- 1 yıl
Yani Freud’a Frodin diyen birisini de ciddiye alamayacağım. Ayrıca Freud’un yaptığı tüm çalışmalar bugün psikolojinin temelini oluşturuyor. Psikanaliz psikoloji dünyasına hediye ettiği en güzel kazanımlardan.
Bunun dışında senin bahsettiğin ego ile id-ego-süper egodaki ego arasında dağlar kadar fark var. Bilmeyen insanların bunları karıştırması çok doğal.
İnsan psikolojik olarak birisine kendisini aşık edebilir. Buna plantonik aşk diyoruz ki temel kişilik bozuklukları ile birleşince çok ciddi kişilik bozukluklarına yol açtığı gibi psikopatlığa giden uzun bir yol orası. Merak etme, bunun üzerine ciddi bir rapor da yazdık. Sadece id-ego-süper ego üzerine değil bilinç üzerine bir rapor yazdık ki bu ileri araştırmalarımızın temelini oluşturuyor.
Şimdi Google bileğilerinle başka insanları kirletmemeni rica ediyorum. Son olarak da binlerce senelik yapılanma, milyonlarca yıl süren evrim süreçlerine göre birkaç dakikadan ibaret. Gerçekten biraz araştır, çaba sarfet. Sadece Google’a yazıp kopyala-yapıştır yapma. - 1 yıl
@Conclusion Ben Freudin çalışmalarını hiçe saymadım kazanımları olmadığınıda idda etmedim. Nasıl ki Newton vakti zamanı gelince yanlışlanmaya başladı Onunda yanlışlandığını ifade ettim Freudden birşeyler öğrenmek insanı piskoloji üstadı yapmıyor Anlayacağın. Süper ego ego idin neler olduğunu biliyorum burada karıştıran taraf sensin bende bunu izah etmeye çalışıyorum. Hala bana Piskolojiyle fikirle birine aşık olabilmekten bahsediyorsun baya gülünç ve Ciddiye alınamayacak iddalarla dolusun Örnekleride ortadayken Bizim şu an bu tartışmayı yapmak zorunda kalmamız bile olayı o kadar net biçimde koyuyor ki Sadece inat etmekten ileri gidemiyorsun. İnsanlar piskolojiyle fikirle birilerine aşık olabilse Ne kadınlar serseri peşinde nede erkekler Kaşa, r peşinde koşardı. Hanımcı seviyorum deyip 1 hafta sonra yanında bir hanzoyla gezen görmezdik Daha nasıl anlatım daha nasıl kalın kafana girse bilemedim. Senin arzu hissetmeni sağlayan şey Fikirlerin değil Piskolojik olarak yönlendirmeyle bunu yapabilesin Birisi için ben buna aşık olmaya karar verdim deyip Aşık edemez kimse Sadece kendini kandırmış olur. İç güdüsel mekanizma neyse ona tepki verir ve istemsizce o kişiye ARZU DUYARSIN bu kadar basit birşeyi anlamak zor olmasa gerek. Tabi ego super egodan bahseden birinin Tartışmayı egosuyla yürütüyorsa ayrı
Cevap sahibi1 yıl@Conclusion Savunamayağın bir idda ortaya atıp kıvranmışsın kusura bakma kardeşim. Adam baya bariz bir gerçeği sana anlatmaya çalışıyor Senin dediğine göre ben hiçbir şey hissetmediğim birine bakıp" Hey kalbim şuna git aşık ol deyipde kendimi ona aşık etmem kadar saçma sapan bir şey " Erkek olmaya korkar hale gelince tabi böyle saçmalarsın Freud okuyup piskoloji bildiğini zannediyorsun Arkadaşının TAMPON düşünceye sahip olduğunun farkında bile değilsin Kimse sana Alikıran başkesen Hanzo önüne gelene atar gider yapan bir Serseri p, ç ol demiyor veya bunu savunmuyoruz. Sadece Eril Erkeksi ve Güçlü baskın karakteristik özelliklerin yetebileceğini söylüyoruz bu kadar Bu sana bu kadar zor geliyorsa bu işlere hiç girme derim. ya da kendi düşen ağlamasın sende hanımcılık kazanır efendilik kazanır sloganıyla Kendini bir güzel sömürtüp Serseri p, içe bir günde Karını kaptırırsın sonra niye böyle oldu diye dövünürsün.
- 1 yıl
Hâlâ kullandığın ego benlik tanımlanmasındaki ego değil, öncelikle bunu öğrenmen gerekiyor.
İkincisi de Newton’un hangi kuramı bugüne kadar yanlış sayılmış? Temel fizik kurallarından bazılarını bulan birisinin bulduğu gerçekler ancak geliştirilir. Fizik kuralları sabittir, sabitliği bozan anomaliler vardır. Anomaliler de açıklanamayan fizik kanunlarıdır.
Ayrıca merak etme, bildiklerim sadece Freud’dan değil, birçok kaynak, birçok araştırma, birçok diyalog sonrasında oluşmuş şeyler. Benlikteki egoyla insan egosunu karıştıran birisine niye laf anlatmaya çalışıyorsam ben de. Şu konuşmalarını yapay zekaya göndersem o bile ne saçmalamış bu der. Bence daha fazla zorlama. İnsan zihninin insana neler yapabileceğini anlatan çok fazla araştırma var. Pavlov’un Köpekleri deneyi bile başlı başına şartlı koşullama, manipülasyona örnektir. Kaldı ki benim kişinin kendisini kandırabilme olayını anlamamışsın bile. Bu bir kişilik bozukluğudur, psikopatlığa kadar giden bir yolu vardır dedim.
Arkadaşımın sorunu bir tampon oluşturması değil, bunun çok dışında bir durum. Bunu analiz edebilme kabiliyetin olsaydı tek bir cümle üzerinden “tampon” tanımlaması yapmazdın. Ayrıca saldırgan davranışların benim haklı olduğumu gösteriyor. Haklı olmasam bu kadar saldırgan olmazdın. Şimdi gidip köşede kendini tatmin edebilirsin. - 1 yıl
@Conclusion 4. kere söylüyorum Senin super ego ego dan Ne kastettiğinin farkındayım bu yüzden direk Freuddan bahsettim çünkü Onun tanımlamaları bunlar. Ben evet burada benlik egosuna atıfda bulunarak Egodan bahseden birinin eş anlamlısı benlik egosunun farkında olmadan tartıştığını Anlatmaya çalıştım sana yönelik. Aratırmışsın çok öğrenmişsin belli Newtonun yanlışlandığından bile haberin yok Ki zaten bunu bir örnek olarak öne sürdüm. Nice bilim insanının doğru kabul edilen tezlerinin yanlışlamalarıyla dolu ortalık. Sorgulama olmayınca böyle oluyor. Piskolojide farklı farklı yerlerden araştırmadığını son yorumda çok iyi ispatlamış oldun Tampon tanımlaması benim şahsıma münahasır bir tanımlama değil. İnsanların kendi zayıflıklarını örtmek kendini kandırmak için Ön almak maksadıyla Ürettikleri söz davranış ve düşüncelere denir. Egosunun zarar görmesinden korkan kişinin Kibarlığından dolayı söylemediğini ifade etmesi burada TAMPON düşünce oluyor anlayağın Ve şimdide kendinle ilgili farkında olmadığın meseleye gelirsek boşuna Egona atıf yapmadım. Haklı çıkamayacağının farkında olup Manupilasyonik davrandığın için konunun dışına çıkarak sürekli Alay ve Küçümse üzerinden saldırdın zaten Resmi makama dilekçe yazıyorum sanki alel ade bir sitede alel ade biriyle alel ade bir tartışma Gelişine güzel yazıyorum. Tamda çaresiz kalan birinden beklendiği gibi İmla hatalarımı gerekçe gösterip ortaya koyduğum argümanları üstün körü atlayarak utandırma manupülasyonu yapman gibi değil mi kardeşim 🤣 Freüd değilde froid diyen birini ciddiye alamam gibi söylerinde gülünç bir kaçış mekanizması kendini çok güzel belli etmişsin Senin burada ben haklı çıkmalıyım egon benle tartışıyor Mantığın değil gib haklı olduğunu temellendirmeden idda etmeye duyduğun ihtiyaçta tamda burdan doğuyor. Piskolojiyle elime su dökemezsin kardeşim. Savunamayacağın topa girmeyecektin Ben napiim🤣
- 1 yıl
Yahu gerçekten anlamıyorsun değil mi? Bir cümle üzerinden bunu tampon olarak tanımlayamazsın çünkü psikolojide öyle bir şey yok. Arkadaşın durumu çok daha farklı çünkü benim arkadaşım ve yaşamını, neler yaşadığını ben biliyorum. Olay benim olayım bile değil ki sen onu bile bana yamamaya çalışıyorsun. Bu zaten başlı başına manipülasyondur.
Bunun dışında Newton konusunda bir örnek vermedin, tamamen yanlışlanıyor dedin. Hangi kuramının yanlışlandığını bile söyleyemedin.
Benim bahsettiğim ufak hatalar değil. Manipülasyonik diye bir kelime yok. Onun doğrusu manipülatif. Önce kelimeleri öğrenmelisin ki benim temelimi bilmeden psikoloji konusunda elime su dökemezsin demek kimin egosunun devrede olduğunu gösteriyor. Bu kadar iyi biliyor olsaydın kafana göre kavramları değiştirmezdin. Bu, kavramın gerçek halini bilmediğini gösterir. Kavramları yanlış yazmak bir tercih sebebi değildir. Yanlış yazılan kavramlar yanlış sonuçlara çıkar, bunu anlatmaktan bile uzaksın. Olmayan şeyleri yapmış gibi gösterip hatalarını saçma bahanelerle kapatmaya çalışman zaten kimin manipülatif olduğunu, kimin manipülasyon yaptığını açıkça ortaya koyuyor. O yüzden benim savunduğum şeyler tamamen bilimsel veriler.
Ego konusunda ne saçmaladın anlamadım bile. Benlik egosu ile kişisel ego arasında dağlar kadar fark var ve sen benlik egosunu kişisel ego gibi anlatmaya çalışıyorsun, bu da çok acınası. Google’a bakma, kitap oku biraz. Araştır, belgesel filan izle. Kendini geliştir ve manipülatif olma. Benim söylediklerimi bilimsel olarak yalanlayan tek bir makaleyi bırak yazı bile bulamazsın. - 1 yıl
@Conclusion Cidden anlamıyorsun la başlayan İronik yorumlarına devam ediyorsun hala ki 4. kez söylüyorum deyip defalarca açıklamama rağmen halen dahi şunu yazabiliyorsun """Benlik egosu ile kişisel ego arasında dağlar kadar fark var ve sen benlik egosunu kişisel ego gibi anlatmaya çalışıyorsun""" daha anlatmayacağım. Anlayacağında yok gibi Araştırma ve bilgiden bahsedip tampon düşünce diye bişi yok demenle tekrar tekrar bu konularda eksik bilgin olduğunu ispatlayıp duruyorsun daha nedim. KOnuyu sürekli sağa sola çekip konunun dışına atıf yaptığın şu Newton örneğinden belli Google deyip duruyorsun ya "🤣bide manupilatif olmadığını söyleyip bununla beni suçluyorsun"Aç bak bakalım yanlışlanmış tezleri kuramları varmıymış yokmuymuş Bak burada bile meselenin özünün dışına çıkmaya kalkıyorsun İlla Newton olmak zorunda da değil Sana asıl anlatmaya çalıştığım şeyi anlamıyorsun bana Anlamamaktan bahsediyorsun daha öncede dedim sayısız bilim insanı ve tezide çürütülmüş değiştirilmiş yanlışlanmıştır. Bu sana bir örnek mahiyetinde söylüyorum. Yani Feruidde bunlardan bağımsız değil Bir freuid okudum diye en doğru mutlak tezler ondadır Onu öğrendim piskolojiyi yalayıp yuttum zannetme diye diyorum. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum Algılarda boğulup olgulara geçemiyorsun bir türlü ya da Saman adamı safsatası peşindesin Benim söyleceğim şeyleri bana satıp duruyorsun Anlamayıp anlamamakla suçluyor. Manupülatif şekilde tartışma yürütüp manülasyon yapmakla suçluyor. Eksik bilgisi olduğu halde araştır diyen taraf olabiliyorsun Cidden Piskoloji Evrim bilen insanlar senin şu söylediklerine gülüyor resmen. İç güdüyü sadece yaşamaya indirip Çekim duyan devreleri Fikirlere bağlı bir şey olduğunu idda edebiliyorsun hemde bu kadar Aksini ispat eden Örneği varken. Daha öncede dedim. Bizim bu tartışmayı yapıyor oluşumuzun bile sebebi zaten bunu ispatlıyor
- 1 yıl
Bu da manipülasyonun ispatı. Ben tampon düşünce yok demedim, arkadaşımdaki tampon düşünce değil dedim. Ego yaklaşımlarını karıştıran sensin ve hâlâ inatla ben yapmışım gibi gösteriyorsun. Newton örneğini veren ve bu konuda “ısrar eden” Newton hakkında bir şey bilmediğimi “iddia eden” sensin ve konuları çarpıtıp kendi hatalarını bana saldırarak kapatmaya çalışan sensin. İç güdü temelde yaşama ile alakalıdır ve Freud bunu libido ile açıklar. Şimdi git başkaları üzerinden manipülasyon yapmaya çalış çünkü ben bunları yemem. Söylediklerimin 1 tanesine bile karşıt argüman üretmeyin kendi çürüyen argümanlarını “başkası da olabilir” kisvesi altında satmaya çalışıyorsun. Bir carbon atomu topluluğunun bu kadar farklı bir dizilimde olabilmesi de evrenin bug’larından birisi işte.
- 1 yıl
Trajikomik. Hayatımda bu kadar ironik olup da manipülasyonu eline yüzüne bulaştıran başka birisini görmedik. Kendi kafandan kavramlar üretiyorsun ve psikolojideki temel kavramları değiştiriyorsun. Bunu söyleyince ona değinmiyorsun ve sessiz sedasız düzeltiyorsun. Bari manipülasyonu becerseydin hdjdjdj
- 1 yıl
@Conclusion Bu saatten sonrası anlamamak değil. Ancak kasıt ve inat olur Senin egonla yarışıp duracak değilim. Meselenin özü konu ve kastedilen ortadadır. Çarpıtıp yaptığın şeylerle karşı tarafa çamur atarak kendini ispat etmeye devam et Boşa zaman kaybedecek değilim. Bu kadar bariz ve basit bir gerçeği İdrak edemeyecek kapasitede kimse yok nasıl olsa hadi eyvallah.
Cevap sahibi1 yıl@Milabeni Tamam kardeşim şunlarla tartışma artık bildirim gelip duruyor. Derdi anlamak değil bırak işte
- 1 yıl
Hdjdndn bi’ de gizliden yazıp sanki cevabı veren ve yorumları yazan sen değilmişsin gibi oynaman daha da trajikomik. Bunu belli eden zaten temelde 2 hata yapmıştın. Yani şu an’a kadar zaten biliyordum.
Bi’ de çamur atıp kendini ispat etmeye çalışan senken, kendi çürüyen argümanlarına tek bir cevap verememişken hâlâ manipüle etmeye çalışman inanılmaz komik. Biraz daha yazsana, burada tüm arkadaşlar okuyup biraz daha gülelim kfkfkfk
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
16Cevap
1 yılanalitik olmamı çekicii bulan oldu mu bilmiyorum hiç bak ilgi çekici
ama iktidar sahibi olmamı çekici bulurlar sanırım17 Yorumla- 1 yıl
o sırada bütün zayıf noktaları hesaplayan ben...
- 1 yıl
eh en azından kabullenen birisin sldşkgsdşl
- 1 yıl
bende okudum onayladım kabul ediyorum teşekkür o zaman :d
- 1 yıl
Senin akademisyen birini bulman lazım.
Söylüyorum.
Beyefendilik.
Ama hayat hergun beyefendi olmayi veya istemli istemsiz davranmaya sebebiyet veremeyebiliyor. Hic olmazsa özen gostermek diye dusunuyorum.00 Yorumla
1 yılkadınların seçimlerini destekleyebilecek öz güven olması, beyefendi, kültürlü, bilgili, görgülü, nazik, alfa adam her türlü çekicidir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
1 yılBence erkeğin planlamacı olması, kadını yormaması çekici bir davranış.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı.
1 yılİncelik
Zeka
Merhamet
Kendine saygısı00 Yorumla Ben kendi adıma söylüyorum her şeyi elini atması. Kızlar düşüyor
00 Yorumla
1 yılBakım yapması zengin olması yakişikli olması en önemlisi de karakteri düzgün olması
00 Yorumla
1 yılIlgi, sevgi, anlayışlı olması, zor zamanında destek olması. Bunlar beni etkileyen şeyler.
00 Yorumla
1 yılKendimi beğenmiş olmamı çekici bulan kızlar oldu/oluyor. Gerçi yaptığım tek şey kendim hakkında doğruları söylemek. Ne kadar mükemmel biri olduğumu dile getirmek. Ama nedense bu tür garip şeyleri çekici buluyor kızlar
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlgunluk, güzel bir diksiyon, derin ve karizmatik ses tonu, güzel bakişlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler mi çözüm buluyor? Enteresan. Onlar genelde sorun üretir.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aynen knk çözüm üretiyor olması herkesin hoşuna gidiyor
00 Yorumla
1 yılKötü bir zamanında yanında olmaya çalışmasi destek olmaya çalışması bence çok çekici adeta sığınacak bir liman asjasjsj ajsajsj
00 Yorumla
1 yılÇok çabuk ve yerinde tepkiler bence
17 Yorumla- 1 yıl
Kadınlarda da iş görür bu çekici bir şey
- 1 yıl
Kendinde eksik olanı bir başkasında görünce çekici gelmesi çok normal
- 1 yıl
Senin gibi düşünen birinde hayranlık uyandırmak isterdim
- Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılKredi kartını ve şifresini sevgilisine vermesi.
11 Yorumla
1 yılZeki ve ağır başlı olması onu çekici kılar
00 Yorumla
1 yılUzun boy+ Zeka+ Kibarlık+ Biat etmesi✨
00 Yorumla
1 yılAğzında sigara varken iş yapması
00 Yorumla
1 yılİtibar erkeğin hayatını kolaylaştırır.
00 Yorumla
1 yılSert Alfa ve güçlü erkek olması
00 YorumlaArkadaş zaten 12 den vurmuş tabi anlayana
00 Yorumla
1 yılHayvansever olması bana göre
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşak burcuyla iyi anlaşırsın baya o zaman
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBaşak mı sevmiyorsun nasıl?
Analitik denilince başak akla gelir
Cevap sahibi1 yılSenin burcun ne?
Cevap sahibi1 yılTerazi ve başak çok iyi anlaşır.
Gizli Üye(18-24)1 yılBence net özgüven
00 Yorumla
1 yılÖz güvenli ve cömert olması
10 Yorumla
1 yılGiyim ve kibarlık
00 Yorumla
1 yılAdam olması
00 Yorumla
1 yıltembel olmaması
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılZekası
00 Yorumla
1 yılSayfi
00 YorumlaKararlı ve başarılı olmadı.
00 Yorumla
1 yılOlgunluk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYokki
10 Yorumla
1 yılTipi
00 Yorumla
Devamını Gör(19)