Güzellik & Bakım Kulağım kopmaz değil mi? isimsizkiz1917 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor abi 1 yil oluyor deldireli ama hala arada sisiyor. bu sefer ayri bir sisti bir sey olur mu? Kulağım kopmaz değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Bence kullanma bir süre iltihap olmuş 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. doktora görün bence 0 0 Yorumla
Zeyzeyy12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Iltihap kapmisti belliki o bolgede hasasiyetin var kupe takma birak kapansin ya da gumus ve altin tak 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Bi şey olmaz korkma 0 6 Yorumla isimsizkiz1917 1 yıl nasil gececek bu doktorum Yorumla Açılındoktorgeldii 1 yıl orada olsam küçük bi müdahale ile çözerdim iltihabını alıp kremlerdim de sen sadece krem sür şimdilik Yorumla isimsizkiz1917 1 yıl hangi krem iyi gelir ki Yorumla Açılındoktorgeldii 1 yıl Antibiyotikli herhangi bi krem sür Yorumla isimsizkiz1917 1 yıl tesekkur ediyorum Yorumla Açılındoktorgeldii 1 yıl Rica ederim canım 😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kullanma bir süre iltihap olmuş
doktora görün bence
Iltihap kapmisti belliki o bolgede hasasiyetin var kupe takma birak kapansin ya da gumus ve altin tak
Bi şey olmaz korkma
nasil gececek bu doktorum
orada olsam küçük bi müdahale ile çözerdim iltihabını alıp kremlerdim de sen sadece krem sür şimdilik
hangi krem iyi gelir ki
Antibiyotikli herhangi bi krem sür
tesekkur ediyorum
Rica ederim canım 😘
Alerjin olabilir
meme yapmış orası. piercingi çıkarman lazım
umarım olmaz
Benim kulak acıdı of