Normalde cildim bu şekilde değildi birden bire çok kötü hal aldı hemde çok kaşınıyor yüzüm kurumada oluyor ne yapmak gerek fikri olan var mı

Normalde cildim bu şekilde değildi birden bire çok kötü hal aldı hemde çok kaşınıyor yüzüm kurumada oluyor ne yapmak gerek fikri olan var mı
Fkldjdjjdjd sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sarımsak ye hergun anneye cidden iyi geliyor hergun 1 dis sarımsak ez yoğurtla vs. De yiyebilirsin 1 haftada değişimi görürsün
Sarımsak hic sevmem yemedigim için bunu yapamam herhalde ya
yagli mi cildin
Normalde yağlı ama sabunla yıkıyorum yüzümü yikadiktan sonra çok geriliyor kuruma oluyor cildimde
abla ben her sabah ve akşam biodermanin yeşil kapakli mavi jelini kullaniyorum cildimi de isananin nemlendiricisi ile nemlendiriyorum eski sivilce izlerime bile fark etti bolca su cok iyi gelir
Su icmemi bana da çok söyleyen oldu ama suyla hiç aram yok içmeye çalışıyorum elimden geldigincd
valla abla su sivilcelere cok cokniyi geliyo sağlıksız beslenmeyi azaltip dediklerimi yapsan 1 aya kalmadan düzeltirsin sarimsak falanda yeme ayrıca o kokusu ölüm givi ve fayda etmiyor
Dediğin ürünlere bakiyim bi
İsananin hangi nemlendiricisi acaba tam olarak adı ne
isana pure 24h creme yaziyor içeriği tertemiz parfuk silikon parabene plastik icermiyor sen araştır içine sinerse al ama bu kremi rossmandan al tyda 2 katı pahali rossmanda 150 tl
Yaa tamamdır çok teşekkür ederim
umarim duzelir cildine 💕💕
İnşallah ya cildiyeye gitmek istedim aslında çünkü ilk defa bu kadar kötü oldu cildim normalde bi tane bile sivilce olmayan cildim bu hale geldi neden bilmiyorum
alerjidir
şu an kendi haline bıraktım cildimi elimden bişey gelmeyince bişey yapsam daha kötü oluyor
Bilmiyorum alerji yapmış diye söyleyen çok oldu neye yapabilir onuda bilmiyorum
İlaca başlamalısın
Cildiyeden hiçbir şekilde randevu bulamıyorum gitmek istiyorum aslında ama gittiğim zamanda krem verip yolluyorlar
İlaç aslında tek çözüm bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Ciltte ani değişiklikler gerçekten can sıkıcı olabilir. Ancak endişelenme, harika bir cilt rutinine başlamak işleri düzeltebilir. Öncelikle, cildinin hassaslaştığını ve kuruduğunu gözlemliyorum. Bu tür durumlarda nazik ve nemlendirici içerikli ürünler mucize yaratabilir. İçeriğinde aloe vera, salisilik asit ve çay ağacı yağı gibi doğal elementlere sahip ürünler cildini rahatlatabilir ve sivilcelerle savaşmanda yardımcı olabilir.
Ayrıca, bol su içmeyi ve dengeli beslenmeyi ihmal etme. Cilt problemleri genellikle stresle de yakından ilişkilidir, bu yüzden günlük relax aktiviteler eklemeyi dene. Unutma, her şey zaman alır. 🤗 Eğer durum kötüleşirse bir dermatolog ile görüşmek en iyisi olabilir. Sağlıklı, ışıl ışıl bir cilt seninle olsun! 🌟