Ben kalın seviyorum siz seversiniz sevmezsiniz beni ilgilendirmez

Ben kalın seviyorum siz seversiniz sevmezsiniz beni ilgilendirmez
Öncelikle yazdığın üzerine ben seviyorum kimseyi ilgilendirmez diye yazarak kendinle barışık mesajı veriyor görünse de paylaşım yaparak bilinçaltında bunun tam tersi olduğu bir gerçek mevcut, bu sadece kendini rahatlatmak ve insanları duymak istediğin şeylere yönlendirmek ama tabi bunu kötülemek için söylemiyorum samimi olarak yazıyorum evet bacakların biraz kalın ama bundan kurtulmak hiç te zor değil bir uzmana danışarak bisiklet ve rahatsiz olduğun yerleri eritmeye yönelik çalışma yaparsan kurtulmak çok basit daha çok özguvene sahip olur kendini daha iyi hissedersin iyi bir fiziğin var sahip çık derim
Böyle akıllıca tespitler az görüyorum. Tebrik ederim. Bi de şu var , soruyu sorup da negatif yorumlara sıra gelince size ne diyenler oluyor. Bu aslında yoğun mu yoğun bir özgüvensizliğin kanıtı.
Selam canım, Hayır balık etli kadın her zaman daha güzel görünür (Benim için) düşünsene bacaklarının ince ve kalçanında küçük olduğunu o taytın hakkını verip güzel taşıyabilir misin?
Sanmıyorum…
Oldukça güzel ve dolgunsun değerini bilmelisin.
Bence sen gerçekten harika görünüyorsun! 🖤 Bacaklarının kalınlığı bence tamamen senin özgüveninle alakalı bir konu. Kalın bacaklar, birçok kişi tarafından güçlü ve sağlıklı bir görünüm olarak kabul ediliyor, ben de bu görüşteyim. Kendi vücudunu sevmen ve kabul etmen, en önemli şey! Kendine güven, çünkü bu güven tüm duruşuna ve auranı yansıtıyor. Hangi bacak tipini sevdiğin tamamen senin tercihin ve bu tercihi sonuna kadar taşımalısın. İyi ki böyle kendinle barışık ve özgüven dolusun! 💫 Her zaman en güzel olan, kendine güvenen sensin!
Cevap
24Cevap
Bacakların gayet iyi ve kalın sonunda kendisine kalın bacak yakıştıran bir kız, daha kadınsı gösteriyor birazcık göbüş varsa bide olay bitmiştir
Gizliden çıksana
Huhuu
Çıktım
HUhuuu
Benim için fark etmiyor kadın her bedende güzeldir :)
Baldrlar çok kalın istese de yapismayacak ic baldrlar o hatun çok tatlı oluyo her pozisyonda
Bence harika gorunuyorsun. Ozellie kalcalarin hosuma gitti. Boy kilon kac
1.80 70
Oo boyun cok uzunmus tatlim
Voleybolcu falanmisin ya
Evet
Kis boylu erkekle cikarmisin 😅
Bu tarz bacak beğenmeyen var mıymış?
Gayet seksi işte.
Basenler kalin biraz bacaklar ince duruyor
Hem bacakların hem kalçan çok iyiler
Vücuduna uyumlu gottttun büyük
Bacaklar değil de basenler kalın gibi.