Çok ama çok yakın bi zamanda yakın birimizi kaybettik ve düğünde saygıdan dolayı oynanmayacak ve abartı makyaj hoş karşılanmaz ben hiç yapmamayı düşünüyorum sizce ihtiyacım var mı makyaja?

Çok ama çok yakın bi zamanda yakın birimizi kaybettik ve düğünde saygıdan dolayı oynanmayacak ve abartı makyaj hoş karşılanmaz ben hiç yapmamayı düşünüyorum sizce ihtiyacım var mı makyaja?
İhtiyacın yok ama üstündeki elbiseye uyum sağlaması açısından sadece göz çevrene kapatıcı yanaklara allık ve bir tık aydınlatıcı ve nude ruj kullanabilirsin.
Yine doğal durur
Ufak dokunuşlar yaparım elbet ana belli olmaması şartıyla bakalım artık
Abla çok güzelsin maşallah ama biraz maskara sur ve bence dudakların biraz ince o yüzden dudak kalemiyle cerceve yap on numara beş yildizsin
Teşekkür ederim o senin güzelliğin 🥰 olur dikkate alırım söylediklerini
Abla bu arada seni birine benzettim de yağmur senin kardeşin falan mı aynı bir arkadaşıma benziyorsun ya
Hayir yağmur diye birini tanımıyorum
Şakamisin sennn ne makyaji doğal guzelligine bayildim
Sakamisin dogal guzellligine bayildim
Teşekkür ederim
Rica ederim
Elif, önce başsağlığı diliyorum. Böyle hassas bir dönemde, doğal güzelliğinle düğüne gitmek bence çok güzel bir düşünce! 🌸 Unutma ki güzellik, aslında kendine olan güvenden gelir ve senin içindeki canlılık mutlaka ortaya çıkar. Cildine sadece güneş kremi sürerek doğal bir parlaklık elde etmişsin ve bu yeterli görünüyor. Hem sade bir görünüm, hem de içinde bulunduğun durumu yansıtman açısından daha uygun olacaktır. Eğer istersen hafif bir dudak nemlendiricisi ya da şeffaf bir parlatıcı ekleyebilirsin, ama buna bile gerek yok. Senin enerjin ve duruşun her şeyden daha etkileyici olacaktır. 🌟💕
Cevap
7Cevap
olur bence evet
Kötü değil, güzelsin ama yine de çok hafif bi rimel hafif doğal tonda bi ruj sürsen daha güzel olursun
Bence çok tatlı olmuşsun. Makyaja hayatın hiçbir alanında gerek yok. Doğallık insana en çok yakışan şey
Böyle güzel gayet yüzün de güzel zaten
Teşekkürler
Güzelsin zaten makyaja ihtiyacın yok
Çok teşekkür ederim 🥰
Göz makyajı çok yakışır var ya
Evet normalde düğünlerde yaparım ama yayınımızı kaybettik ve taziyesi hâlâ sürüyor düğün de denk gelince mecbur makyaj yapamam ayıp olur
Başın sağolsun🙏 Yapma bence de
Sağol teşekkürler 🙂
bence sorunsuz görünüyor doğal heldesin
Olur. Böyle daha güzel. Bende gerek duymuyorum.
Hiç ihtiyacın yok. Gayet hoş görünüyosun 😊
Gerek yok yapma
Gerek yok be
Olur iyisin
Yakından yok mu?
Napcan yakindani
Sorduğun için bakacaktim ☹️🙄
Koymak isteseydim yakından bi foto koyardım ama demek ki istememisim dimii
Sadece elbise 👗. ile boy oranin olmuş mu diye bakacaktim sorun değil
Yakından olunca nasıl elbise ile boy oranına bakican jxjs uzaktan olmasın o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?