158 boyum. göğüslerim büyük fazlasıyla ama minyon olduğum icin sırtım dar. cup olarak büyükler. büyüklükten dolayı az da olsa sarkma da var. kalem durabiliyor. ama uc kısmı dik. et olarak sarkma oluyor. sizce ameliyat olmalı mıyım? korkuyorum da acikcasi ama baska cozum aklima gelmiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBenzer sorunlar bende de var canım..
Minyon sayılırım ve hatların belirgin..
Maalesef biraz genetik bu. çözümü de sadece ameliyat gibi. ben doktora gittim ama ameliyat olacak kadar ileri derecede bi ölçüde değil seninkiler dedi.
Ben de spor yapıp kiloma dikkat ederek çözüm bulmaya çalışıyorum.
05 Yorumla
Soran1 yılabla benimkiler sanirim ameliyatlik senin bedenin nedir? ben de gidicem doktora ona gore
- 1 yıl
Yazayım da bunlar özel şeyler canım detayını mesaj olarak anlatayım yazarmısıın bana..
- 1 yıl
Boy ve kilo orantısına bakıyolar
- 1 yıl
teşekkür ederim çok süper cevap için...
Soran1 yılistek attim
En İyi Cevaplar
Eğer yaşın profilindeki gibi küçükse ameliyat gibi şeyleri düşünmek için çok erken. Çok rahatsızsan biraz daha ilerleyen yaşlara bırakabilirsin bu ameliyatı. Zaten ilerleyen yaşlarda yine sarkma vs. olacak, hem daha mantıklı olur gelecekte yaptırman.
04 Yorumla
Soran1 yıl19a giricem birkac ay sonra. hani sarkma oyle kotu bir sarkma degil buyuk olusundan kaynaklı allahın emri sarkma payı illaki oluyor. begenilmeme endisesi de var biraz
Soran1 yıloyle mi dersin
Gün içerisinde seni rahatsız edecek kadarsa olabilir ama o kadar değilse idare et bıçak altına yatma geri dönüşü yok pişman olma sonra. Minyon ve büyük göğüslü olmak çok çekici bence ama sağlık güzellikten önemli her zaman.
016 Yorumla
Soran1 yılyani oyle ozellikle bir rahatsız ediciligi suanlik yok en azindan ama istediğimi giyemiyorum cok dikkat cekebiliypr hoslanmiyorum
Soran1 yıl54 kiloyum yani aslinda fazlam yok ama goguslerimden de gider belki diye bi 5 6 kilo vermeyi dusunuyorum daha da goze batar diye de korkuyorum ama
- 1 yıl
VKİ değerin gayet normal 5 6 kilo verdiğinde hepsi göğüslerden gitmiyecektir ve orantısızlık baş gösterecektir muhtemelen, muhtemelen genetik veya hormonal bir durum ama bence hormon kaynaklı hormonal dengesizlikler,18 yaşındaymışsın (yaşıtız;)) ergenlik kaynaklı östrojen hormonunun fazla salgılanıyor olması göğüslerin büyümesi için en olası durum, adet döngünde herhangi bir düzensizlik yaşıyor musun peki?
Soran1 yılacikcasi suana kadar hep genetige yorduk. halamlar babaannemler falan benimkilerden daha buyukler. kilo verdigimde daha da on plana cikmasindan korkuyorum zateb. adet bir donem kısa aralıklarla surekli oluyordum ama Şu an normal rutininde
- 1 yıl
Göğüs çalışarak sıkılaştırabilirsin illaki küçülme olur. Ama şunu söyliyebilirim endişelenilcek bir durum yok minyon ve büyük göğüslü olmak çekici bir özellik senin yerinde olmak isteyen çok kız vardır erkekleri zaten söylemeye gerek yok konuştuğu kızın gözüne hiç bakmamış olan erkekler var memesine bakmaktan hgghg neyse GDO'lu ürünlerden de uzak durmanı tavsiye ederim çünkü erkeklerde bile jinekomastinin başlıca sebeplerinden biri.
Soran1 yıloyle cokta kucuk olmasını istemem zaten benimkiler max ne kadar kuculebilir o da tartisilir. guzel bir sıkılasmayla daha iyi olur diye dusunuyorum onlemi erken almak lazım gecikmeden. gdo nelerde var ki paket yiyecek mi diyosun
- 1 yıl
Daha Bu yaşlarda sıkılaştırırsan ileride sorun yaşamazsın bence, çok merak ettim ne kadar büyük olabilir ki 90 bedenden filanda mı büyük mesela, özellikle bu organik olmayan tavuklar bol bol GDO içeriyor ve işte bu tarz gıdalar genetiği değiştirilmiş organizma adı üstünde dikkat edersen bu bile ise yarayabilir ama bu kadar yıl tükettikten sonra anormal bir değişim olmaz erkekler çok daha şikayetçi oluyor jinekomastiden ve işte küçük yaşlardan itibaren bu GDO'lu tavukları tüketmekten kaynaklanabiliyor erkeklerde
Soran1 yılo 90 dedigin sey sirt olcusu. ben minyon oldugum icin sirtim kucuk yani genis degil. ama cup olarak yani harflerde en buyuk olan e cup. ve bana 75e oluyor. bir de 80d oluyo. e cup her yerde bulunmaz o yuzden 80d giyiyorum Şu an . hacimce tombisler e allahin emri bu kadar buyuk olmasiyla haliyle sarkma payıda oluyor. henuz 18 oldugum icin cok yok ilerlemeden durdurmak istiyorum. ilerde kocam sevmez falan
- 1 yıl
Ben bunları hiç bilmiyorum ya ben yıllardır 90ı göğüs bedeni zannediyorum cahilliğimden utandım şu anda, kim minyon tombiş memişleri olan bir karısı olsun istemez ki bence kocan sever yani ben severdim en azından, sarkma için egzersizlerle bence rahat bir şekilde önüne geçersin sen bunu dert ediyorsan belli ki bakımlı bir kızsın hiç endişelenme kocan şanslı diyebiliriz yani
Soran1 yılyok o dedigin gogusun alt kismindan sirta kadar olan olcu. yani bilemiyorum ilerde daha da sarkar falan ondan korkuyorum ki oyle de olacak. bakımlı olmak onemli onun yanında bu tarz seylerin ihmali ilerde daha da zor olabiliyor. ki ayrica suanda da bana agirlar fazlasiyla mecbur bir seyler yapmaliyim
Soran1 yılyani suanlik olmuyor denebilir
Soran1 yılkadın olmak her anlamda zor gercekten
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Minyon bir yapıya sahip olup büyük göğüslere sahip olmak bazen zorluklar yaratabilir, özellikle sırt ve duruş açısından. Ameliyat düşüncesi biraz korkutucu olabilir fakat seni rahatlatacak ve daha mutlu hissettirecek bir çözümse, değerlendirmen güzel olur. 🙆♀️ Ancak öncesinde farklı destekleyici sütyenler denemek iyi bir başlangıç olabilir. Doğru sütyen seçimi, hem desteği artırarak konfor sağlar hem de görünümü iyileştirir. Spor yaparak sırt ve göğüs kaslarını güçlendirmek de sarkma sorununa hafif bir çözüm olabilir. Eğer ameliyat düşüncesini ciddi anlamda değerlendiriyorsan, alanında uzman bir doktorla görüşüp tüm detayları konuşmanı öneririm. Kendine uygun olan en iyi kararı sen verirsin! 🌸 Unutma, sağlığın ve mutluluğun her şeyden önemli!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
1 yılEvet ameliyat olup diklestirebilirsin hem sana hem ilerde partnerine iyi gelir
02 Yorumla
Soran1 yılama 18 yasindayim erken falan da diyolar. partnerim sevcekse boyle sevsin allah allah
- 1 yıl
Yumuşak doku herzaman yumuşak kalır çok büyünce sarkarlar o anlamda demiştim
- Güzellik & Bakım konusunda 857 cevap paylaştı.
1 yılYaş aralığın doğruysa daha bunları düşünmek için çok erken.
01 Yorumla
Soran1 yılerken yasta onlem almak lazim ilerde daha zorlasicak ayrica cusseme gore buyukler illa ki rahatsiz edebikiyor
Ameliyat asla olma. Ameliyat fikrini aklına kim soktu
012 Yorumla
Soran1 yılbaska care yok ki ne yapmaliyim ilerde daha da sarkacak simdi 18im diye o kadar degil ama ilerisini dusunmek zorundayim. kocam sevmez belki
- 1 yıl
Kocan seni her haliyle sever öyle bir saçmalık mi olur. Çok yanlış düşünüyorsun.
Soran1 yılkoca da bir kenara ben minyonum etim belli butum belli boyum ortada sirtim kucuk minyon olduğum icin ama cup olarak en buyuk cupı giyiyorum bana fazla bunlar cok dikkat cekiyor istediğim şeyleri de giyemiyorum
- 1 yıl
Bunlar şahsen benim umrumda olmaz iyi bir insan oldugun sürece. Dış görünüş olarak kötü de değilim bu arada boyum 182 kilom 80 yani incel erkek değilim. Buna rağmen bana göre misal ileride eşim olsaydın ben seni sen olduğun için severdim göğsün belin için değil.
Soran1 yılya tabii ki oyle zaten oyle olmalı da hani bazen evliligin ilerleyen zamanlarinda erkekler degisebiliyor ne bileyim o zaman da bosa gitsin zaten amaan o onemsiz ben dikkat cekmeyi sevmiyorum dar seyler asla giyemem mesela bu kotu
- 1 yıl
Anladım. Bu konuda endişelenme. Ayrıca sohbeti de medeni birisine benziyorsun seviyeli yani. Bence can sıkıntısından öyle sitede dolaşıyorum kendi kendime. Fikir alışverişi yapmak istersen gizliden çıkabilirim. İstek atmasinlar diye gizli yorum yapıyorum.
Soran1 yılattim
Soran1 yılay yani cikabilirsin
- 1 yıl
Yemek yiyordum geç gördüm çıktım
Soran1 yılattim (18 degilmissin ama😠)
- 1 yıl
Ben 18 yaşındayım demedim ki yaşım boyum 182 demiştim yanlis mi anladın beni
Soran1 yılay pardon
Sadece endişeyse boş ver. Ama sorun hissediyorsan doktora git danış.
05 Yorumla
Soran1 yılcusseme gore her sekilde fazlalar doktora gidicem sanırım
Soran1 yılevet ben de gidip bi fikir alicam. 18 yasindayim belki biraz daha bekle der ama sanmiyorum bu minyonluga her şekilde bu gogusler fazla
Soran1 yılay gercekten oyle. arastirayim artik ona gore giderim bana da fikir olur
1 yılGeçmiş olsun iyi bişey ama her şeyin bi zorluğu olcak napcan
012 Yorumla
Soran1 yılne konuda iyi bisey
- 1 yıl
Yani minyon olmak
Soran1 yılsıkıntım minyon olmak degil minyon ve buyuk göğüslü olmak
- 1 yıl
Doktara gözük abla ozaman
Soran1 yılabi ben 18im ya😔
- 1 yıl
Hm az zayiflican yapçak bişey yok forma girmen için spor sart
Soran1 yılabi ben 54 kiloyum napayim daha da zayiflayip daha da mi belli edeyim
- 1 yıl
Ozaman sana göre sütyen al en son çare napalım kalmadı yol bacım
Soran1 yılpeki abi sag ol ahaha
- 1 yıl
Gülüyo bıdı kız yolarım ayol 😆
Soran1 yılniye yoluyon abi ya gulmek yasak mi😔
- 1 yıl
Şaka şaka gül diye ayol 😅
Sarkmanın boyutuna bağlı bu, kalem duruyorsa zaten sarkıktır.
06 Yorumla
Soran1 yılama 18im. sarkma buyuk goguste illa ki olacak yapay olmadigi surece. ne yapmaliyim ki
Soran1 yıl18 yasindayim asiri bir sarkma olamaz zaten ama buyuk sonucta yami
Soran1 yılyok ya oyle cok bir sarkma yok. ucları karsiya bakiyor iste. ve tombikler. o tombiklikten kaynaklı hacimsel bir sarkma oluyor az da olsa
Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Hiç gerek yok böyle de sevilir hoşlanılar hiç Endişe etme
02 Yorumla
Soran1 yılemin miyiz
1 yılFotoğrafını çek gönder, bakıp söyleyeyim ameliyat olup olmaman gerektiğini
04 Yorumla- 1 yıl
@Sisifoss_ teşekkürler beni övdüğün için🫠
- 1 yıl
@Sisifoss_ 😘🫡
Gizli Üye(36-45)1 yılSen harika manyak bişeyim diyosun bize kısaca. Tabi sağlık açısından seni zorluyor da düşünebilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılsaglik acisindan asiri bir zorlamasi yok ama kendimi anormal hissediyorum cevremdekilerim gogusleri hep benimkilerden kucuk. bana gelip gercek mi bu diyolar kompleks oldu
Cevap sahibi1 yılAksine çoğu kıskanır erkeklerde agzını açar bakar bence bakıs acını değiştir anlattığın gibiysen dedim ya manyak bişeysin
Gizli Üye(30-35)1 yılMuhteşem seksi görünüyorlardır eminim. Kapalı mısın?
00 YorumlaBoyumuz ayni da benim pek buyuk degil rahatim aşiri rahatsiz ederse düşünebilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılsanslisin askim😔
- Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılBüyük göğüs harika
011 Yorumla
Soran1 yılnoo
- 1 yıl
Boy ve kilo önemli , vücuduna orantısına bakmak lazım..
- 1 yıl
Kilonuz kaç acaba?
Soran1 yıl54
- 1 yıl
İdeal bi kilodasın, belki 3 ya da 4 kilo spor yaparak verirsen , hem göğüsleyinde küçülme olur hem de spor yaptığın için fazla sarkma olmaz..
- 1 yıl
Çok merak ettim seni
Soran1 yılben de oyle dusundum bi 49 50ye insem fena olmaz
- 1 yıl
Çok iyi olur gerçekten. spor yaparak ama. bazı egzersiz hareketleri hem o bölgeyi küçültüyo hemde toparlıyo.. sarkmasını engelliyo..
Bir de duş aldıktan sonra göğüs bölgene soğuk su ile şoklama yapmak iyi gelir..
Soran1 yılsag ol denerim
- 1 yıl
mesaj yazsaydın özelden soracaklarım ve anlatacaklarım vardı.
Soran1 yılattim
1 yılYaşın genç sanırım. AMeliyat için erken bence.
07 Yorumla
Soran1 yıl19a girmedim daha iste
- 1 yıl
Ameliyat için çok erken be kardeşim. Kafanı buna yorma, şimdilik.
Soran1 yılabi erken yasta onlemimi alayim da daha da ilerlemesin diye diyorum. ayrica zorluklari var kafa yormamak elde degil
- 1 yıl
Zorluklarının farkındayım. İç giyimciyim ayrıca:)
Bence yine de bu yaşta bu işe girmen için erken. Takdir senin.
Soran1 yılabi siz e cup satiyo musunuz ya
- 1 yıl
Bende en büyük DD var. Büyük beden sütyende Suwen'i tavsiye ederim.
Soran1 yılben de ordan giyiniyorum. olcum yapinca 75e giymeliymisim. ama capraz sutyen bedeni mi ne var onda 80d iste onu giyiyorum
1 yılKorkma kadın güzel göğüslerin var
04 Yorumla
Soran1 yılsag ol icime su serptin abi
- 1 yıl
Bide bu tanımadığım insanların abi demesine. de ayar oluyorum ben hiç birinizin abisi kardeşi değilim hiç birinize de yüremem ya tanımazsın etmezsin nerden abin oluyorum sanki
Soran1 yıllafin gelisi niye bu kadar sey ettin
- 1 yıl
Çünkü sevmiyorum arkadaşım çünkü samimi değil doğru değil sonra da abi bacı diyenlerin de neler neler yaşadıklarını biliyorum bende kaba olmak istemezdim ama sevmiyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılAmeliyat mi? Daha neler. Keyfini cikarsana
02 Yorumla
Soran1 yılne keyfi
- 1 yıl
Elindeki servetin :))
- Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılMerak ettim nasıl görünüyorlar 😋😂
00 Yorumla
1 yılGörseli var mı nasıl görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence hiç karışma derim
07 Yorumla
Soran1 yılama ilerde daha da sarkar Şu an bile hafiften basladi ki 18im yani
Cevap sahibi1 yılHer zaman öyle olmaz ki zaten yaş itibariyle olur herkeste olur
Soran1 yılherkeste olacak evette benim gibi buyuk goguslu olanlarda daha fazla olacak
Cevap sahibi1 yılBaşkası olsa sevinir senin gibi diye
Soran1 yılbuyuk gogus ayrıcalık mı ki
Cevap sahibi1 yılYani tabiki çok şanslısın
Soran1 yılben daha cok sanssiz oldugumu dusunuyorum. ameliyattan korkmasam aldirirdim ama korkularim onune geciyor maalesef. yasimda kucuk birwz
Gizli Üye(36-45)1 yılİnanılmaz bir fiziğin en mükemmel anlatılışı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGörmeden bişi sökemek zor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. on numara en sevdiğim
00 Yorumla
1 yılZor durum
09 Yorumla
Soran1 yılseninkilerde buyuk sanki abla
- 1 yıl
3vet ya sıkıntı senin nasil
Soran1 yıld cup giyiyorum hatta sirt olcusu en kucuk olan e cup bile olabiliyor ve daha 18 yasindayim😔
- 1 yıl
Baya yaisna göre sıkıntı canım ya
Soran1 yılabla sence aldirmali miyim simdiden ya. buyunce nasıl olcak sen bana fikir ver
- 1 yıl
Hayır ya kalsın biaey olmaz canım korkam
Soran1 yılsen hic evlendin mi ya da evli misin? erkeklerin bu duruma karsi tutumu ne tam olarak ilerde kocam sevmez falan belki
- 1 yıl
Boaandim
- 1 yıl
Sevr ya neden sevmesin yazabilirsin bana
1 yılZayifsan harika
021 Yorumla
Soran1 yıl54 kiloyum ne oluyor
- 1 yıl
O kadar zayıf değilsin
Soran1 yılbalik etli oluyorum herhalde
- 1 yıl
Memelerin belki ağırlık yapan
Soran1 yılbence oyle. belim cok ince hatta yok ama ust tarafa ciktikca göğüsler goze batiyor. kollarim falan da ince.
- 1 yıl
Bacakların nasıl basen var mı
Soran1 yılkalcam var bacaklarım normal ya ne ince ne kalın ust bacaklarim belki biraz kalindir
- 1 yıl
Göbeğin var mı
Soran1 yılhayır
- 1 yıl
Harikasın o zaman
- 1 yıl
Ama 50 kilo olsan daha iyi olur
Soran1 yıl5 6 kilo versem az da olsa gogusum de kuculur mu sence
- 1 yıl
Yok be meme küçülmez onu geç neden küçülsün gem böyle daha iyi değil mi
Soran1 yıle daha da zayıflarsam olanı da cok goze batıcak goguslerim d cup hatta sırtı en kucuk beden olan e cup bile oluyor. 158 boya fazla
- 1 yıl
Küçük beden de büyük meme harika duruyor demedi deme 🙈🤭🤭
Soran1 yılasko sirtim 75 cup e yani hacimce en buyuk olan. cusseme her sekilde fazlalar. e haliyle 18 yasindayim hafiften sarkma da basliyor biraz kuculmeliler
- 1 yıl
Olmuyo demi öyle
- 1 yıl
Belki hoşuma gitti
Soran1 yılne hosuna gitti ne olmuyo anlamadim
- 1 yıl
Çünkü o beyin yok sende hadi hayırlı işler
Soran1 yılne diyon ahshaha
1 yılNe kadar büyük olabilir ki
04 Yorumla
Soran1 yıld cup hatta sırtta en kucuk olaninda e cup bile olabiliyor. genetik😔
- 1 yıl
Spor yapıyor musun
Soran1 yılhayir ama kilom da yok
- 1 yıl
Tavsiye bereym
1 yılUydurma ya fakesin bence
07 Yorumla
Soran1 yılkeske uydursam
Soran1 yılaa ne meme meraklisi ciktin ayol
Soran1 yılno berk just kocam gorcek uzgunum
- 1 yıl
Kabulmü
Soran1 yılberkcil ben esc miyim aw
Soran1 yılhayir berk
- 1 yıl
Neden
1 yılNasıl bi tarif bu gözüm de canlandi
00 Yorumla
1 yılYok be güzeldir güzel
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 463 cevap paylaştı.
1 yıltetiklerr
00 Yorumla
1 yılGörmek lazım
00 Yorumla
1 yılGörmek lazım yüzünü ve göğüslerini
00 Yorumla
1 yılEee şimdi bende merak uyandırdın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşin zormuş
01 Yorumla
Soran1 yıloyle😔
1 yılTen rengi ne