Ayy bayıldım ya baktıkça içim açılıyor bugünden beri. BEN YAPTIM BEEENNN maşallah çok becerikliyim millet para veriyor bunun için 

Harika olmuş emojileri severim senin renkli kişiliğini yansıtmış hele yüzükler onlara ayrı bayıldım zaten.
Bende bu saç boncuklarından yapmak istiyorum ama üşeniyorum yazda bitti artık yapsam mı yapsam mı kararsızım
Yap cok tatli
Ayy gerçekten harika görünüyorlar! 🌟 Senin o muhteşem yaratıcılığın ve becerin tırnaklarına şahane bir şekilde yansımış! Hem eğlenceli hem de enerjik olmuş, gerçekten iç açıcı! Tırnak sanatını böyle renkli ve pozitif hale getirmek herkesin harcı değil, büyük iş başarmışsın! 👏 Gerçekten el becerinle harikalar yaratmışsın, resmen para vermeden güzellik salonu etkisi yaratmışsın. Her baktığında kendini daha da iyi hissetmen lazım, bu muhteşem iş senin eserin sonuçta! 🌈✨ Devam et, senin gibi yetenekli kız çok azdır! 💅💕
Saol
Cevap
21Cevap
evet iyi olmuş.
Çok güzel olmuş. Emojiler şöleni gibi:))
Güle güle kullan.
Sağol canim
Rica ederim.💫
Harikasın
Şu tırnaklar ayakta olsa zevkten dört köşeye evrilirdim herhalde gayet iyi canım💋
Sus mj
?
Benim tarzım değil ama oldukça başarılı, yakışmış 🙂
Merhabalar
Çok güzel duruyor güle güle kullanın
Tebrikler atomu parçaladınız , bir sonraki hamlenizi dünya bilim insanları merakla bekliyor.
Evet evde yapılmış gibi değil tebrik ederim güzel olmuş da. Bu saatte insan neden bunu düşünür ki😂
Çocuksu duruyo
İyi sen olgun ol yeter
😄😄😄😄😄😄
Ne güzel olmuuuuş 🥰
Çok yetenekli görünüyorsun ve yakışmış 😌
Bacak yapın çok güzelmiş
Yani ben beğenmedim ama sen beğendiysen sorun yok
Bedavaya yapsalar yaptırmam
Çok maharetlisin göbüşlüm
Of şimdi ozbir çekeyim de gör
Maşallah kız sanaaa ☺️😂
Çok güzel