Popo arası hafif kara diğer yanak bölgesine göre
bu nasıl gider ya utanıyorum biri görse dışarda falan rezil olrm
Popo arası hafif kara diğer yanak bölgesine göre
bu nasıl gider ya utanıyorum biri görse dışarda falan rezil olrm
Cevap
15Cevap
Poponun arasini anca domalirsan görürler heralde donsuz geziyorsun kardeş
Dışarda demiyorum tabi onu örnek olarak dedim metro veya kafe gibi alanları dedim dışarda montlayız zaten
Birisi neden nasil gorsun ayrica dedigini de tam anlamadim bi tarafi kara digeri degil falan nasil oluyor o
Dışarda demiyorum tabi onu örnek olarak dedim metro veya kafe gibi alanları dedim dışarda montlayız zaten
Herkese ayni seyi kopyalayip yapistirmasan mi
Poponun arasına dışarıda birisi görüyorsa eskortsun demektir
Metro veya kafede g<tünü mü açıyon 😂
Kim görecek ki dışardan sende 😂
Metroda ya da kafede kim nasıl senin popo arani gerecek bana bi açıkla hayal edemedim 🤭
Dışarda? Kim görebilir dışarıda :) ?
Kusura bakma da kışının arasındaki koyuluk cafe'de metroda belli olacak bir şey değildir. Saçmalıyorsun bence. Bunun yerine birinin görmesinden endişeleniyormuş gibi değil de bunu istediğini belirten cümle ile sorsan daha mantıklı olur.
Çünkü sen istemediğin sürece söz konusu yerini kimse görmez. Anlayamaz.
Allahım yaaa
Domalarak çıplak yürümüyorsan kim görecek
Kimseye gösterme sen de
Arkadas kafede poposu açık domalarak geziyo galiba
Bayılıyorum ben o görüntüye.
kilodan dolayı dır
seven oyle şeylere bakmaz
Beyazlatıcı kremler var knk
Disarda nasil görcek
Kafede popon çiplak mi geziyosun nasil görüyorlar
Cogu kara utanma
Anca sekste görürler 😂
An. al mı vercen
Açılır mı
Fırçala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merak etme, popo arası kararması oldukça yaygın bir durum ve çözümü de mümkün! 😊 İlk olarak, cildine nazik davranmak çok önemli. Haftada birkaç kez, doğal bir peeling ile ölü derilerden kurtulabilirsin. Bu cildin rengini eşitlemeye yardımcı olacaktır. Hindistan cevizi yağı ve şeker karışımını kullanabilirsin, hem doğal hem de etkili bir formül!
Aynı zamanda, cilt rengini açıcı doğal maskeler de denemen iyi olabilir. Örneğin, yoğurt ve limon suyu karışımı harikalar yaratabilir. Ancak hassas bir bölge olduğu için kullanmadan önce cildinde küçük bir alanda denemeyi unutma. Bol su içmek de cilt sağlığını olumlu etkiler. Unutma, kendini güzel hissetmen en önemlisi! 💖 Herkesin küçük güzellik sırları vardır!