- 1 ay
Ne alakası var güzellik bir bütündür sadece kaşa göze göre kimseyi çok güzel bulmazsın aynı zamanda göreceli de kimisi mavi gözü beğenir kimisi siyah gözü zevk bu sonuçta. Sadece renkli gözlü kadınlar güzel diğerleri çirkin gibi bi algıda olamaz. Ben mavi gözü erkeklerde çok beğeniyorum ama kadında kara kaş kara göz seviyorum. Özetle başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin. 😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Bu tamamen bireylerin kişisel tercihlerine bağlı. Göz rengi bir çekicilik unsuru, ancak bir insanı sevmek için göz renginden çok daha fazlası var. Karakter, mizah, zeka ve ortak ilgi alanları gibi unsurlar da sevgi ve çekim üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Yani, renkli gözler bir avantaj sağlasa da, gerçek sevgi ve bağlantı bunun ötesinde gelişir. Sonuçta, herkesin güzellik anlayışı farklı ve önemli olan, içten bir bağlantı kurmaktır.
00 Yorumla
- 1 ay
Benim en çok sevdiğim gözler nasıl anlatılır bilmiyorum ki cümleyi kuramıyorum işte, nasıl desem sadece bir misal vereyim biraz abartmış olabilirim ama başka türlü anlatamıyorum polis bir kızı yakalıyor gözleriyle böyle kız ben suçsuzum beni götürmeyin o bakışlar felaket etkiliyor beni
00 Yorumla
- 1 ay
Allah aşkına böyle şeylere takılmayın, bu şekilde düşünen birinin olması aşktan sevgiden soğutuyor beni. Seven kişi gözlerin olmasada sever seni önemli olan gözünün rengi değil seni seven kişiye ışıl ışıl bakman önemli 👍
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorRenkli gözlerin her zaman dikkat çekici olduğu bir gerçek, ama unutma ki güzellik sadece göz rengiyle sınırlı değil! Herkesin özel ve kendine özgü bir ışıltısı var. 💖 Kendini olduğun gibi sevmek ve kabul etmek, en güzel ve en güçlü çekiciliği yaratır. Göz rengi değiştirme ameliyatı riskli olabilir ve sonuçlar her zaman beklenen gibi olmayabilir. Bunun yerine, doğal güzelliğinden ilham alarak kendine özgü makyaj teknikleri deneyebilirsin. Anlaştık mı?💫 Senin enerjin ve özgüvenin seni her zaman parlatır. Göz rengin ne olursa olsun, en önemli şey kendini sevmeyi unutmaman! 🌟
01 Yorumla- 1 ay
O sana öyle geliyor hayatım anlam kahve gözdür 😂 başka bakar kahve
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- 1 ay
İhtimal var ama kesin bir şey diyemeyiz gadası
00 Yorumla - 1 ay
bugün daha kaç tane bu soruyla karşılaşıcam bilmiyorum kimisi saç kimisi yüz orantısı kızlar kendini değerimizin farkında olmalıyız sevdiğiniz hoşlandığınız için değişmeyin bırakın sizi böyle fark edip doğal güzelliğiniz için çabalasınlar yeter vallahi ya kıyamadıklarınız size kıyıyor burnunu sürtün yere sürünsünler akılları başına gelir o zaman.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Sadece zamanlı ve cinsellik için ilişki kuran erkeklere fark etmiyor, benim içinde öyle kaderimde ki insan gözünün teninin rengi pek önemli değildir ben sadece evlenmeyi bekliyorum
10 Yorumla- 1 ay
Kahverengi ya da siyah renk değil mi? Onlar da renkli gözlü. Hikaye az olan şeye talebin çok olması. Burada şöyle bir konu var az görülen renkler özellikle açık tenlerde çok iyi duruyor gerçekten.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Selam, Ben renkli göz fazla sevmiyorum ama erkeklerin baya tercih ettiği bir şey.
O tarz ameliyatlar çok tehlikeli ve bence gereksiz eminim sen o halinle de güzelsindir seni seven öyle sevsin.
00 Yorumla- 1 ay
Kıvanç Tatlıtuğ diyorum başak Dizer diyorum susuyorum 😂 göreceli kavramlar bunlar adam dünya yakışıklısı dünya zengini, Başak Dizer'e de deli gibi aşık. Aldığı ödülü bile dünyanın en güzel annesi diyor karısına ithaf edip alıyor 🤔🤔
00 Yorumla - 1 ay
Sakın her renk güzel bi keresinde havuzda yüzüyorum bi kız vardı güneş vurmuştu sarı saçliydi çok güzeldi gözleri kahve rengi mi elami bilemedim ama güzeldi açilamadim bi turlu ona 😢
04 Yorumla- 1 ay
Eladır😂
- 1 ay
Hm sanarim ela seviyom yeşilde fena değil
- 1 ay
Her renk güzel değilmiş demek
- 1 ay
Ayn kişiden kişiye değişiyo
- 1 ay
Onlarda bağırsak sorunları daha fazla olur renkli gözlerde ameliyat olma çok riskli kendi rengini sev
15 Yorumla- 1 ay
Ne alakası var benim babam yeşil gözlü 60 yaşında maşallahı var adamın genelleme yapmamak lazım hastalığın göz rengi olmaz
- 1 ay
Ama öyle yazar internette
- 1 ay
İnternette herşeye güven olmuyor
- 1 ay
Ben de daha önce bu kadar alakasız bir şey duymadım 😂
- 1 ay
Kim için dedin
Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Koyu mavi ve koyu yeşil güzel duruyor. Birazda yüzün genel hatları da önemli herkese yakışmaz..
10 Yorumla- 1 ay
Renkli gözlü kadınlar genelde ahlaken zayıf olurlar.
12 Yorumla- 1 ay
😂
- 1 ay
Bir şey dicem olabilir
- 1 ay
Bazı şeyleri bahane ederek kıvıranlar ne istediğini kendiside bilmiyor sevecek olan gözü hiç görmeyenide seviyor
00 Yorumla - 1 ay
fark etmez onlara
00 Yorumla daha çok ilgi görür diyelim ama her renkli gözlü kadın için geçerli değil kimisi böyle çok çiğ duruyor yılan bakışlılar oluyor onlar hariç
00 Yorumla- 1 ay
Renkli göz bir artıdır ama çok sevildiklerini sanmıyorum genelde daha şansız olurlar
10 Yorumla - 1 ay
sizin için parlamayan bir gözün ne renk olduğunun bir önemi yoktur
10 Yorumla - 1 ay
Her renkli gözlü kız güzel olacak diye bişey yok
00 Yorumla - 1 ay
İltifat aliyosun o kadar çokta abartilcak bisiyi yok
00 Yorumla Sevgiyle göz rengi arasında anlamlı bir ilişki söz konusu değil.
00 Yorumla- 1 ay
benim gözlerim kahve ama şeklini çok beğeniyorlar renkli iyi ki değil
00 Yorumla - 1 ay
Alakası yok. Bazı insanlarda şeytan tüyü var deli gibi sevilir
00 Yorumla Kâinatta insan, insanda, yüz, yüzde göz... Ben bir güzel göz aşığıyım ya...
00 Yorumla- 1 ay
Sırf renkli gözleri var diye çok sevildiğini düşünmüyorum, yakışan var yakışmayan var
00 Yorumla - 1 ay
Alakası yok ama kimisin itici bulurum kimiside sevilir
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
guzel kiz olursa renkli goz yakisir da bazi renklerden de huylanirim. cok acik yesil ve mavinin aciklari beni itiyor.
01 Yorumla- 1 ay
Neden iter ki bence farklı ve güzel
Saç rengi ile uyumlu renkli göze sahip olan kadınlar fiziksel olarak bir adım öndedir.
00 YorumlaNe alaka ya renkli gözlü her kız güzel olmuyor ki Hande erçel fahriye evcem serenay Sarıkaya Türkan Şoray Gülşen bubikoglunun yeşil veya mavi değil mesela ama yinede çok güzeller çok da sevildiler erkekler tarafından
01 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
ben öyle düşünmüyorum ama ayrı bir havaları, güzellikleri var
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Yaaaa uzatmayın...
Rengi falan yok bu işin. İnsan olan sevilir...10 Yorumla Renkli gözlü kızların bir çekiciliği var evet
Daha mı çok seviliyor sanmıyor insan sevdimi ne olduğuna bakmıyor ki02 Yorumla- 1 ay
Neye bakiyosun peki
- 1 ay
Aslında hayır benim arkadaşlarımın hiç biri renkli gözlü değil ve o kadar çok seviliyorlar ki anlatamam bence gözle alakalı değil
00 Yorumla - 1 ay
Renkli gözlüyüm ben de sarışın kahve gözlü kızlar daha mı çok sevilir diye düşünüyorum
10 Yorumla Renkli gözler çekici de
Göz rengini değiştirmek neden
00 Yorumla- 1 ay
Kahverengi daha güzel bence bir de yeşil diğerleri korkunç geliyor bana
00 Yorumla - 1 ay
renkli kızlar daha çok sevilir ama çok uzun sürmez
00 Yorumla İnsanda sans olsun ne cirkinlerin sevildigini gordum
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Renkli gözlü sarışın beyaz tenliyim fiziğimde güzel boyum uzun ama esmer bi kızla aldatıldım alakası yok yani
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Herseyı abartıyorsunuz renkli gızdw guzel kahvede guzel elada vs guzel goz makyajlarj yapsan daha ckk ortaya cıkarabılırsın
00 Yorumla - 1 ay
Yani dikkat çekici. Nick çok iyi dnsm
01 Yorumla- 1 ay
Nfkfkfk
- 1 ay
Türk erkeğine nefes alsa dahi yeterrr
10 Yorumla - 1 ay
Görebiliyorsan tmmdir
10 Yorumla - 1 ay
Sevda gözle değil godle alakalı
00 Yorumla - 1 ay
Öyleyse ben neden sevilmiyorum
00 Yorumla Hayıır kahve gözlüler sevilir 🤣
00 YorumlaHer türlü sevilir sıkma canını
00 Yorumla- 1 ay
Şimdi biz kahverengi gözlüyüz diye sevilmiycez mi
00 Yorumla - m1 ay
Bence alakası yok ya
00 Yorumla Çok daha fazla hemde birde yeşilse
00 Yorumla- s1 ay
Alakası yok
00 Yorumla renkli göz çok önemli
00 Yorumla- 1 ay
Sevgi böyle bir şey değil ki
00 Yorumla - 1 ay
Bilmem ben bi numarasını göremedim daha.
01 Yorumla - 1 ay
Sevilmek denmez ona beğenilmek denir
00 Yorumla - 1 ay
ben ela veya kahverengi gözleri severim
00 Yorumla - 1 ay
Lensle işi çözmek daha mantıklı..
00 Yorumla Alakası olduğunu düşünmüyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Sadece renkli göz kurtarmaz
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. Hiçbir şekilde katılmıyorum
00 Yorumla- 1 ay
Bilmem daha mı çok seviliyor.
00 Yorumla - 1 ay
Kişiden kişiye değişir itici bulanlar var
00 Yorumla - u1 ay
ilgisi yoktur
00 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?