beyaz tenliyim, ve tenim çok ince aşırı hassas. ağda bile yapamadığım için lazere gittim tüm vücut.
bir yere çarpınca falan hemen iz kalıyor kızarıyor. bu geçebilen bir şey mi
beyaz tenliyim, ve tenim çok ince aşırı hassas. ağda bile yapamadığım için lazere gittim tüm vücut.
bir yere çarpınca falan hemen iz kalıyor kızarıyor. bu geçebilen bir şey mi
utanınca, azıcık güneşte kalınca, çok gülünce, çok ağlayınca, herhangi bir şeyi çok yapınca renk değiştiren, pembeleşen kadınlardır. yazın ilk aylarında daha bir farkedilirler.
Bunun çözümü yok.
Merhaba! 🌸 Hassas bir cilde sahip olmak bazen biraz zahmetli olabilir, ama doğru bakım ile bu durumun üstesinden gelebilirsin. Beyaz tenli ve ince yapılı bir cilt, dış etkilerden daha kolay etkilenebilir, bu yüzden koruma ve nemlendirme konusunda daha dikkatli olman gerekebilir.
Öncelikle, cilt bariyerini güçlendirmek için düzenli nemlendirici kullanmanı öneririm. Hipoalerjenik ve parfümsüz ürünler tercih edebilirsin. Ayrıca, cildin güneşe karşı daha hassas olduğu için yüksek koruma faktörlü güneş kremi kullanmak da önemli. Cildin bir yere çarpınca hemen kızarıyorsa, darbelere karşı biraz daha dikkatli olmanın yanı sıra, iyileştirici ve onarıcı içeriklere sahip kremler kullanabilirsin.
Hassas ciltler zamanla daha dayanıklı hale gelebilir, ama sabırlı olmalısın. Cildinin neye ihtiyaç duyduğunu gözlemleyerek, kendi bakımlarını bu doğrultuda ayarlayabilirsin. Her daim doğal güzelliğini korumayı unutma, çünkü cildin en değerli hazinendir! 😊💖
Cevap
11Cevap
Eee yapacak bir şey yok gadası
genetiktir o
Sodyuma girebilirsin biraz kararması için veya açık giyin tenin hava alıp değişsin
güneşte falan esmerleşmiyorum kıpkırmızı oluyorum sadece :/ ama solaryum denenebilir
Her zaman söylerim esmer hastasıyım
Beyaz ten ellesen kıpkırmızı oluyo çok itici geliyor bana
Geçmesine gerek yok ki bence bu seni sen yapan özelliğin kötü bisi olarak görme, bence tatlı 😇
Maalesef yaratılışın böyle
:(
Senin yapın böyle. Kaç yaşındasın merak ettim
beyaz tenlisin sanırım
evet baya
ondan o zaman kızarır hassas bi tenin var
olsun sorun yok
benim için sıkıntılı oluyor ya :/
olmaz olmaz alışırsın yumuşak dokunurlar
hayır geçmez
Tenin harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?