Güzellik & Bakım Sivilce kremin aleji yapti? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar aleji oldu yandı randevu alamıyorum hafta sonu da araya girdi evde ne yapabilirim 🥺 aşırı kötü hissediyorum Sivilce kremin aleji yapti? Cevapla Sivilce Soruları Randevu Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. alerji olabilir.. buz koyun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Alerji zaten
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun gadası 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🥺 sağol Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cica krem tarzı şeyler yanık kremleri falan sürsen hametan falan en kötü 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle yaptım iz kaldı ya Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Buz köy bence geçmiş olsun 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Daha cok kirmizlaşti geçer mi Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Yani bilmiyorum inşallah geçer Cildiye den anlayan biri yazsa iyi olurdu Yorumla Soran 1 yıl Evet ya Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Sizde saç dokulme vs bir sürü sorun var bence bı doktora gidip cekap yapın Allah muhafaza ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Tekrardan geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Kullandığım kremden böyle oldu Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Yok saç dokulmeniz var sürekli idrara çıkma vs yasmissiniz ya o yüzden dedim Yorumla Soran 1 yıl Evet baktırdım bi sorun yoktu şekerden şüpheleniyordum bişey çıkmadı şükür Yorumla Soran 1 yıl Şimdi başıma bu çıktı Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
alerji olabilir.. buz koyun
Alerji zaten
Geçmiş olsun gadası
🥺 sağol
Cica krem tarzı şeyler yanık kremleri falan sürsen hametan falan en kötü
Öyle yaptım iz kaldı ya
Buz köy bence geçmiş olsun
Daha cok kirmizlaşti geçer mi
Yani bilmiyorum inşallah geçer
Cildiye den anlayan biri yazsa iyi olurdu
Evet ya
Sizde saç dokulme vs bir sürü sorun var bence bı doktora gidip cekap yapın Allah muhafaza ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir
Tekrardan geçmiş olsun
Kullandığım kremden böyle oldu
Yok saç dokulmeniz var sürekli idrara çıkma vs yasmissiniz ya o yüzden dedim
Evet baktırdım bi sorun yoktu şekerden şüpheleniyordum bişey çıkmadı şükür
Şimdi başıma bu çıktı
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Cildiyeye git, neye alerjin var ki