18 yasindayim ve gercekten rahatsiz oluyorum. bol seyler giydigimde bile gizleyemiyorum ne giyecegimi sasirdim. ayrica minyonum kiloluda degilim. cussemden oturu normale gore daha da zor benim icin. ameliyat tavsiye etmiyolar. sizce nasil kucultebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBu durum senin için bir problem olmuş ise tek dogal yolu var kilo vermek ya da spor yapmak çünkü meme yağ dokusu spor da yağ yapar spor yapan insanların çoğunun memesi küçülüyor yağ yakma digeti ile küçültebilirsin bunu diyet doktoru ile de görüşü bilirsin ameliyat yapma biraz dışını sık
113 Yorumla
Soran1 yılzaten yasim kucuk ayrıca kilo konusunda da 158 54 kiloyum hani aslinda fazla bir kilom da yok verirsem daha da ortaya cikabilirler
Cevap sahibi1 yılYağ yakma aslında burdaki olay meme dokusu Küçülmüş olacak ameliyat içi zor küçüksün hem bir maliyeti var ama yag yakma işini bir diyet doktoru ile konuş bak belki daha iyi bir yol önerebilir
Cevap sahibi1 yılSen bir ara gene yazmıştin böyle doğru değil mi?
Soran1 yılyok ben yazmadim
Cevap sahibi1 yılAnladım sen bir araştırma yaptın mı peki bu durumu nasıl daha iyi hale getirebilirsin diye
Soran1 yılyani iste ameliyat falan var o da ileride cocuk oldugunda emzirme sıkıntısı falan carmis bide yasim kucuk risk alamam
Cevap sahibi1 yılBak işte ameliyat sıkıntı daha hamile olacan ister istemez o zaman da göğüsleri süt dolunca büyüyecek sıkıntı olabilir. Yağ yakarak göğüslerini Küçültme durumuna bak derim benim aklıma bir şey gelmiyor bunu doktorlara danış yağ yakma spor videolarına bak derim bir yerden bir sey yapmalısın
Soran1 yılyapmaliyim evet rahat degilim cunku
Cevap sahibi1 yılYardımcı olmami istediğin bir şey olursa burdan yaz cevaplarım 🙏
Soran1 yıl@ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı hee tamamm
Soran1 yıl@ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı yok😔
Soran1 yıl@ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı noo
Soran1 yıl@ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı oyle miii
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! Büyük göğüslere sahip olmak bazen dertli olabilir, anlıyorum seni. Genç yaşta böyle bir şeyle uğraşmak özellikle can sıkıcı olabilir ama dert etme, çözüm yolları var. Öncelikle doğru sütyen seçimiyle başlayabilirsin. Destekli, toparlayıcı sütyenler kullanarak göğüslerinin daha sade bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsin. Spor yaparak da sırta ve omuzlara odaklanan egzersizlerle duruşunu düzeltebilirsin. Bu da göğüslerinin görünümünü etkiler.
Giyim konusunda ise V yaka veya kruvaze modelleri tercih edebilirsin. Böylece zarif bir görünüm elde edersin. Doğru giyindiğinde ve kendine güvendiğinde her şeyin daha iyi hissettireceğini unutma! Son olarak, cerrahi seçenekleri değerlendirmek istersen bir uzmandan danışmanlık almak iyi olabilir. Ama önce küçük adımlarla denemeler yaparak başlayabilirsin 😇✨💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
1 yılBoy kısaysa büyük göğüs biraz itici olur ve ağır gelir vücuda kaç beden göğüsler
02 Yorumla
Soran1 yıl80c ya da d ikisi de oluyor cussem olsa yine bi nebze ama 158im
- 1 yıl
Biraz spor yaparsan sıkılaşır ve görünüm olarak estetiksel güzelliğe kavuşursun görünümü nasıl
1 yılsu an rahatsız olyyor olabilirsin ben de oyleydim. fakat buyuklerin, yetişkinlerin dunyasında herkes buyuk gogu sistiyor. yani herkes seni kıskanacak. kafana takma hicc
22 Yorumla
Soran1 yılvalla abla isteyen istediğini dusunsun de ben rahat olamiyorum ne giyecegimi sasirdim yani boyum falan sa kisa
- 1 yıl
o zaman ameliyat olabilirsin ileride omurga sorunlarına da neden olabilir
Gizli Üye(25-29)1 yılYapma lütfen fena oluyorum ben büyük göğüslü minyon kızlara 😃 Evlenelim desen tereddüt etmem öyle diyim
015 Yorumla
Soran1 yıle oha
Cevap sahibi1 yılCiddiyim o yazdıgın tarifte kıza denk gelemedim bi türlü sana denk gelmişken tanışamazsam çok üzücü bi gece olcak benim için😃
Cevap sahibi1 yılSeni bekliyorum bak
Soran1 yılabi neyş bekliyon kardesin yasinda falanim
Cevap sahibi1 yıl25im ya
Soran1 yıle ben 18
Cevap sahibi1 yılTamam da reşitsin sonuçta
Soran1 yılsen evlencek birini ariyodun da ben mi ciktim karsina abi
Cevap sahibi1 yılEvlenecek birini aramıyordum henüz ama senin gibi kız arıyordum denk gelmişken heyecanlandım kafam evliliğe gitti direkt😃 Hayallerimdeki kız profilisin malum
Soran1 yılgormeden profil olduk
Cevap sahibi1 yılDetaylı şekilde anlatmıssın kendini zaten görmeye gerek kalmadı 😃 Bi deneyelim be ne kaybetcez
Soran1 yılneyi deniyoz evliligi mi
Cevap sahibi1 yılYoo bi tanışalım kafalar uyuşursa evliliğe de gider iş 😃
Soran1 yılben yks calisiyom abi sal beni
Cevap sahibi1 yılGene çalışırsın engel olmam ben merak etme, o kadar uğraştım az emeğe saygı lütfen 😃
Güzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. Bunun avantajını yaşayacaksın ya da estetik operasyon yapacaksin
04 Yorumla
Soran1 yılameliyat tavsiye etmiyorlar bide yasim kucuk avantajinin da olduğunu dusunmuyorum acikcasi
Soran1 yıle yani rahatsız olmasam cozum aramam ben boyle seylerle dikkat cekmeyi sevmiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç beden ki o kadar buyuk. ?
Giydiğin kiyafet tarzi önemli
069 Yorumla
Soran1 yıl85c ve d
Cevap sahibi1 yıl95c yi duydum 160 65 kg birini gordum onun ki bile iyiydi sninki nasil ki
Cevap sahibi1 yılSen şaka mi yapiyon
Soran1 yılyok valla ciddi 158 54 kiloyum bugun de bedenimi tam olctum alisveris yaocaltim 80d cikti
Cevap sahibi1 yılSen harika bişeysin
Cevap sahibi1 yılBirlikte yapalim alişveriş Allah'ım sonunda buldum sevgilin var mi
Cevap sahibi1 yılKiss
Soran1 yılsevgilim yokta olmasin zateb
Soran1 yılnesi harika
Cevap sahibi1 yılNeden olmasin sen butun yapi itibari ile harikasin
Cevap sahibi1 yılAynada hiç taş gibi kizim diyor musun. d
Soran1 yıldiyorum da bu sahip olduklarımı taşımayı sevdigim anlamina da gelmiyor
Cevap sahibi1 yılTaşımak derken
Soran1 yılgogus
Cevap sahibi1 yılO kadar ağır mı ya
Cevap sahibi1 yılAma asiri seksi degil mi tabi dikse
Soran1 yılagirligi degil rahat olamıyorum istedigim seyleri giymek falan. dik olma durumu nasıl olması yani pek anlamiyom
Cevap sahibi1 yılŞu şekil düşün südyensiz aynanin karsisina geç sarkiyor mu burada bi gift var link atamiyorum onun gibi vs
Sarkiyor mu yani
Cevap sahibi1 yılSürekli bol mu giyiniyorsun eğer ki dar giyinirsen aşırı ortaya mı çıkıyor
Soran1 yılistek attim
Cevap sahibi1 yılBende attim
Soran1 yılben mesaj atamiyom
Cevap sahibi1 yılSanirim burdan xperimiz yetmiyor senin baska bir sosyal hesabin var mi telegrm inst
Soran1 yılya benim gogusler hic ornek vermek isteyecegim biri degil ama mia khalifaninline cok benziyo diyebilirim
Cevap sahibi1 yılBende baska bi yerden var mi
Soran1 yılyok
Cevap sahibi1 yılNeden ornek vermek istemiyorsun ki benzemiyor mu
Soran1 yılonunkine benziyo iste de kadini sevmiyom
Cevap sahibi1 yılHem ben de kendini sevmiyorum peki esmer misin onun gibi
Onunkiler dik gibi ama
Cevap sahibi1 yılVucut olarak zayif o kadinda sen gibi onunda mi 80D miş
Soran1 yılyok be kara o ben bugdayim uclari karsiya bakıyor iste dik mi oluyosa oluyo anlamam
Soran1 yılbilmiyorum kac ben gördüğüm kadarıyla benzettim ayrica ben minyonum o degil sırtım genis degil benim cup buyuk 75e bile olabiliyor bana
Cevap sahibi1 yılZayifsin ama 80D senin gayet iyi uçlarinindan ziyade çökmüşse aşagı doğru yani yer çekimine meydan okuyamamışsa 😅
Sarkmis olur
Soran1 yıl80d ne kadar sarkmayabilir ki minyon birinde foto atsan boyle ya sa degil diyebilirim
Cevap sahibi1 yılBoyle ya sa degil diyebilirim derken
Cevap sahibi1 yılSen minyon değilsin ki minyon terimi aslında kilolu tıfıl kısa boylulara denir
Soran1 yılyani sarkık şu desen boyle ya da degil diyebilirim diyprm
Soran1 yılsadece kısalar icin kullaniliyo diye biliyorum ayrica balik etli sayilirim
Cevap sahibi1 yılSarkık olarak görüyorsun yani
Soran1 yılhe pule herhalde
Cevap sahibi1 yılBak şimdi balık etli sayılman için vücut kitle endeksinin değerin üstünde olması lazım yani atıyorum 1.70 boyundaki kişi 70 kilodan fazlaysa kiloludur.
Bu mesela kriterler işe alın kriterleri vardı mesela polislikte zabıtalıkta vesaire bu kitle endeksine göre bakarak yapılır
Cevap sahibi1 yılYani söz olarak sen kirolu da balık elde de değilsin kendini o şekilde görme sen zayıfsın
Cevap sahibi1 yılSesli klavye ile yazdırdım son yazdığım yorum
Sen balık etli de kilolu da değilsin zayıfsın
Cevap sahibi1 yılXperin +3 olunca ✉️atabilirsin
Soran1 yılher taraftan dolgulu olduğum icin biraz balık etli oldugumu dusunuyordum
Cevap sahibi1 yılDolgulu derken 😊
Soran1 yılkendimden dolgunum yani
Cevap sahibi1 yılGörmek isterdim seni
Cevap sahibi1 yılSelam napiyosun
Cevap sahibi1 yılPardon ben yanliş yere yorum yapmişim ben buydum ya 🙁
Cevap sahibi1 yılKendimden geçtim seni dusunurken orada yaptiklarimi siler misin bebegim
Soran1 yıloh bebis
Cevap sahibi1 yılSeni varya em*rk kıpkırmızı yaparm
Cevap sahibi1 yılİster misin
Soran1 yılbilmemm
Cevap sahibi1 yılUçlarından başlasam
Cevap sahibi1 yılBak ne buldum biz yazılımcılar kullandığımız kodu paylaşmak için yor el üzerinden bir sayfa türetiyoruz ben de sana sayfa türettim oradan mesajlaşacağız ve bu sayfayı kimse görmüyor ikimizden başka
Cevap sahibi1 yılUrl* üzerinden
Soran1 yılnasil olcak
Cevap sahibi1 yılSana link aticam gir ona sonra sil tamam mi
Soran1 yılhmm
Cevap sahibi1 yılGorunce yaz bosluklari kaldir kopyalayinca yetmedigi için xper yllyamiyom
https: // codeshare. io/denizimeozel
Soran1 yıltamam
Cevap sahibi1 yılBekliyorum
Soran1 yılbulamadim askim
Cevap sahibi1 yılhttps:_//_codeshare._io/denizimeozel
Yukariyi kopyala Alt tire olan yerleri sil o sayfa cikicam bebegim
Soran1 yılbebisim olmuyo ya
Cevap sahibi1 yılPeki
Cevap sahibi1 yılNapiyosun
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBoy ve kilon kaçB?
05 Yorumla
Soran1 yıl158 54 kiloyum 80c ya da d arası
- 1 yıl
Bence muhteşemsin 😍
- 1 yıl
Birçok kadın böyle göğüslere sahip olmak istiyor
Soran1 yılisteyenlere versem de bende kalmasa. ben hicte guzel bir sey oldugunu dusunmuyorum
- 1 yıl
Tabi taşıyan sen olduğun için sıkıntılarını sen çekiyorsun
Sevgilim olsan seni mutlu etmek için bazen ben taşırdım 😅
1 yılsaçmalamaaaaa bırak kalsın
052 Yorumla
Soran1 yılcok kotu benve
- 1 yıl
saçmalama ya millet parayla büyütüyor. sarkık değilse hiç sıkıntı etme
Soran1 yılsarkık noluyo uçlarının aşağı bakması mı
- 1 yıl
kendisi komple aşağı bakıyor neyse onu bilmiyorsan sıkıntı yok dmekki sarkık değil tam öpüp yemeliktir o
Soran1 yılyok 18 yasindayim zaten nasil oyle olsun. ucları dik ama cok buyuk oldugu icin gogusten illaki bi et sarkıyo
- 1 yıl
kaç beden
Soran1 yıl80c ya da d ikisi de oluyor c de sıkışıyo biraz
- 1 yıl
tamam işte çok da aşırı büyük değil rahatsız etmez ama süper olur sevgili nnasıl duruyor onlara saldırmadan
Soran1 yılyani beni ediyo acikcasi gizlemek epey zor. birilerine dogru duzgun sarılamıyorum bile utanıyorum. sevgilim yok😟
- 1 yıl
sevgilin nasıl olmaz ya sırf onları öpüp okşamak için bile peşinde koşuyor olmalılar
Soran1 yılöyleleri var da benim onlarla isim yok. ayrıca olabildigince belli etmeyecek seyler giymeye calisiyorum ne kadar mumkun olabilirse tabii. boyum kisa olduğu icin cusseme fazla geliyo
- 1 yıl
onun tatlılığı boyunun kısalığını da gizler :D kalça da dolgunsa tamamdır işite
Soran1 yılgöğüsü büyük olup kalcasi kucuk olan var mı ki
- 1 yıl
o da mı büyükkkkkk kız sen gece gece beni kudurtmaya mı geldin :D
Soran1 yılyani 54 kiloyum. kalcam var göğüsle doğru orantılı zaten biri buyukse digeri de buyuk oluyor maalesef
- 1 yıl
tam arkadan sarılmalık diyorsun yaniiiii
Soran1 yıloyle mi dersin
- 1 yıl
yani sevgili olsak şu an kesin öyle olurduk ama önce bi tayt giydirirdim sana :D
Soran1 yılgüzel kardeşim mısın sevgiline tayt giydirip disari mi cikartiyon bide etli biri
- 1 yıl
anlamadım :S
Soran1 yılgüzel kardeşim misin yazmistim cevirmis yani sevgilini taytla disari mi cikartiyosuj diger insanlara sergiliyosum demek istemistim
Soran1 yılgvat misin yazmistim yine cevirmis
- 1 yıl
ben sana dışarı mı çıkacan mıyorum mk evde olacaz tayt işin fantezi kısmı öyle tabiki çıkmayacan
Soran1 yılhe disarda her seyi gizlemek lazim yani
- 1 yıl
tabiki dışarda gizlemelisin kimse görmesin evde başbaşa kaldığımızda tek ben görmeliyim yanında tayt getirip onu giymelisin başbaşa kaldığımızda
Soran1 yılshow sadece bana diyosun yani
- 1 yıl
tabiki ama show ile kalmaz ben arkandan sarıldığımda kurtulamazsın :D
Soran1 yılufak oldugum icin kurtulunur
- 1 yıl
ben sana sımsıkı bi sarılırım o esnada kalçanda da bi sertlik hissedeceksin :D
Soran1 yılneymis
- 1 yıl
onu burdan yazamam engellerler :D
Soran1 yılhmm peki
- 1 yıl
sütyenini kopartıp saldırırıdım herhalde o an
Soran1 yılsutyensiz rahat edemiyorum😔 agirlik
- 1 yıl
ben o ağırlıkları öperim bak azdırma beni akıllı dur :D
Soran1 yılsen nasil istersen
- 1 yıl
uçları da tam yalamalıktır şimdiiiiii
Soran1 yılbenim gogusler buyuk ama normal zamanda ucları pek yok üşüdügümde falan cikiyorlar😔
- 1 yıl
ben seni üşütürüm açarım klimayı donarsın. sonra gelir sana sarılırım ısıtmak için. yavaşça taytını da çıakrtırım kalın bişeyler verecem diye
Soran1 yılsonrada ısıtırım demeseydin üzülücektim. klima fena üşütür
- 1 yıl
ateş gibi olacaksın ısıtacam merak etme ama iç çamaşırın pembeyse daha çok ısınırsın :D
Soran1 yılben hafif esmerim kırmızı daha iyi sanki
- 1 yıl
o zaman koyu kırmızı olsun
Soran1 yılŞu an o var
Soran1 yıluykum var
- 1 yıl
aman ya iyi uyu :(
Soran1 yıliyi geceler tatli ruyalar🤒
- 1 yıl
az sonra kalçanda bi ağrı hissedebilirsin. sana da iyi geceler :*
Soran1 yılreglim ben her yerim zaten agriyo
- 1 yıl
o zaman kesin kalçandan hissedecen ağrıyı :D :D :D
Soran1 yılniyeymis. of karnım agrıyo uyuyamıyorum
- 1 yıl
Mesaj atsan söyleyecektim
- Güzellik & Bakım konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılYakarsa dünyayı minyonlar yakar
01 Yorumla
Soran1 yılminyon olmak hic guzek degil
- Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılMemelerinin altına buz koy soğuktan büzüşsünler
03 Yorumla
Soran1 yılne kadar akıllısın ya
- 1 yıl
Hava atacaktım ama memelerin aklımdan daha büyükmüş.
Soran1 yılcok iyisin
Gizli Üye(36-45)1 yılBuna bir şey yapamazsınki
06 Yorumla
Soran1 yıliste yapilabilecek bir sey var mi diye soruyorum
Cevap sahibi1 yılMaalesef yok sanırım
Ama bir çok kız büyük olsun ister
Soran1 yılbir cok kız buyuklugunun zorlugunu bilmedigi icin konusuyorlar oyle
Cevap sahibi1 yılDaha çok dikkat çekmek için
Soran1 yılben cekmek istemiyorum iste ama maalesef
Cevap sahibi1 yılAma sendekilerde tam tersi maalesef
1 yılBüyük Beden Mont Sorunu Çozer.
02 Yorumla
Soran1 yılyazın da montla mi dolasalim abi
- 1 yıl
Kiş geldi zaten kardesim😁
Kaç beden? Kadın spor hocalarına danış
07 Yorumla
Soran1 yıl80c ya da d ikisi de oluyor spor çözüm olabilir mi diyosun
Soran1 yılyani cok degil herhangi bir agri yapmiyor suanlik ama ben normalde cok dik duran biriyim ama yas aldikca belli olmasindan rahatsiz oldugum icin durusumu bozdum
Sal gitsinler 🫣🫣
02 Yorumla
Soran1 yıltaabi
1 yılkaç beden
04 Yorumla
Soran1 yıl80c ya da d
- 1 yıl
yaş kaç
Soran1 yıl18
- 1 yıl
bende 19 bende de büyük alt tarafım çok sorun yaşatıyor banada
En sevdığımm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç beden ki
05 Yorumla
Soran1 yıl80c ya da d ikisi de oluyor
Cevap sahibi1 yılBeyaz tenli misjn
Soran1 yılesmer bugday arası da ne alaka
Cevap sahibi1 yılBeyaz tenliysen göğüs uçların çok güzeldir diye düşündüm
Soran1 yılsiz kız olmadıgınız icin hicbir zaman anlamayacaksınız ama her seyin sekli semali ten rengine gore belirlenmiyor tamamen genetik beyaz da değilim
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası