Esmer mi buğday mı oluyor. Benim ten rengim bu. Bazen daha açık bazen daha koyu olabiliyor. şu an böyle

Esmer mi buğday mı oluyor. Benim ten rengim bu. Bazen daha açık bazen daha koyu olabiliyor. şu an böyle
İkisi de değil. Beyaz tenli biri güneş de bazen kararır saçların orjinal rengi açık kahve rengine çalar.
Gözlerin İle aynıdır gece siyah a çalar
Duraklar Koyu ve net çizgili olur
Kaşlar orjinal kalındır lâkin bakımlı hali hatları belirgin göz hatt-ı bademe çalar
Alın geniş tır
Orta Asya yanı sıra Orta Doğu ve Avrupa. DNA sına sâhip
Yunanistan dan eski moğlara varan bir Geçmişe sahipsin
Sıcak hava da Ten rengin koyu iken soğuk hibe kapalı havalar da Tenin Açık bir renge çalar 🚬📿🥃
Sadece alın kısmı tuttu desem 😂
Muhtemelen buğday tenlisin fakat şu sanırım ışık yanıltıyor
Işıktan değil ama mevsim değişince açılıp kapanabiliyo rengi. Yazın daha koyuydum şimdi açık hali
Benim de senin gibi tenim var. Beyaz gibi ama esmer de oluyor yani ışık güneş vs etkiliyor. Bana da genelde buğday diyorlar. Muhtemelen sen de öylesin
Ela göz gibi desene. Hem yeşil hem kahve oluyo misali😂
Aynen farklı bir yetenek sanki 😂😂 Buğdayın ayrıcalığı 😂
Özellikle yazın yandıktan sonra kapalı kalan bölgelerde fark çok belli oluyor. Sırf bu yüzden amele yanıklarım aşırı belli oluyor 😂
Ay evet ya o bende de var. Görünen yerlerim simsiyah. Diğer yerler açık renk ama yine de beyaz bi ten değil. En açık hali bu renk gibi işte 🤦
Benim kapalı alanlarda kalan kısımlarım beyaza yakın ama suratım gibi kısımlar da esmer olunca renk skalası gibi dolanıyorum ortalıkta 😂 En azından güneşte çok hızlı yanıp da kızarma derdi yok. Tam tersi kararıyoruz 😂
Esmerlik de bana hiç yakışmıyor🤦 yaz aylarında mümkünse kimseyle görüşmüyorum😂
Ben de kendime hiç esmer demezdim ama iyi yanından bakıyorum. Kadınlar genelde uzun ve esmer seviyoruz derler. Boy 190 olunca esmer olmam da sorun olmaz gibi geliyor. Beyaz tenli erkek olduğumu söylemek kulaklarına garip geliyor herhalde 🤣🤣
Kadınlar esmer erkekleri çok beğeniyor. Ama erkekler🤦🤦🤦 boyun da iyiymiş bu arada.
Erkeklerin çoğu için kadın nefes alsın yeter 😟 Evet çoğu esmer seviyor bazıları kumral saç falan da diyor ama ben beyaz desem değilim esmer desem değilim 😅 Mevsimlik değişiyor sanki 😂 Teşekkür ederim, faydası bol ama zararı da var 😂😂
Ne gibi zararları var ki. Kızların aradığı fiziksel görüntüye sahipsin işte🤦 kısa boylu kadınlar da çok uzun erkek arkadaş istiyor😂 sen çok kullanışlısın
Otobüslerde ne çektiğimi bir düşünsene 😂 Eski nesil otobüslerde boynu bükük kalıyorum 😅😅 Evet öyle diyorlar ama çoğu insan da kısa kadının yanına uzun boylu erkeği yakıştırmıyor. Ben dışarıda görüyorum yakışanlar var ama uyumsuz gözükenler de var. Kullanışlı olduğum doğrudur 😂😂 Genelde evdeki yüksek yerlerden eşya almak veya silme işleri bana kalıyor, özellikle perdeler 😂
Allah'ım 🤦🤦 o anlamda söylemedim. Hem de laf cambazısın😂 Çok boy farkı bence de hoş değil fakat boy farkının normal görüneceği bir kadın bulman da zor🤦🤦
Gece olunca devreler de biraz yanıyor. Düşünmüştüm aslında ama yanlış açıdan bakmışım 😅 yanımda normal gözükecek bir kadın en az 175 civarı olmalı. Boy bu yüzden çok da önemli değil. Uzun olsun diye bir kriterim yok. Yani bana kalırsa minyon kızlar bile çok güzel olabiliyorlar ama 155 de fazla kısa tabii 😂😂
Umarım bulursun 😅
Hayat ne getirirse artık 😂 Dışarıda gözleri üzerimde olanları görüyorum ama henüz bir icraat yok 😅 Uzun boylu seviyoruz diyorlar bu sefer de babyface istemiyoruz diyorlar. Bir yerlerden sürekli bahane çıkıyor işte 😂
Her güzellik bir kişide olmaz. Hem icraati senin göstermen lazım😂😂😂 kızlar bu durumdan çok muzdarip.
Kesinlikle öyle ama o kadar kapalı kutular denk geliyor ki benim şansıma da kim yalnız kim değil belli olmuyor 😂 Staj yaptığım yerde bir kadın vardı. Mühendisle resmen flört ediyordu ama öğrendim ki sevgilisi varmış 😂😂
İşte o erkeklerden de çok var. Kimse kimseye güvenmez halde. Bilmiyorum sonumuz ne olacak🤦🤦 sonsuza kadar bekar hayatı görünüyor ufukta😂
Ben sevgilisi vardır diye konuşmuyorum, o da benim sevgilim vardır diye konuşmuyor ve sonuç olarak bir döngüye giriyoruz 😂😂 Artık ilk kim cesaret ederse o yaşımda bekarlığa son vereceğim gibi 😂😂😂
Bu gidişle bizim umutların alacağı hâl https://hizliresim.com/qikawzl
Ay hiç uğraşamam ilişki peşinde dolanmakla. Çoğu kişi de böyle düşünüyor kızlarda.😂 Erkekler fazla abarttı 🤦 Bizden nazlılar. Bide sevgili olmayı kızlar teklif ettiğinde hemen cepte muamelesi de cabası 🤦🤦
Evet maalesef günümüzde son durum bu şekilde. Artık roller her şey değişti. Kimin nasıl bir psikolojide olduğunu ya da nasıl düşüncelere sahip olduğunu bilmek çok zor. Çoğu kişi bilmece gibi konuşuyor, davranıyor. Başıma da 1 kere gelmişti. Kızın nasıl bir istek içerisinde olduğunu anlamak imkansızdı. Bazen flört eder gibi konuşup bazen de yeni arkadaş olmuşuz gibi davranıyordu. Hani dersen ki senin hareketlerine göre davranıyordur. Onu kendimden soğutacak hiçbir şey de yapmıyordum.
Belki taktik uyguluyordur gahdhshsjdjshs
Bilemiyorum artık taktik midir nedir ama bir süredir konuştuğum kimse yok haliyle taktikse de işe yaramadı dshjfvbhsdjf
Sohbetin güzel. Tahminimce görünüşün de iyi. Acaba sendeki eksik ne😅
Muhtemelen biraz şans ve bu aralar ortam eksikliği. Okulda güzel ortam vardı aslında ama hoşlandığım kız başkasından hoşlanıyordu 🚬Hatta sonrada sevgili de oldular da şimdi ne alemdeler bilmiyorum. Okul da bitince yaz aylarının başından beri ortam eksikliğim var
Kaç yaşındasın
23 yaşındayım
Daha çok zaman var önünde. Her ruhun bir eşi var sen de bulursun umarım
Teşekkür ederim umarım gönlümüze göre olur her şey. Evet zaman olarak var asla acele de etmek istemiyorum ama bazen de düşünüyorum ki 30 yaşına kadar ya bir eş bulamazsam. Hayat tek yaşarken de güzel ama bir sevgili bir eş olması da güzel. Hayatın en güzel yaşlarını tek yaşamak kadar sevdiğin insanla da yaşamalısın bence ve bu yüzden illa ki bir noktada bir duygusal yalnızlıklar çekeceğimi düşünüyorum
Haklısın. Yaşımız aşık olmak için fazla büyük, sevmek için ise tam sırası. Zaten aşk sadece acı veriyor. Ben artık aşık olmak değil sevmek istiyorum mesela. Birinin sürekli seni düşünmesi, koruması müthiş bir şey.
Kesinlikle katılıyorum. Birbirine güvenmek, hayatın her anında yanında olacağını bilmek, en ufak anlarda bile anlam bulmak. Sadece aşık değil, ruhen de birbirine dokunmaktır gerçek sevgi
Bir erkekten bunları duymak... Şaşırdım
Seviyorum düşünmeyi, yazmayı. Güzel bir konu olunca da geliyor içimden yazmak. Bence herkesin bu gibi düşüncelerde olması, sevginin değerini anlaması ve aşkla karıştırmaması gerektiğini anlaması gerekiyor.
EİC için teşekkür ederim 😊
Rica ederim😅
Konu da esmer tenden aşka sevgiye nasıl geldi ama 😂
Ben durumdan memnunum 😄
Sabaha kadar yazabilirim 😄 Üzerine konuşmayı sevdiğim konulardan birisidir. Bence herkesle de konuşulmaz sevgi, değer konuları. Kimisi gerçekten hiç anlamıyor bu konulardan. Anlamayan insana da ne anlatsan boş.
Anlatırsan dinlerim😅 düşünebilen erkeklere rastlamak zor. Özellikle burada😂
Dinleyen varsa, ben de varım 😄 Burası zaten çöplük gibi. Arada içinden değeri bilinmediği için çöpe atılmış bir parça gibi çıkabiliyor düşünenler
Değeri bilinmeyenlerden misin
Aslında pek öyle diyemem ama bazen yaşadığım absürt olaylar olabiliyor. Hatta komik olan bir tanesi, burcumdan dolayı bir insan benimle iletişimi kesmişti. Yani içimdeki iyi insanı görmek yerine belirli bir kalıba sokulmuştum. Kafaya takılmayacak basit bir olaydı fakat böyle insanlar olduğunu bilmek üzücü
Merak ettim burcun ne hdhdjssh
İkizler 😂😂
Haklıymış diyormuşum😂😂😂 Sen duygusal bir karakter misin
Çok fazla sevmeyeni var 😂 Tam olarak duygusal diyemem ama duygusal yönüm de var tabii
Meşgulsün galiba
Ailecek oturduk dizi izliyoruz da 😂😂
Aaa peki o zaman😅
Ama ben sana yazıcam. Şimdi fırsat buldukça yazıyorum yani dizinin yavaş kısımlarında yazıyorum 😂😂
Randevu almam da gerekiyor mu beyefendi😂😂😂
Hayır hanımefendi sizin randevu almanıza gerek yok 😂😂 Sadece kapıyı tıklatmanız yeterli 😂
Sence kötü mü duygusal karakterli olmak ya da ikizler olmak 😂
Ben duygusal karakterlerden hoşlanırım. Ama yalnızca bana gösterecek bu yönünü.
Diğer konuda da kararlı bir ikizlersen sıkıntı yok😂
Zaten herkese ya da her olaya duygusal yaklaşmak da tehlikelidir. Duygudan önce mantığımın öne çıktığı vakitler de oluyor. Kişisel bağlarım tabii bu duyguyu ön plana çıkarabiliyor.
Genel olarak insanların düşündüğü, bildiği ikizlerin aksine bir ikizlerim ben. Özellikle kararsızlık konusunda burcumu tam yansıtmadığımı düşünüyorum. Yani sıkıntı yok 😂😂
Diziniz bitti galiba beyefendi😂
Artık yeni bölümler yarın akşama 😂😂
Senin burcun nedir peki?
Tahmin eder misin🙊
12 tane burç olduğuna göre şansım yaklaşık yüzde sekiz. Yüzde sekiz şansla bilmem çok zor ama yine de tahminimi yengeç olarak yapıyorum 🦀 Doğru değilse bir ipucu alabilir miyim 😅😅
Neden herkes beni yengeç sanıyor jdjdjd. Yanlış. İpucu veriyim. Saçlarım yele gibidir. Hem burcun hem de burca sahip olan kızların ortak özelliği 🤦🤦🤦
Nedense yengeç beni kendine doğru bir çekti 😂😂 Aslan olduğunu anlamış oldum böylece 🦁Sevmiyor musun saçlarının yele gibi olmasını
Seviyorum elbette. Senin kendinde en çok beğendiğin özelliğin ne peki. Karakter olarak da fiziksel olarak da merak ediyorum
Karakter olarak dürüstlük diyebilirim. Yalan söylemeyi de söylenmesini de hiç sevmiyorum. Bu çoğu yerde ve konuda işime yarayan kendimde sevdiğim bir karakteristik özelliktir. Bunu dürüstlüğe bağlayarak güvenilirlik ve sadakat gibi konularla da çeşitlendirebilirim. Fiziksel olarak da boyumu saymıyorum bile 😂 Saçlarımı çok seviyorum. Çok şükür genlerde bir kellik yok da gür ve sağlıklı çıkıyor. Şekil alma konusunda da sorunum yok. Genel olarak seviyorum kendimi be 😂😂
Peki kendinde beğendiğin karakteristik ve fiziksel özelliklerin harici insanların sende en çok neyi sevdiğini düşünüyorsun
Bunu net olarak söyleyemem ki sana. Çevremdeki kişiler ne kadar net bilmiyorum.
Haklısın aslında. Bazı insanlar ne kadar içten söylese de bazıları da tamamen çıkar için yalan dolan peşinde koşuyor. Haliyle de kim doğru kim yanlış bilemiyorsun
Aynen söylediğin gibi. Kendimde en sevmediğim özelliği söyleyebilirim sana. Fazla yıkıcıyım.
Bazen de iyi değil midir bu? Bazen gerekiyor bence böyle olmak ama "fazla" kısmını bilemiyorum 😅
Peki yanıt kısmını mesaj kutusuna çevirmemize ne diyorsun 😂😂 Sanki toplum içerisinde sohbet ediyoruz da herkes dinliyormuş gibi hissettirdiği anlar oluyor 😂😂😂
Hiç iyiliğini görmedim 😂 hep pişman oldum ama huy işte değişmiyor kontrol edemiyorum
Gizlen bizi görmesinler 🙈
Gizli saklı sessiz köşelerde devam edelim sohbete yani 😂😂
Doğru doğru huylu huyundan vazgeçmez derler ama tabii değişen insanlar da oluyordur illa
Ya büyüsü bozulursa🤦
Burcunun etkisini gördüğün en sıkıntılı burç özelliğin ne yani keşke böyle olmasa burcum etkiliyor dediğin
Hay maşallah sen de iyi ki burçları sevmiyorsun 😂😂😂
Bileyim ki iki mesaj sonra tersine gelip de küfürü yemeyeyim dedim 😂😂
Burçlara inanmadığım da doğru yani gezegenlerin konumu, doğduğum ay nasıl etkiliyor hala anlamış değilim 😂😂 İkizler olduğumu duyan insanın benden soğuyor olması da ayrı bir etken olabilir tabii 😂😂
Küfür mü. En nefret ettiğim şey. Özellikle kızların kabadayı gibi her şeye saldırması. Midem kalktı
Ya saçma bir şekilde etkiliyor ama😂😂 kendi kendimizi inandiriyoruz galiba
Özür dilerim. Bak nefret ettiğin bir şey öğrenmiş oldum 😅 Gerçekten kadınlara küfür yakışmıyor. Aslında bakarsan küfür kimseye yakışmıyor ama özellikle erkeklerin ağzından da düşmüyor küfür. Her ne kadar sevmiyorum desem de mecbur duyuyorum etrafta. Çok sinirlenmediğim sürece ben hiç etmem özellikle her cümle sonu artık noktanın yerini alan klasik küfürleri.
Bence de kendi kendimizi inandırıyoruz ama bazen de acaba diye bir düşündürüyor sonra da ne kadar saçma olduğunu anlayıp devam ediyorum 😂
Bence sakin tavırlarının aksine çok sinirli birisin.
Hayır hayır sinirli bir insan değilim. Sinirlenmem için gerçekten çok ciddi bir sebep olması lazım. Ufak şeylere sinirlenmek için hayatın kısa olduğunu düşünüyorum. Böyle deyince yabancı ülkede yaşayan emekliler gibi oluyorum ama gerçekten düşüncem bu şekilde. Sinirlenmenin bir faydası yok. Boşuna kendime zarar
Peki nelere sinirlenirsin. Ailendeki insanlar, sevdiğin, arkadaşların ne yaparsa tahammül edemezsin
Sürekli sormamdan rahatsız oluyor musun bu arada
Bencillik, egolu davranış ve sözler, haksızlık, saygısızlık gibi konular beni gerebiliyor. Ufak tefek hatalar telafi edilebilir ama yazdığım konular ve bunlardan doğan sonuçların beni olumsuz etkileyebilecek olması ya da etkilemesi sinirlendiriyor. Bunlar genelde arkadaşlar ve anlık bulunduğum ortamdaki insanlar için geçerli. Aile veya sevdiğim çok yakın insanlar zaten bunları yapmaz tabii ama aklıma da onlar için bir şey gelmiyor. Aileme pek sinirlenip çemkirmem. Moralim bozulabilir, kalbim kırılabilir ama tartışacak bağrınacak kadar sinirimi dışarı vurmam. Bunların olması için de büyük şeyler olması lazım ama aklıma spesifik bir şey gelmiyor
Hayır hayır hiç sorun değil keyif alıyorum sorularını yanıtlarken. Asıl benim uzun cevaplarım seni sıkmıyordur umarım
Hayır sıkılırsam söyleyebilirim
Ben iyi konuşan erkeklere bayılırım
Boş konuşmuyorsun. Merak ediyorum seni. Peki senin benim hakkındaki düşüncelerin ne
Enerjin güzel, samimi, pozitif, düşünceli, ne istediğin bilen ve zeki bir insansın gibi düşünüyorum. Şu ana kadar yazdıkların bende bu şekilde düşüncelere yol açtı ama seni daha iyi tanırsam o zaman daha iyi özetleyebilirim tabii nasıl birisi olduğunu. Sence bunlar doğru mu
Aslında ben çok soğuk karakterli biriyimdir. Gerçek hayatımda gereksiz samimiyetten nefret ederim. Fazla konuşmam ama iyi dinlerim. Beni gerçekten tanıyan insanların sayısı aşırı az. Hatta ailemden bile kaçıyorum bazı duygularımı. Burada gizli olduğum için istediğim gibi konuşuyorum 😅😅 aynı zamanda bu hesapta fazla saçma davranıyorum. Bu yüzden belki bana karşı önyargı besleyeceginden korktuğum için halen gizliyim🤦😅
Birkaç arkadaşım oldu senin kendinden bahsettiğin gibi. Gerçekten varlıkları ile yoklukları birdi. Çok iyi insanlardı ama soğuk oluşları hep geri planda kalmalarına neden olurdu. Aynı zamanda gereksiz samimiyeti ben de fazla sevmem yani bu konuda seni anlayabiliyorum. Burada ben de çoğu yanıtta gizli takılıyorum. Gizli yanıtlarım ortaya çıksa ne komedi olurdu ama 😂😂 Pek önyargılı birisi değilimdir ama kendini nasıl rahat hissediyorsan nasıl rahat mesaj yazıyorsan öyle yapman daha iyi tabii
Özele gel diye darlamayacaksın yani
Sanırım hakkındaki bazı tahminlerim de doğru çıkmadı 🫤 Peki ya sence şu ana kadar ki ön izlenimlerinden yola çıkacaksak olursan benim hakkımda oluşan düşüncelerin neler
Hayır neden darlayayım ki ha buradan konuşmuşuz ha özelden konuşmuşuz sonuç olarak konuşuyor olmamız önemli olan
Benim için sıkıntı yok. Kimseyinde rahatsız etmiyoruz bence. Ama herhangi biri okuyorsa sen gizli değilsin. Sıkıntı yaşayabilirsin diye söylüyorum
Mantıklı konuşuyorsun. Halen senin sinirli bir karakter olduğunu düşünüyorum. Yaşadıklarını kolayca unutamazsın takıntı yaparsın gibi geliyor. Ve şu an kendini gizlediğini düşünüyorum. Bence mantığından çok duygularınla hareket ediyorsun. İnsanları iyi tanıyıp kontrol altında tutmayı seviyorsun. Yönetme isteğin var. Tamamen his. Hislerimde pek de yanılmam🤦😅😅
Benim için de sıkıntı yok. Az önce yazdığım mesajı esprisine yazmıştım. Kim bir dizi izler gibi mesajlarımızı okuyacak ki 😂 Hem özel bilgi vs bir şey de yazmıyoruz yani sen ne zaman istersen o zaman yazarsın özelden ya da hiç yazmazsın önemli değil
Sinirli gerçekten değilim. Sohbet etmeye devam ettiğimiz sürece de bunu daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Belki de çok çok detaylı yanıtlar yazmadığım ve henüz yeteri kadar soru cevap yapmadığımız için bu şekilde düşünüyorsundur ama kendimi olabildiğince açık ve net ifade etmeye çalışıyorum. Yönetme isteği konusuna ne diyeceğimi bilemiyorum. Bana böyle diyen ilk kişisin. Daha önce bariz bir örneğini yaşamadım ama belki de yaptığım bazı davranışlar vs bununla ilgilidir. Belki de sen bu konuda kendimi tanımama yardımcı olabilecek insandır. Bu da sohbet etmeye devam ettikçe netleşecek bir şey gibi gözüküyor bence
Adımı bile bilmiyorsun. Ya sohbetimiz yalnızca burayla sınırlı kalırsa. Zaman kaybı olarak görür müsün konuştuklarımızı
Hayır hem keyifli bir sohbet etmiş olduğumuzla kalırız hem de gizli de olsa yeni bir insanla tanışmış olurum
En çok keyif aldığın sohbetler nelerdir. Ne hakkında konuşmayı seversin. Basit şeyler de olabilir bu arada
En keyif aldıklarım genelde seyahat ve gündelik konular oluyor. Bunlar dışında sevmediğim konu yok diyebilirim. Özellikle benim için spontane gelişen güzel ve eğlenceli sohbetler hoşuma gidiyor. Karşımdakiyle eğleniyorsam zaten konu konuyu açıyor, oradan oraya zıplıyoruz ve keyif alıyorum.
Hayatı nasıl yaşarsın? Sürekli plan program içinde mi yoksa akışına bırakıp da anlık yaşadığın zamanlar oluyor mu
Plan yapınca çok stresli oluyorum. Sorumluluklarımı yerine getirmeden başka durumlara odaklanamıyorum. Kafamın içinde hep bi karışıklık. O yüzden genelde acil bir iş varsa bana hallettirirler. Onun dışında duygusal ilişkilerde plan yapmayı sevmem. Ne hissediyorsam ne istiyorsam anlatırım. Hoşuma gitmeyen bir durumda direkt silerim kafamdan. Fazla yıkıcı olduğumu söylemiştim. Duygusal biri değilim galiba.
Aynı babam gibisin 😂 O da öyledir, bir iş varsa yapmadan rahat edemez. Ben biraz daha rahatım. Plan iyidir ama önemli işler olduğu sürece iyidir. Biraz daha akışına bırakma taraftarıyım
Akışına bırakıp müdahale etmez misin? Tepkisiz mi kalırsın
Müdahale elbette ederim. Sadece ajanda tutmam. Mesela en başta uyku düzeni yapma ihtiyacı şimdilik duymuyorum. Kaçta uyuduğum ya da uyandığım gündüz bir işin yoksa önemli değil. Günlük, saatlik rutinlerim yok. Basit işler için rutin ve plan yapmam. Akışına bırakmak derken bu şekilde diyorum. Yoksa hayatın ipini de tamamen elimden bırakıp kendimi kaybetmem
Merak ettiğin şeyler var mı benim hakkımda
Aslında gizli olmasan ilk adını sorabilirdim ama adını gizli olarak bilmeye devam etmek istiyorum sen söyleyene kadar 😂😂
Bir insanı tek hatasında silebilir misin? Silebilirim diyorsan senin için nedir bu kadar büyük hatalardan bir tanesi
Tek hatasında silmem. Hatta çok kolay vazgeçemem. Ama onu sildiğime inandırırım. Çabalamam. haksız da olsam ilişkiler için çabalayan taraf olmak bana hep çok zor geldi. Cogu zaman da başaramadım bunu. Aile dışında. Onlar ne yaparsa yapsın kızamıyorum
Aslında ben de merak ediyorum sıradan bir genç 😂 profiline baktım kimseyi takip etmiyorsun. Kimenin sebi takip etmesine de izin vermiyorsun. Bence sen benden daha gizlisin 🤦
Her insan ikinci şansı hak eder diye düşünüyorum. Ben de silmem ama elbette ona karşı soğukluk, kırgınlık olur. Aile zaten ayrı bir durum, aile her şeydir
Takip etmiyor olmamın sebebi, takip edecek insan olmayışı 😅 Ara ara takipleştiklerim oluyor ama sanırım takip isteğini erken attığımız için bir süre sonra sohbet ilerlemeyince çıkarıyoruz. Takip isteği atanları kabul ediyorum ama ya geri takipten çıkıyorlar ya da hesabımı merak ettikleri için takip edip, hesabımı kontrol edip takipten çıkmadan gidiyorlar. Yani tamamen kendi tercihim sayılmaz kimseyi takip etmiyor oluşum
Anonim olduğum doğrudur 😂😂 Gerçi kendimi koymayı her ne kadar istemezken de dayanamayıp yapay zekanın benden ilham alarak beni çizmesi ayrı bir konu 😂😂 Gizli takılıyorum çünkü insanlar eski yanıtlarıma bakıp da işlerine gelmeyen yanıtlarımdan dolayı beni yargılayabiliyor ve bunu hiç sevmiyorum.
Senden korkmaya başladım.😂😂😂
Ben hislerimde yanılmam. Sen tam da tahmin ettiğim gibi birisin
Neden korkuyorsun 😂😂 Ben belki de mesajlarımda bu şekilde yansıtıyorum. Halbuki pamuk gibi çocuğum ama bilemedim ki niye böyle hissediyorsun
Çok açık konuşuyorsun. Anlamlı ve tutarlısın aynı zamanda. İstersen çok iyi rol de yaparsın gibi geliyor. Yalnızca his. Zeki bir insanla beraberlik yaşamak zordur. Fark edersin ama ne yaşayacağını tahmin edemezsin. Yalnızca aşk ilişkisinden bahsetmiyorum bu arada. Arkadaşlık kurmak da zor. Sen çok kolay biçimde etki altına alabilirsin bence insanları.
Gerçekten ilk defa böyle bir tahmin gördüm hakkımda. Şaşırdım ve hoşuma gitti doğrusu. Belki de benim daha keşfedemediğim bir yanım vardır. Bahsettiğin zorluğu tahmin edebiliyorum. Sadece böyle birisi olmak istemediğimi ve bu şekilde insanları etkilemek istemediğimi bilmeni isterim
Benim için sorun değil tahminimdeki gibi bir insan olman. Aksine hoşuma bile gider. Monotonluktan sıkılırım ben ilişkilerde. Bazı durumlar haricinde farklı özelliklerini görmekten de keyif alırım insanların. Meraklıyım 🙈 dinlemeye keşfetmeye de bayılırım 😅
Tahminindeki insanı gerçek hayatta tam olarak yansıtmadığını düşünüyor olsam da bence bu halim de tanınmaya değerdir 😂😂 Ben de öyleyim. Yeni insanlar, yeni kişilikler, yeni zevkler vs vs. Sen dinlemeye meraklısın ben de yanıtlamaya 😅 Ben yazmayı ve soru yanıtlamayı seviyorum. Bana sabaha kadar da sorsan sıkılmam 😂😂
Ben yansıtmadığını söylüyorum sen de hislerine güvendiğini söylüyorsun. Olur da sohbet ilerler ve devam ederse, dediğin gibi burada gizli kalmazsa en sonunda hangimizin düşüncesini kabul edeceğiz merak ediyorum 😂😂
Bak şimdi daha da tedirgin oldum. Seni merak eden herkese anlatır mısın
Şöyle söyleyeyim bende aşırı kıskançlık vardır.😂 Sevdiğim, arkadaşım, ailem, muhabbet ettiğim herkesi de kıskanırım. Kardeşimden annemi kıskanırım. Arkadaşımı arkadaşlarından kıskanırım. 😂 Abartırım.
Paylaşmayı seçtiğim şeyler kişiye ve duruma göre değişir. Özellikle hakkımdaki soruları cevaplarken daha dikkatli ve seçici oluyorum. Dersen ki ben gizliyim niye paylaşıyorsun diye şöyle ki beni merak eden insan zaten enerjisiyle sözleriyle bunu belli ediyor. Her önüne gelene bunu yazmam zaten bunları sorduracak kadar samimi olmam. Yani tedirgin olmana gerek yok. Yanıt vermeyi, açıklamayı seviyorum dedim ama bu öyle her önüme gelene değil.
O kıskançlık bende de vardır desem 😂 Abartı değildir ama kıskanırım 😅 Sahiplenici bir yapım da vardır. Kısıtlamalı, yasaklamalı bir kıskançlıktan bahsetmiyorum ama kıskanırım yani 😂
En çok düşündüğün soru bu oldu. Tedirginliğimin sebebini anlamışsın. Teşekkür ederim özenerek cevap verdiğin için
Evet tahmin edebiliyorum tedirginliğini. Özenle yazmaya çalıştım ki doğru kelimeleri seçerek aklımdan geçeni en doğru ve açıklayıcı şekilde yazayım ki kafandaki soru işaretlerini yok edeyim
Ben artık 200 mesaji kaydırmaktan yoruldum😅
Ben de yoruldum 😂 Artık hızlı hızlı kaydırıp nokta atışı durdurmaya çalışıyorum 😂😂 Özele geçelim diye ısrar ediyormuş gibi olmayacaksam istersen mesajlara daha hızlı ulaşmak için özel mesaj da yazabilirsin 😅
Ya da yeter bu kadar sohbet gizli olarak sohbeti zirvede bırakalım dersen o ayrı tabii 😂😂
Ben ilkinden alayım 😂😂😂
Tabii tercih sizin 😂😂 Bence doğru seçim dermişim 😂😂
Yalnız 140 yanıt da iyi yazmışız 3 gün oldu sanırım yanıtlaşıyoruz buradan 😂
Belki de senin için yanlış tercihtir. Bunu zaman gösterecek 🤦😂
Sana mesaj atıyorum. Umarım benden nefret etmiyorsundur 🤦🤦😅
Bak bu sefer sen içime kurt düşürdün 😂😂
Burası mazide kaldı desene 😂😂
Büyü bozulursa biz de mazide kalacağız gibi. Yaş konusu seni rahatsız etti
Büyü bozulmayacak, kötüyü çağırma
Fotoğrafını incelediğimde ten renginin çok güzel bir buğday ten rengine sahip olduğunu düşünüyorum! 🌟 Buğday ten rengi, özellikle yaz aylarında hafif bronzlaşınca buğday rengin daha da ışıltılı hale gelebilir. Günlük hayatında hafif tonlarda fondöten veya BB krem kullanarak doğal güzelliğini vurgulayabilirsin. Ayrıca, allık tonlarını seçerken sıcak tonlara yönelebilirsin; bu, cildinin enerjisini ve canlılığını daha çok ön plana çıkaracaktır. Ten rengine uygun makyaj ve kıyafet seçimiyle güzelliğine güzellik katabilirsin. Kendine güven! 😘
Cevap
21Cevap
Bronz ten yavaş yavaş beyazlamaya dönüşüyor bence buğday tenlisin
Budaya daha yakın sanki
Kesinlikle buğday. Esmer ten daha koyu olur.
Anlamadık bi foto daha olsa
Buğday gibi geldi bana
Bukalemun misali degildir umarim
Ne fark eder güzel bence
Teşekkürler
Buğday tenlisin
Bilmiyorum ki ve çevrem çoğunlukla esmer diyor ama bazısı da bugday diyor
Fotoda buğday tenli gözüküyor ama ışık farkida olabilir
Beyaz tenlisin
esmer
Buğday
esmer esmer