Oje vs demiyorum temiz durması için manikür pedikür diyorum jsjsjj
Bakımlı eller herkesi çeker bence..
Siz ne düşünüyorsunuz?
#reda

Oje vs demiyorum temiz durması için manikür pedikür diyorum jsjsjj
Bakımlı eller herkesi çeker bence..
Siz ne düşünüyorsunuz?
#reda

Çocukluğumdan beri tırnaklarımı aşırı kısa kesiyordum, bunun sonucu kısa küt enteresan tırnak yapısı oluşmuştu. Üniversitedeyken arkadaşım sanki hastalıklı gibi görünüyor diye başımın etini yiyerek götürmesiyle 8-9 defa manikür yaptırdım, faydasını da gördüm. Geçmişte yaptırmama rağmen içimde mağara adamı şuanda buna izin vermiyor :) Evde eskisine nazaran daha dikkatli şekilde el ve tırnak bakımı yapsak yeterli.
Yorumlarda gizli bir pembeli en samimi yanıtı vermiş. "Yaptırsın ama bana yansıtmamalı" demiş. Muhtemelen kadınların %90'ı eşinin, sevgilisinin, kardeşinin veya babasının "ben maniküre gidiyorum" demesinden rahatsız olur :)
Bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum çünkü hiç araştırmadım ama el bakımıyla ilgili olduğunu düşünüyorum erkekler böyle şeyleri genelde kendileri yapmayı severler eğer mümkünse bence bakım olduğu için yapılmalı.
Ayy evet nolur yapsınlar bakımlı el ve ayaklara bayılırım. Ellerine sürekli dokunasım sevesim gelir yumuş yumuş hissettirir çok çekici görüneceğinden eminim direkt gözüm takılıyor manikür pedikür yaptıran erkek 1-0 öndedir benim için.
Tabi bakımlı el severiz😂
Yaptırmalılar, bakım sadece kadına özel olmamalı.
Saçımı senin gibi kısa keseceğim az kaldı djjdj
Kısa saçın havası bir başka oluyor valla ya. Önceden biliyorsun hep belimde kullanıyordum jdjdj
Ben artık savaşamıyorum sjdj
Kız o zaman önce bi açtır yansın, kestirdiğine değsin. Hem de bi farklılık olur jdjdj
Teşekkür ederim eic aşkom 💫
Cevap
30Cevap
Duş alsınlar dişlerini falan fırçalasınlar da ben ona da razıyım
Benim beklenti seviyesi sjsj
Bence yaptırmalarına gerek yok
ben yaptırmam hayır
tabiki yaptirmali erkeklerde el ayak tirnak temizligi cok onemlidir benim icin. kuafore gidip kuru islak manikur yaptirsinlar demiyorum ama tirnaklar duzgun kesilmis olmalı, buyuyen sarkan etler kesilmeli, en azindan gece uyumadan bir nemlendirici krem sürülmeli
2-3 hafta sonra geliyor. İlk defa tırnaklarıma yaptıracağım artık :D Bir kere yaptırır daha da yaptırmam ama. Maksat şekli düzelsin
Hadi bakalım djdj
Eğer manikür pedikür yaptırırsan sana bir süprizim var sjjd
Bir kez manikür yaptırınca deriler daha uzun gelmeye başlıyor. Maniküre gerek yok da ayağında nasır varsa kendi için pedikür yaptırıp temizleyebilir. Geçici süre de olsa zonklaması geçer.
El ve ayak bakımı önemli evet ama maniküre gitmesinler ya kendileri yapsa kafi. Aşko kuşko olmalarına gerek yok bakımlı olalım derken.
Hiç ihtiyacım olmadı. Ellerim doğuştan bakımlı
Evet bazı erkekler yaptırmalı diye düşünüyorum. Bazı erkeklerin ihtiyacı yok.
Kendine özen gösteren Erkek ler manikür pedikür yaptırır !
Temizlik ve bakıma önem veren herkes cinsiyet fark etmeksizin yaptırmalı bence.
boş ver yaaa yaptır desek onu da bizden yapmamızı beklerler zalımlar.
Koltuk altı ve pipi çevresine epilasyon yaptirsalar yeterli bence. Gerek yok tirnaklara manikure pedikure
Hayır..
yaptırmalı ama bana yansıtmamalı maniküre gidiyorum demeden sessiz sedasız yaptırmalı
ua gelicek şimdi "prenses erkektir" vb. aptal aptal ergen ergen çocuk çocuk yorumlar ya. kendinize gelin. kimin ne sik yaptığı sizi ilgilendirmez
resımdeki abimizi tanıdım ama hani onun resmini niye sectin ki sanırım hayranısın. kendisi cok genc bu arada sanırım 33 yasında
Yaptırmıyor mu 🥺
Yaptırmalı bence🙂↕️
Onlara erkek demeyelim bence 😂
Ne diyelim sjj
Ikonsu😂😂
İtici geliyor bana bakım yapan erkekler..
Mağara ayısı da mide bulandırıyor ya🙄
Y öz bakımı olsun aşırısı olmasın kremler ağdalı vs🤦🏻♀️
Nasıl mutlu hissediyorlarsa…
İhtiyacı olan yaptırabilir.
Hiç gerek yok ya
Ayda bir kere yıkanan ben gudeceğim manikur yaptiracagim he oyle mi
Bence sakıncası yok
Benim eli kepçe düzeltemez
Yok canım daha neler djdjjd
Evet tırnakları kırımızı olsun 😅🙄🙄
Evet yaptırıyorlar yaptırmalilar
Prenses gibi elleirm var çok şükür 🤣
Kesinlikle hayır erkek erkekliğini bilecek
Tırnak makasının törpüsü bana yetiyor
Yoo gerek yok bence. Temiz olsalar yeter
yaptırmamalı reda
Kalsn ya
metro seksüeller yaptırıyor
Yok hiç yaptırmayalım
uzatsın elini ben yaparım kocama. d. d. d
Etek te giyelim mi 😱
Yaptırabilirler ya bence gayet mantıklı
ne gerek var evde ben kesiyorum derler 🤣
Yok ve kadına özgü bir şey bence o.
Yaptirmali
Kesinlikle evet
Hayır
Gerek yok
Gerek yok, doğuştan ellerim vs tertemiz.
Hayır😅
Evet yaptırmalı
Yapsınlar
Elbette hayır
Hayır
yani yaptırabilirler
Kesinlikle
gerek duymam
Hoş olur aslında
Yok artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?