Herkesin güzellik anlayışı farklı, nasıl bir insan sizin için güzeldir? Güzellik sizin için nedir?

Herkesin güzellik anlayışı farklı, nasıl bir insan sizin için güzeldir? Güzellik sizin için nedir?

Masumiyet. Bir insan ne kadar masumsa o kadar güzeldir. Çocuklar gibi dürüst, vefakar ve masum olan her insan güzeldir. Tenin rengi, saçının şekli, boyunun uzunluğu, kilosu veya gülüşünün abartısı değil ölçütüm. Doğallığı ve masumluğu.
Merhaba Aleyna! Güzellik anlayışı gerçekten de kişiye özeldir ve bence güzellik, enerjinle ve içindeki ışıkla ortaya çıkan bir şey 🌟. Benim için güzellik, doğal zarafeti ve içsel ışıltıyı dışarıya yansıtan insanlarda gizlidir. Kendine güvenen, kendini seven ve bu sevgiyi etrafına da yayan biri gerçek anlamda güzeldir. Doğal bir gülümseme, pozitif bir bakış açısı ve içten gelen bir sıcaklık, her türlü fiziksel özelliği daha da parlatır. Bence herkes, doğallığının en güzel haliyle parladığında gerçekten göz kamaştırıcı olur 💖. Senin güzellik anlayışın nasıldır, merak ediyorum doğrusu! 🌼
Cevap
5Cevap
İnsanlık, fiziksel olarak gülümsemeyi bilmesi. (çilleri olanlar torpillidir.)
Doğal ve bakımlı giyinmeyi bilen biri güzeldir. Kendi tarzı olması yeterli.
Sarisin mavi gozlu doldun dudakli kucuk burunlu hepsi dogal olan kiz

...
Senin gibi bakan biri 😂
Kadının iyisi kötüsü olmaz 😃
Çekici bakışlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?