29 yaş üstü bir erkekle sevgili olan tüm kızlar aslında bunu yapıyor. Peki siz yakışıklı ve çekici olmayan 29 yaş üstü kartlamış ve erkekle sevgili olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılAhahahaha. 29 Dan sonra erkekler çöker arzulanmaz. Peki 18 inden sonra kızlar arzulanır mı? Sen 22 iken 18 lik kız çok daha çekici ve çok taze. Sen 30 iken 18 lik kızım göğüsleri sana bin çeker o Zaman neden sen? Sen yaşadığın ilişkilerden tünel gibiyken daracık kız varken aen neden?
026 Yorumla- 1 yıl
Yuh 18 lik kizlara mi halleniyorsun
Soran1 yılBen de 30 olmadım o da 30 olunca düşünürüz 30 yaşına kadar yaşayacağıma benim garantim mi var. Ben anı yaşıyorum 7 yıl sonraya göre değil.
Cevap sahibi1 yıl23 yaşındasın bir çok erkeğin kırığı olmuşsun. Çıtır 18’likler varken sarkık göğüslerine neden bakayım? Şakira sana gelince evet 18 lik biri bu hor kullanılmış kadından çok daha iyi bir fikir. Hem suç değil günah değil. Deli gibi de öpüşüyorlar hem.
- 1 yıl
Gizli üye sen kaç yaşındasın?
Soran1 yıl@şakiraşakira 23
- 1 yıl
Yok erkek gizliye soruyorum
Soran1 yıl@sakirasakira pardon canım galiba yorum yapanın yaşını sordun
Cevap sahibi1 yıl92’liyim. Sağlık personeliyim, benim hastanemde olmadıkları sürece gayet de güzel hemşire adayları ile takılıyorum. Yaşları 18-22 arası. Da sen burdan bir pedofili çıkarmaya çalışıyorsan seni çok aşar çünkü öyle bir durum yok.
- 1 yıl
Aynen canım aynen daha ben söylemeden kendin söyledin farkinda olarak çoluk çocuğa bakıyorsun orasini burasini konusuyorsun bravo
Cevap sahibi1 yılÇoluk çocuk değiller. Reşit kızlar. Ama anayasayı tanımıyorsanız gidin madde değişikliği için başvuru yapın sevişme yaşı 25 olsun diye dilekçe verin
- 1 yıl
1 sene önce cocuk olarak gecen biri 1 yas büyüdü diye yetişkin mi oldu komik
Soran1 yıl@şakiraşakira mesela 40 yaşındaki erkekle 30 yaşındaki kadınla olur. Ancak 18-30 olmaz ya. Burada yaş farktan çok kızın çok küçük olması. Beyin gelişimini bile tam olarak 21-25 yaş arasında tamamlıyor.
Soran1 yılGizli kullanıcı 18 yaşında olup benden daha çok sevgilisi olmuş bir sürü kız var bunu yaşla ilgisi yok bunun yapı ve karakterle ilgisi var. 18 yaşında kızın 5-6 tane sevgilisi olduğu şey olabilir 23 yaşında bir kız bakire bile olabilir Sen kimsin beni ne kadar tanıyorsun ki yorum yapıyorsun.
Cevap sahibi1 yılŞakira tüm mesele bu işte. 27 29 Dan daha çekici dediği için ona tepki göstermeyip 18 ise okey ama 17 idi geçen sene diyecek kadar yüzsüz olduğun için kimse kimseye dürüst değil
Cevap sahibi1 yılSoran kişi bana bu ayaklarla gelme, bakiresin diye prim kasmaya çalışma. Çok bakire oldu evimde haftalarca aylarca kalan.
- 1 yıl
Nasıl tepki gostermemisim git yukarida kendi yorumuma bak daha yorumuma bakmadan boş yapma
- 1 yıl
18 ise okey 17 idi geçen sene demedim 18 de çocuk hele sen gibi 32 yaşında kocaman bi adama göre bebek
Cevap sahibi1 yılŞakira hayat koşulları bunu gerektiriyor Ankara gibi bir yerde yaşıyorum. Burada çoğu herkesin çok yaşanmışlığı çok belalısı çok eskisi oluyor. Dolayısıyla en çıtır her zaman en risksiz. Dürüst olduğum için beni gömmeye devam edebilirsin umrumda değil. Dürüst olmadığımızda ağlıyorsunuz dürüst olduğumuzda daha çok ağlıyorsunuz
- 1 yıl
Dürüst olmak yaptığının doğru olduğu anlamina gelmez bende gideyim etik olmayan bişey yapayım sonra bunu yaptım diyeyim temize çıkayım komik djdjjd kızlara bakış açın da iğrenç en çıtır en risksiz buda onun saflığını kullandığın anlamına geliyor
Cevap sahibi1 yılBak soruyu soran kişi
Açık açık diyor ki 29 yaşında biriyle bir şey yaşarsam bu sahip oldukları için. Tamamen kullanmaya yönelik adım. Ben de diyorum ki beni kullanacaksa bunun gibi 23 lük Prof değil 18 lik çıtır olsun- 1 yıl
O şu an kendine 29 yaş çekici gelmediği için söylüyor birkaç sene sonra 29 yaş onada çekici gelecek
Cevap sahibi1 yılEvet bir kaç
Sene sonra 29 ona hatta genç gelecek. Bu konuda hemfikiriz. Ama sen ona neden 27 yi absürt bulmuyorsun da beni neden yargılıyorsun- 1 yıl
Ne 27 si?
Soran1 yılGizli kullanıcı 29 yaşından daha genç daha yakışıklı erkekler varken 29 yaşındaki erkeği elbette sahip oldukları şeyler için seveceğim maddi durumu tecrübesi ha bu arada tercih etmen etsem öyle olur diyorum. Sonuçta 25 yaşındaki erkek 29 yaşındaki erkekten çok daha çekici enerjik genç yakışıklı 29 yaşındaki erkek bunlara sahip değilse artı olarak maddi bir öne çıkan faktörü olmalı. Maddiı ve statü olarak 25 yaşındaki erkek ile 30 yaşındaki erkek denk seviyede ise bir genç kız 25 yaşındakini tercih eder çünkü artı olarak ondan daha yakışıklı daha genç daha enerjik.
- 1 yıl
Midem. Bulandi🤮🤮🤮 bu nasil bi zihniyer
- 1 yıl
@Melekbirkız kimden bahsediyorsun?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinin güzelliğinden etkilenebileceğin bir dünyaya hoş geldin! 😊 Bence yakışıklılık ya da çekicilik, bir insanda aradığın özelliklerin sadece bir kısmını oluşturuyor. Karakterin derinliği, kalıcılığı ve seninle uyumu çok daha önemli. Bir erkeğin taşıdığı özellikler, senin hayatına kattığı değerlerle eşleştiğinde, fiziksel çekim ikinci planda kalabilir. Ayrıca yaş da deneyimle birlikte gelen bir olgunluk getiriyor, bu da ilişkilerde bazen daha önemli olabilir. Yani, eğer kalbini ve ruhunu seninle paylaşacak birini bulduysan, fiziksel görünümünü göz ardı edebilirsin. Unutma, sevgi gözle değil kalple hissedilir! 💖🌟
02 Yorumla
Soran1 yılLütfen artık yapay zeka denilen şu saçma algoritma faciaları yorum yapmasın engelleme yöntemi yok mu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
12Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben sevdiğim kadının karakterine bakarım
01 Yorumla
Soran1 yılAma güzellik ve yakışıklılık da önemli tabii herkesin güzellik yakışıklılığı kriteri farklı ama senin kraterine uyuması önemli. Tamam karakter önemli ama. Sonuçta kankan değil temas ettiğin bedeni beğenmek önemli. Her iki cinsiyet için de geçerli Bu
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır olmam gadası
00 Yorumla
1 yıl30 dan sona olgun kart değil sana yanlış demişler olayı
13 Yorumla
Soran1 yılOlgun yumuşatılmış hali kardeşim.
- 1 yıl
Valla 45 sonrası kart bakımsız erkek ise zaten yaş önemsiz
Soran1 yıl25 yaşında erkegin bakımlı olmasına gerek yok.. pis olmasın kişisel hijyenine dikkat etsin zaten yakışıklı olur.
1 yılGidin gidin kaslı böyle zengin hani çoook karizmatik görünen erkeklere sulanın ondan sonra da erkeklere güvenmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMantikli değil, yaş farkı ilerde daha belirgin oluyor. Sen halen genç güzel iken onlar yaşlanip kendine baktirma moduna geçiyor. Yataktan da erken emekli oluyorlar
01 Yorumla
Soran1 yıl29 üstü olup yüzüne bakılacak bir tane yakışıklı erkek yok gündelik hayatta ünlüleri falan saymayın
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar yakışıklı ve çekici erkekleri de sevmezler. Çünkü doğuştan erkek nefretiyle doğar kadınlar
01 Yorumla
Soran1 yılErkeklerden nefret etmiyorum neden nefret edeyim yakışıklı erkek severim çirkin erkeği ne yapayım ya sabah uyandığında çirkin erkek yüzü görüp neden modum düşsün. Bir gün herkese çıkanlar zaten içten içe yakışıklı erkek arzuluyor
1 yılDüşüyorum ve olurdum diyordum. Bir insanı huyu sevdirir ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl29 yaşında çekici olanları sana denk gelmemiş demek ki. Konunun yaşla alakası yok. Denk gelebilme ve sevmeyle alakası var
05 Yorumla
Soran1 yılSana denk geldi mi ünlüler dışına tipini beğendin ya bu adamın yüzüne kadar güzelmiş dedigin 29 yaşındaki erkek. Gidip şimdi ünlüleri sayma hepsi estetikle gençler gibi doğal yakışıklı değiller
Cevap sahibi1 yılTabii ki denk geldi. Ünlüleri genelde yakışıklı bulmuyorum. 29-30 yaşında olup yakışıklı olan çok erkek var
Soran1 yılSevdiğin için öyle görmek istiyor olabilir misin 😄
Cevap sahibi1 yılHayır ya çok tatlı ahahahhaha
Cevap sahibi1 yılNazar değmesin 🧿
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır. Çekime çok onem veririm beğenmem lazım tutkulu bi kızım
01 Yorumla
Soran1 yılBu yüzden diyoruz 29 yaşında erkekler amcadır dededir
Gizli Üye(18-24)1 yılTabiki dee bu zaman da karakter daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAllah'ın varoşu kadın olmuş ta, erkek beğenmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKartlaşmış derken. Seni de görürüz 29 a gelince kart nene
00 Yorumla
1 yıl29 yaş kartlaşmış mı oluyo?
22 Yorumla
Soran1 yıl26 27 yaşındaki erkekle 29 yaşındaki erkeğin yüz hatları ve ciltleri arasındaki uçuruma bak. Ünlüler hariç bak ünlüler hariç diyorum kaç tane 29 yaşında yakışıklı erkek gördün hayatında. Beğendiğin için yakışıklı bulmandan bahsetmiyorum gerçekten yüzüğü yakışıklı olan erkek diyorum
- 1 yıl
Niye ünlüler hariç onlar insan değil mi? Veya yaşlanmıyor mu? Sana simdi çok örnek verirdim ama benim tanıdığım kişileri sen tanımıyosun? Ünlülerden bilinen kişilerden örnek vermek zorundayım
Gizli Üye(36-45)1 yıl28 yaşındayım tabiki 29 yasinda biriyle sevgili olurum ama çekici gelmeli
016 Yorumla
Soran1 yıl28 yaşında olduğun için mecburen oluyorsun ama çekici bulduğun yakışıklı bulduğun için değil. Sunta 29 yaz yüzün çok yaşlandı fiziksel çekiciliğin tamamen bittiği bir yaş erkek için. Kişilik karakter iyiydi ya anca mecburen fiziksel çirkinliğine katlanırsın
Soran1 yıl29 yaşında olup hiç yakışıklı olan erkek gördün mü sivil hayatında ünlüleri sormuyorum
Cevap sahibi1 yılGördüm tabikide ne yakışıklılar var 29 yaş genç bu arada ama senin yaşın çok küçükse ilgini çekmiyor olabilirler
Cevap sahibi1 yılAyrıca mecbur değilim gayette çekici olanlar var
Soran1 yılÇekicilikten kastın kişilik karakter. 29 yaşındaki erkeği 25 yaşındaki erkek gibi yüzüğü için çekici bulmuyorsun ki yüzünü beğenmiyorsun 29 yaşındaki erkeğin kişilik karakteri diye beğeniyorsun Bu arada ünlüleri sayma ünlülerin hepsi estetikli.
Cevap sahibi1 yılYoo o yaşlarda yüzünü begendigim çok erkek oldu sana denk gelmemis
Soran1 yılHepsi ünlü tabii o yaşları beğendiğin erkeklerin 😄
Cevap sahibi1 yılÜnlü falan değil 🤦🏻♀️ çevremde var öyle yakışıklılar
Soran1 yılYa haklı olabilirsin. Sanırım şu yukarıdaki gizli üye var ya sırf hani 1000 yaşına bile gelse ben genç kadın istiyorum biz hep çekici kalıyor siz yaşlanıyorsunuz algısını erkekler var ya o yüzden benden 5-6 yaştan büyük erkekler bana yaşlı ve itici geliyor sanırım
Cevap sahibi1 yılİşte onun 29 la ilgisi yok sen 23 olduğun için öyle banada aramizda 5 6 yas olanlar itici geliyor. Ama sen 26 27 yaşına gelince sana 29 da çekici gelecek bunu söylemek istiyorum
Cevap sahibi1 yılBana şu an 35 yaş itici geliyor ama eminimki 32 33 yaşıma gelince onlarda çekici gelecek
Soran1 yılİşte Ama mesela ben 18 yaşındayken 25 yaşındaki erkek de benden 10 yaş büyüktü şu an 29 yaşındaki erkekten çok daha fark vardı ama bana 15 yaşındayken 25 yaşındaki erkek yaşlı gelmiyordu gayet genç geliyordu. Yani 29 yaş üstü erkekler gerçekten biz yaşımızı ilerleyince bize yakışıklı mı geliyor yoksa biz kendimize yakışıklı bulmak için kandırıyor muyuz biz de o yaştayız zaten diye.
Cevap sahibi1 yılEskiden bana 28 29 30 çok büyük gelirdi şimdi o yaşlara geldim ya genç geliyorlar beğeniyorum bu kezde 35 büyük geliyor. O yaşa gelincede onlari begencem kendimi kandirmiyorum yas ilerledikçe karakterin oturuyor ve belli bir yaşın altindakiler olgunlaşmamis cocuksu geliyor dikkatini çekmiyorlar. Senin yaşına yakin olanlar seninle ayni kafa yapısında ve olgunlukta olduğu için onlar dikkatini çekiyor. Sadece karakter de değil tip olarakta geçerli bu. Mesela eskiden 23 yaşındaydım ve 24 25 yasindakiler dikkatimi cekiyordu ama simdi onlara bakınca çocuk gibi geliyorlar. Çirkin demem ama çekici gelmiyorlar. O yüzden diger yorum yapan şahsa şaşırdım. Hele hele 18 yasinda biri 28 yaşındaki bana bile çocuk gibi gelirken 32 yasindaki adama nasıl çocuk gibi gelmiyor nasıl çekici geliyor hayret ediyorum.
Cevap sahibi1 yılBide eskiden yani biz çocukken insanlar daha erken yaşta evleniyordu 27 28 den sonrakiler hep çoluk çocuk sahibi insanlar oluyordu o yüzden bize bu yaslar büyük geliyor ama günümüzde bu değiştiği için aslında 28 29 yaşında yaşlı olmadığını kendim yaşayarak görmüş oldum
Soran1 yılTamam 29 üstünü benim gibi tıp olarakta sen de beğenmiyorsun aslında ama seninde yaşın 28 olduğu ivin bana ideal bu diyorsun. yakışıklı bulduğun için değil aslında yakışıklı bulmuyorsun tamamen şartlara göre oluşan beğeni
Cevap sahibi1 yılHayır yakışıklı buluyorum ama hepsini değil senin her 25 yaşında olani yakışıklı bulmadigin gibi. Sabahtan beri anlatiyorum yine aynı yerdesin🤷🏻♀️ daha da bişey demiyorum
İstediğine inan
1 yılTip de olmalı karakterde
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır sevgili olmam
00 Yorumla Olsam bile çok uzun sürmüyor
00 YorumlaÖyle olmuyor emin olabilirsin ;)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Hem akla hem kalbe sinmeli…
00 YorumlaValla dengede tutmak lazım
04 Yorumla
Soran1 yılNet bir cevap değil ama teşekkürler
Soran1 yılKatılıyorum evet ama Karakter önemli ama tip de önemli ya. Sonuçta ben affedersin seviştiğimde bir insanın tipinin bana hitap etmesini isterim. Tabii tipi iyi diye gidip karaktersiz sorunlu insanla da olmaz tabii
- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılHayır tıp önemli
018 Yorumla
Soran1 yılO yüzden 29 üstü erkek olmaz diyorsun
- 1 yıl
Eğer sen 28 ve üzeri değilsen olmaz bence
Soran1 yıl23 yaşındayım da. Bir kadın 28 üzerini geçti diye neden 29 yaş üstü yani yaşlı çirkin erkeklerle birlikte olmak zorunda. Erkekler hep gencini ararken
- 1 yıl
Zorunda değil bunu kim söyledi 23 e en fazla 25 26 bence ideal ama en iyisi 23 e 23
Soran1 yılDiyorum ki 28 yaşındaki bir kadın neden 29 yaşında yaşlı ve çirkin bir erkekle olsun gençler varken ve bu kadar olgun kadın seven genç erkek varken
Soran1 yılHayati bir kere geliyor insan 29 yaş üstü erkekler asla fiziksel olarak yakışıklı çekici değil
- 1 yıl
28 ile 29 birbirine yakın yaşlar o yüzden ideali o zaten
Erkekler de kendilerinden Max 5 yaş küçük kadınlarla beraber olmalı kadınlar da Max 5 yaş küçük erkeklerle
Soran1 yılNeden bu kadar cinsiyetçisin. Sen mesela yaşlı ve çirkin diye 29 yaşındaki bir erkekle olmuyorsun. Ancak sen 28 olunca yaşlı ve çirkin olmasına rağmen 29 yaşındaki bir erkekle olacaksın. Peki mutlu olabilecek misin yaşlı ve çirkin bir erkekle aynı yatağa paylaştığında. Sen 29 28 olunca o erkeğin yüzü senin gözünde değişmeyecek yine yaaşlı bir çirkin görünecek
- 1 yıl
Cinsiyetçi ne alaka. Ben 28 yaşında isem zaten genç değilim o yüzden bakarım ama 29 yaşındakine çirkin olana değil ben güzel olduğum için. 18 yaşındayım ve gencim o yüzden de 29a bakmam bu çok mantıklı bence
Soran1 yıl28 yaşına geldiğinde bekar olursan Genç değilsin diye beğenmedigin bir adamla olacaksın yani mutlu olabilecek misin?
Soran1 yılFiziksel olarak Arzu duymadığın bir adamla seviştiğine hayal et ister 28 ister 88 yaşında ol sadece çok rahatsız edici değil mi. Şu an 95'te bir erkek görünce tiksinirken tipinden 10 sene sonra o tiksindiğin tiple olacaksın. Bunun yerine zaten olgun kadın seven bir sürü erkek varken onlara şans vermek daha mantıklı değil mi işi gücü de varsa
- 1 yıl
Beğenmediğimle beraber olmam ki. Begendigimle beraber olurum. 29 yaşındaki herkes çirkin değil ve o kadar yaşlı değil bence. Kendinden küçük erkeklerden hoslanabilirsin 5 yaşı geçmemek kaydıyla yoksa ilişki de ortak nokta yakalamak zor olur
Soran1 yılHayır yok. 29 üstü bütün erkekler çirkin. Estetikli ünlüler hariç. Sen de bunu biliyorsun ki kendin de gençliğin bitene kadar yaşlı ve çirkin bir erkekle olmak istemiyorsun. Madem 29 yaşında yakışıklı erkekler neden olmuyorsun. Mesela kızlar 25 yaşındaki erkekle oluyor 18 yaşında kızlar Çünkü ona da yaş farkı var ama 25 yaşındaki erkek henüz yaşlanmamış ama 29 yaşındaki erkek yaşlanmaya çirkinleşmeye başlamış
- 1 yıl
Ne alaka 30 yaşında çok yakışıklı erkekler var. Bu erkeğin tipiyle alakalı 30 yaşındaki erkeklerin de sevgilisi oluyor. Eğer erkek çirkinse o zaman olmaz
- 1 yıl
Gençliğim bitene kadar diye bir şey yok kendimden 12 yaş büyük adamı ne yapayım ben 30 yaşındakini uyumla alakalı bu anlasamam
Soran1 yıl25 yaşındaki ile de 8 yaş var 😄
- 1 yıl
Tamam haklısın 29 yaş çok yaşlı ve karttir
Soran1 yıl@berilmutsuzolanhanii dürüstlüğün için teşekkürler Evet öyle
1 yılBu algın neden?
010 Yorumla
Soran1 yıl29 olunca erkekler birden çöküyor. Ancak karakter, maddi durumu olarak kendini gerçekleştirmiş oldukları için tercih ediliyorlar. Ancak 29 yaşındaki bir erkek 27 yaşındaki genç bir erkek kadar fiziksel olarak arzulanmaz yakışıklı olarak arzulanmaz sahip olduğu şeyler için arzulanır bedenen değil
- 1 yıl
Aksine fiziksel yapı olarak da oturuyor yaşam tarzı, kişiselliği olarak da... Fiziksel yapı olarak sportif bir kişiliksin zaten 60a gelince de git görünme ihtimali var. Öyleleri sana gelmemiş olabilir.
Soran1 yılOturmuş profil fotoğrafı gibi oluyorsa istemiyorum ben
- 1 yıl
Bende aman nolur iste diyordum ya, karakterin de yoksa zaten istediğin kadar dünyanın en güzel kızı ol
Soran1 yılYani sen sence 25 yaşındaki erkeklerde daha mı yakışıklısın fiziksel olarak soruyorum huy suy sormuyorum yüzünü soruyorum
- 1 yıl
Ben hiç bir zaman yakışıklı olduğumu iddaa etmiş birisi değilim. İhtimale bakarsan bir çoğundan yakışıklı olma ihtimalim var. Bu senin bakışın göreceye göre değişir. Mesela paraya bakarsın kıyafet yüzüne yansımış dersin o çok iyidir. Veya benim lehime aynı şey olabilir. Keza zaman da estetik furyasında herkesin birbirine benziyor olması gibi... Tipini değiştirmek basit beynini değiştirmek fazlaca zordur.
Soran1 yıl29 üstü bir erkek estetikle yakışıklı olabilir ama 29 yaş altı bir erkek bakımsız estetiksiz yakışıklıdır doğal yakışıklıdır
- 1 yıl
Bu kafa yapısını erkeğe verip yarı yolda kalınca siz ağlıyorsunuz. Benim umurumda olmaz hayat sizin 😂
Soran1 yılHadi git botoks yaptır
- 1 yıl
Çok şükür ihtiyacım yok 😂
- Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı.
1 yılKişiye bağlı
03 Yorumla
Soran1 yılKızlara sordum abi
- 1 yıl
O zaman sadece kızlara cevap açarsın minik kardeş
Soran1 yılUnutmuşum öyle açmayı
1 yılOldum da
00 Yorumla
1 yılOlmazzzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen kaç yaşındasın?
01 Yorumla
Soran1 yılKonunun benim yaşımla ilgisi yok
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılkızlar olmaz
00 Yorumla Olurdum.
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Yakışıklı ve çekici bulmadıgın erkekle karakteri iyi diye sevgili olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler