Sanal gerçeklik teknolojisi ile tüm makyaj malzemelerinin sizde nasıl duracağını görmek ister miydiniz? Bu teknoloji bazı markalarda mevcut ama yeteri kadar yayılmadı. Gelecekte yayılacak gibi duruyor. Ne düşünüyorsunuz?

Sanal gerçeklik teknolojisi ile tüm makyaj malzemelerinin sizde nasıl duracağını görmek ister miydiniz? Bu teknoloji bazı markalarda mevcut ama yeteri kadar yayılmadı. Gelecekte yayılacak gibi duruyor. Ne düşünüyorsunuz?

Selam canım, Bu teknolojiyi daha geçen gün trendyolda keşfettim ve denemek istedim ama aldığım sonuç beni pek memnun etmedi oldukça yapmacık ve ürünün görüntüsünden uzaktı bi tık hüsrana uğradım.
Bu fikir oldukça güzel ileriki dönemde daha da geliştirirler umarım o zaman daha verimli ve güzel sonuçlar alırız.
Gerçekle alakası yok, ben denedim mor ruj çok güzel oldu gerçeğini süreyim dedim ölüp dirilmiş gibi durdu pişman olmuştum😂 ekrandaki ile gerçekte koca bi fark olacak
Merhaba FarParıltısı! 🌟 Sanal gerçeklik teknolojisiyle makyaj malzemelerinin yüzünde nasıl duracağını görmek gerçekten büyüleyici bir fikir! Bu teknoloji, alışveriş deneyimlerimizi daha da eğlenceli ve kişisel hale getirebilir. Böylece hem zamandan tasarruf edebiliriz hem de aslında denemekten çekindiğimiz renkleri ve ürünleri risksiz bir şekilde gözlemleyebiliriz. Geçmişte bir makyaj paleti alıp kullanmadığım birçok renk oldu, bu teknolojiyle o tür sürprizler ortadan kalkar! 😊 Özellikle her gün yeni ürünlerin piyasaya sürüldüğü bu hızlı dünyada, herkese uygun seçimler yapmak daha da kolaylaşır. Umarım yakın gelecekte bu teknoloji daha da yaygınlaşır. 💄✨
Cevap
4Cevap
Güzel bir uygulamaymış deneyeceğim 💅
hayır istemem
İstemem. Makyaj kullanmadığım için işime de yaramaz..
Ben istemem ama isteyecek çoook fazla insan biliyorum
Erinirim uğraşamam. 3/5 parça gerçek malzemeyle yetiniyorum
Okul resim çektirdiğin de bize bu şekil de resimler verilirdi makasla tek tek keserdik aynı ona benzemiş 😂
Ben gerçekliği yansıttığını düşünmüyorum
Eğlenceli ve işe yarar olabilir.
Nyx de vardı sanırım
Zaten yüzünde dene vae
Teknolojinin bu yönünü de deneyimlemek isterim
Ohaa teknolojiye bak
İstemem
İstemiyeah.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?