Gördüğünüz tüylenme normal mi yoksa hormonal bozukluk mu bilen var mı?

Gördüğünüz tüylenme normal mi yoksa hormonal bozukluk mu bilen var mı?
Cevap
7Cevap
Hayatim nolucak bu kadar seyden. Belli bile degilki
Yani ne bileyim fotoğraf da bi tık ışık da etkiliyor ya fotoğrafa göre belli
Bisey olmaz opim bi
Yerim senin yanagini gayet bebeksi 🥰
Normal. Her kadında olabilecek şeyler.
Teşekkür ederim içim rahat etti
Teşekkür ederim 🌼
Bebiş boş ver dokunma bebek gibisin
Seni yerim ama
Normal. Kıl işte. Her canlının bitki örtüsü.
YANAĞIMDA AMAAAA :(
Sendeki normal fazlası hormon
Yakınlaştırıp net görebildiniz mi? Ayna da bakarken çok rahatsız oluyorum nasıl belirteyim bunu bilmiyorum ama belirgin siyah tabii ki kıl değiller tüy kıl olsa sert olur. Adetlerim düzenli sancım yok
O zaman sıkıntı yok iple aldır onları. Belinde veya karın bölgede nasıl
Göbek çizgim var o zaten herkes de var belimde de çok yok öyle erkek tüyü gibi değil hatta lazer epilasyonda ki görevli kadın göbek çizgime dokunmak istemedi ince ama belirgin tüyler var
O zaman lazerde neden aldırmadin bunuda peki
Lazere devam ediyorum yüz bel ve göbek girmek istemedi ince tüyler diye ve lazer bölgelerim için 8 seans gittim bitmedi bitmediği için bana dediği şey hormonların bozuk o yüzden oluyor
Bir test ver o zaman belli olur hormon bozuk olsa belinde Göğsünde karnında olurdu
Erkek tüyü gibi olurdu demi?
Aynen öyle onun için de dert etme mevsim değişimi belki azalr
Bende uzun zamandır var
O zaman fazlq yok bu kadar bisey olmaz
Amiiiin amiiin
Ben takmıyorum bir çoğuda takmaz o kadar
Ya işte ben takılıyorum incecik belli belirsiz tüyler rahatsız etmiyor. Ama bu aklımı alıyor dışarda erkek gibisin erkek misin denir diye hiç diyen de olmadı gerçi ama bazı kadınlarda yok bu tarz belirgin tüy beni asıl o düşündürüyor bir şeyler yolunda değil mi ki diye
Hiç takma o kadar çok yok. Sende yakindan bakmadan belli olmuyor. Zaten olsa lazerde alınırdı. Lazerde yaptirman iyi olmuş kurtuldun tuylerden
Devam edeceğim lazere daha kurtulacağım tamamen inşallah 😂 biri ile yan yana durmadıkça yüz tüylerim belli olmuyor zaten
Ne güzel işte. Teşekkür ediyorum muhabbet içinde istediğin zaman konuşuruz yine istersen t. et mesaj atarım
tüyden bi şey olmaz pamuksu bi hissiyat verir
Ya Allah aşkına of sjdjaksj
Cidden öyle haşır huşur kıl değil neticede dokunuca ipek gibi gelir o ele seviyorum ben :d
Kadınım ben sjdjs nasıl seviyosun el ile dokunduğumda anlaşılmıyor zaten gözle görülüyor maalesef
Cidden seviyorum o kadar tüy herkeste olur ayrica abartiyosun
Saçmalamaaa of ama sevindim adına estetik açıdan seni rahatsız etmiyor 🥰
hayir tabiki yanağını sevdiceğinin yanağına koyduğunda o tüycükler pamuksu bir hissiyat verir daha dadlı olur
Allah seni ne yapmasın moralim düzeldi sjdkss
ağda falan yapmaya da kalkma mahvedersin yüzünü
Yaptım hiçbir şey olmadı
Leke kalir yapma bir daha
Tamam yapmam böyle düşünmem mutlu etti 🥰
Senin mutlu olman da beni mutlu etti
🥰🥰🥰
Attiğin emojiler görünmüyor uygulamada ama güzel bir şeydir herhalde teşekkürler 🌸
Kalp attım 😂
❤️❤️❤️
Kalbine kalp
Çene altı bende de var Allah kahretsin
Favori altı cene hattı o kadar sinir oluyorum ki sana anlatamam adetlerim normal akışında sekme olmadı günü gününe gelir. Sancım da oldukça az Hirsutizm değildir demi ya
Yok kız o dediğin çok abartı tüylenmede oluyor diz arkasında memelerde vs çıkan da var onlar kadar yok bizimki de cekicez bunu da napalim. Yuzdekiler için lazer yapılamıyor mu acaba
Lazer epilasyona gidiyorum ben yüze önermediklerini söylediler yaptırmıyorum. Böyle aşırı dökülmem olmadı ama ilk güne göre çok iyiyim makinelerine işleyişlerine laf getirmemek için hormonal bozuklukların vardır dedi aklıma soktu korkuyorum
Hormonal böyle bişey değil laa abartmışlar neysem ee sen yüzü nasıl alıyorsun peki
Ağda yapıyorum ya da iple alıyorum
Ağda yüzü çok germez mi
Yok kız germiyor bebek poposu gibi oluyor tek sıkıntısı sivilcelenme yapması o yüzden bıraktım ama bi dönem yaptım iple almak daha iyi geliyor bana ip sivilcelendirmedi
Deniycem bakalım ya yüzü zaten tüysüz olan kimse yoktur da biraz daha belirgin olanlae vardır sadece, öneri için saol aşkım ✨
Karınca yumurtası yağı al. Tüyleri kökten aldığında sür. Kullanan tanıdıklarımın önerisi tüylenmelerine kendim şahidim azaldı
Bir de çok teşekkür ederim bir kadın olarak desteğin için iyi ki varsın 🥰
Karınca yumurtası bxudnhxhx sen bunları nerden buluyosun
Ne demek güzelim ben teşekkür ederim soru senin bana öneri veren sensin bdjdjd 💐🤍
Hani tüy nerde
orada biri cene hattı biri elmacık
tüylüsün
Tamam
Normal bebiş
Emin misin ya çok rahatsız ediyor beni
Epilasyona git balım 🫠
Yüzüme yapmak istemediklerini söylediler gerek yok diye
Yaşın kaç
27
Ee normal başka bir güzellik merkezine git
Tamam sağ ol 🐾
benimde böyle oldu mevsimsel galiba
Benim hep böyle..
yok bişey abartmayın
Fotoğraf da gözle görülene göre ışık oyunu var ona göre düşün
Adetlerim düzenli günü sekmez. Ağrımda yok hirsutizm değildir demi ya
Hormonal değildir o demi ya
Teşekkürler 🥰 çook estetik açıdan bitiriyor beni
Ben ergen değilim 27 yaşındayım 😂
Neden
Kıl tüy konusu önemli benim için selülitim yok
Bikini bölgesi kol koltuk altı bacak lazere gidiyorum zaten öncesinde jilet kullanıyordum. Sarkma yaşamamak için ama yüzüme hep ya ağda ya da ip yaptım
Bilmem sjdjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Elmacık kemiği ve çene hattındaki tüylenme, kadınlar için oldukça yaygın bir durumdur ve genellikle oldukça normaldir 🌸. Ancak, bu tüylenme ani bir artış gösterdiyse veya seni rahatsız ediyorsa, bir uzmana danışmak iyi bir fikir olabilir. Hormonal bozukluklar veya genetik faktörler bu duruma neden olabilir. Kendi deneyimlerimden söyleyebilirim ki birçok kişi lazer epilasyon veya ağda gibi yöntemlerle bu sorunun üstesinden geliyor. Eğer hala endişelerin varsa, sonuçları daha iyi anlayabilmek için bir cilt uzmanından yardım alman faydalı olabilir. Her zaman unutma, doğal güzelliğinle parlamaya devam et! 💫✨
Hormonal bozukluk değildir demi? Adetlerim düzenli ve sancım oldukça az
Adetlerinin düzenli ve sancının az olması harika bir işaret! 🌟 Bu yüzden hormonlarınla ilgili büyük bir sorun olma olasılığı düşük. Ancak tüylenme seni rahatsız ediyorsa, bir uzmana danışmak içini rahatlatabilir. Her zaman kendinle barışık ol! 💖
Hirsutizm olma olasığını nedir? Vücudum aşırı tüylü değil adetlerim düzenli. Yüzümdeki tüyler sert kıl tipli tüylenme değiller