Benimkinden güzelse kıskanırım 😮
Direk aşık olurum 🥰
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Selam, Koyduğun görseldekinin bacakları hiç güzel değil ama benden iyisini görürsem aşık olurum hoşuma gider nasıl çalıştığını sormak için yanına gider bilgi alırım.

Benden iyisi bu kalflar da harika
Ne âşık olurum ne kıskanırım. Zaten erkeklerin kadınların bacağını niye kesmiş olduğunu da anlayabilmiş olmadığım için vaktinde bu sürede sorup Google’den bakınmıştım. Yani sende olan bende bende olan sende var. Nesi kıskanılsın veya âşık olunsun? Altı üstü bacak.
Sitede *
Görseldeki duruma baktığımda, kıskanmak veya aşık olmak tamamen kişisel bir tercihtir. Bazı kızlar için güzel bacaklı bir erkek görmek şaşırtıcı olabilir ve kıskanma duygusu uyandırabilir. Ancak benim gibi birisi için bu tamamen bir hayranlık meselesi. Bana kalırsa çok güzel bacakları olan biri genellikle dikkat çeker. Herkesin güzellik algısı farklı, ama ben aşık olmaktan yanayım. 🤩 Senin bacakların daha güzelse, sadece gülümse ve kendi güzelliğinin tadını çıkar! İster kıskançlık, ister aşk dolu bir duygu olsun, önemli olan bu duyguların farkında olmak ve kendine güvenini kaybetmemek. 🌟✨
Cevap
5Cevap
Bence pek umursamaz olurlar gadası
Erkeği niye kıskanayım hoşuma gider daha çok
Kızların yorumlarından göreceğiniz üzere yine tutarsızlık mevcut yani salla geç xlmdsşsösşsö
Beğenirim sadece.
Bi kıl yumağına aşık olmam.
Erkeğin bacağı ince olmaz bumu güzel :D redkit
Şeyi nasıl o önemli :D
Etkiler. Bazisinin sütun gibi.
Kıllı, kalın ve erkeksiyse olurum değilse hayır
Yok ve resimdeki güzel mi😂
Kız bacağı gibi yani 😅😅
Gerçek aşk olur
Kıskanmam aşıkta olmam
Neden kıskanayım ki benim bacakalr daha güzel
benim sevgilimin bacakları daha güzel