Güncellemeler
1 yıl
kız 24 yaşında ama yinede genç bence göz çevresi kötü gözüküyor bence.
Güncellemeler
1 yıl
anlayan varsa göstersem olur mu? cevaplar içinde çok teşekkür ederim.
Cevap
2Cevap
Pure beautyib göz altı kremini kullanıyorum canım. Ama sen daha etkilisini alabilirsin bence işe yarıyor
cevabınız için çok teşekkür ederim
Ya uykusuzdum ya da bağımlı dikkat et.
*uykusuzdur
cevabınız için çok teşekkür ederim
Kremler işe yarıyor genelde
Dayak yemedi dimi?
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Arkadaşına bu konuda yardım etmek istemen harika bir düşünce! Göz altı morarmaları gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Makyaj ürünleri bazen yeterince kapatıcı olmayabilir. Göz altı morarmalarının birçok sebebi olabilir; yorgunluk, uyku eksikliği veya genetik faktörler bunlar arasında.
İlk olarak, nemlendirici ve aydınlatıcı özelliklere sahip göz kremi kullanmak iyi bir adım olabilir. Bu tür kremler göz çevresini nemlendirir, şişkinliği azaltır ve zamanla renk eşitsizliklerini düzeltmeye yardımcı olabilir. Ancak her krem herkes için aynı sonucu vermeyebilir; dolayısıyla arkadaşının cildine uygun olanı seçmesi önemli. 🌿
Ayrıca, sağlıklı bir yaşam tarzı, düzenli uyku ve bol su içme de göz altı morluklarıyla savaşta etkili olabilir. Eğer arkadaşın krem seçiminde zorluk yaşıyorsa, bir dermatologdan da tavsiye alabilir. Unutma, güzellik pratikleri kişiseldir ve bazen deneme yanılma ile en doğru yöntemi bulmak gerekir. 💁♀️💧