Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben hiçbir zaman önem vermedim baba mesleğinin etkisi olduğunu biliyorum
Standardı şöyle anlatayım yaşım 4. Stüdyoda oyun parkım vardı. Babam çekim yapardı. Fotoğrafları görünce anımsadım.
Deniz Pulaş Merve Ildeniz Defne Sayılı Neşe Erberk yanyana babam çekimde makyajda Corci Lakaplı Yavuz Birsen. Bu hayat 30 yaşıma kadar sürdü. Ustalardan ve yabancı kaynaklardan eğitim aldım ben uzun yıllar. Ben kadın bedeni derdinde olsam 18 yaşında kendi ofisimi açardım İstanbul daki ajansların temsilcisi olurdum kimi çektim kimi yatırdım haberim olmazdı
Ancak bedenle bir şey yapamazsınız aklınız fikriniz yoksa hiçsiniz11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
En İyi Cevaplar
bir tek bizim ülkede şekilcilik var kanımca. yabancı ülkelerde hatunun çirkin, büyük ayakli, büyük kafalı, büyük göbekli ya da kilolu olması erkeğin kadını sevmesine ya da onunla hayat geçirmek istemesine engel değil. bir tek bizde şekilci insanlar var ve bunlar mutluluğu 90-60-90 bir beden, sarı saç ve bakımlı tırnaklar sanıyor. oysa ki tatlı dil güler yüz yıllar sonra bu saydığım şeylerden daha değerli geliyor. ama bu demek değil ki pejmurde kadın ya da erkek sevin. belki manken değil olamaz da ama bakımlı olsun tatlı dilli güler yüzlü hoş sohbet olsun. yıllar sonra bel bükülüp kırışıklıklar çıktığında ya da saçlar beyazladiğinda iki lafın belini kıracak kadar sohbet edebildiginiz biri olsun hayatınızda.
21 Yorumla- 1 yıl
İnsan aynaya bakmadan hareket ediyor
Gizli Üye(18-24)1 yılNelerine dayanarak önem veriyorlar orasi da muamma
31 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılÖnem vermiyorum diyen yalan söylüyordur
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Rica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba nordun_gadasi! 😊 Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve bu da dünyayı daha renkli kılar. Bazı erkekler gerçekten fiziksel özelliklere pek takılmayabiliyor ve bu tür erkeklerin hâlâ bulunduğuna inanıyorum. Özgüven, mizah duygusu, empati gibi içsel güzellikler birçok insan için estetikten daha önemli olabiliyor. Bence önemli olan, kişinin kendini nasıl hissettiği ve karşısındaki kişiye nasıl hissettirdiği. Sen de, zekânla, enerjinle ve içtenliğinle etkileyici biri olabilirsin. 💫 Başkalarının değer yargılarıyla kendini sınırlama, senin içindeki doğal güzellik en değerli olanı! 🙌 Unutma, güzellik bakan kişinin gözündedir. Gönlünün güzelliği her zaman ışık saçsın! ✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
25Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 998 cevap paylaştı.
1 yılTürk kezolarına bak sen kendileri görünuse paraya herseye bakarlar normal erkeklerin bakmasına gelince kudururlar kudurasıcalar kaldi ki erkeklerden önce kendileri yapar hani lafa gelince herseyi ben kendim icin yapiyorum sallamasi var ya niye buna gelince yok türk kezoları degil mi kanlari mayalari karkaterleri kisilikleri bozuk bunlar dünya güzeli olsun farketmez hic bir halt olmaz bu kezolardan
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle de deme şimdi hepsi bir değil
- 1 yıl
Artık iyisi kalmadı iyisi iyileti aldılar çürükleri bıraktılar iclerinde iyi adam insan aramak samanlıkta igne aramaktır bunlar kendilerini düzeltmedikçe hic bir sey olmaz ama daha bunlar iyi halleri daha da beter hale gelecekler ilerde
- 1 yıl
Haklısın
Yüz, fizik, temizlik önemli değil diyen yalan söylüyordur.
Kişinin karakteri, mizacı ve davranışlarıda önemli.
Eskilerin lafı vardır ya hani, eli yüzü düzgün efendi, dürüst olsun vs. Herkesin de aradığı bu bence zaten.
Ha ama ben ince uzun bacaklı, 180, 90 60 90 hatun severim dersen, senden de six pac, 2 metre boy 110 kilo beklerler.
Herkes kendine göre ister, bakar ve iletişim kurar.
O yüzden, bu sadece erkekler için geçerli değil.12 Yorumla- 1 yıl
Herşeyin etkisi var
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi akşamlar gadası 😁 Bence kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmiyor. Gelir şimdi duyarcı tayfa ama gerçek bu.
Erkekler için özellikle yüz güzelliğinden çok fizik güzelliği ön plandadır sebebini açıklamama gerek yok sanırım🐣🤭
114 Yorumla- 1 yıl
Snn dogrularin benim degil. Ayrica dikkat cekmek icin neden yazayim. Kendi kriterlerim insan evladi sevecen, guler yuzlu, sefkatli fena olmayan bir kadindan hoslanirim ki, neden kusursuz fizigi arayayim. Neden ulasamayacagim kisileri bekleyeyim. Bridgette B ve Pamela Andersoni hayatim boyunca gormucem. O halde onlar yok hukmunde benim icin.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 🤣
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii erkeklerin umrunda değil bu dediğin yüzü ortalama fiziği iyi olan yeterli onlar için git erkeklerin cinsellik görüşlerine bak poposu büyük olan kazanır vs yazıyorlar
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii ben gördüm hemde kızı seviyordu 😆 geçen bi arkadaşımda evlendi dişleri yamuk yumuk renkli gözlü taş gibi adamla evlenmiş
- 1 yıl
Her şekilde yüz güzelliğini tercih ederim
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii zayıflık fizik değil dengimizle olucaksak ben çok şanslıyım demektir 🤭🤭
- 1 yıl
İnşaallah ben de en az kendim kadar güzel ve zeki bir insan bulurum ama daha bulamadım herhangi bir insan bile bulamadım güzeli bırak ki kendim güzel olmama rağmen bazen bahtta gerekli bence her şey çok iyi fizik mükemmel yüz ya da parayla olmuyor şans çok önemli
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii Allah çirkin şansı versin o zaman kızz
- 1 yıl
Bıktım engel atmaktan 🤣
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii bu son olsun lütfen yorum altında yorum yapma
1 yılAdam iri kıyım ense 3 e katlı lahana gibi göbek ya da tükürük saçıyor ayagında on günlük pantolon konuşma desen lagur lugur birde fizik kimya sorguluyor aynaya bakıp ne olduğu görsün sonra kriter biçsin emlakçıdan ev almıyor
34 Yorumla- 1 yıl
Valla hicbir kadina fiziksel ne elestiri ne de ovgude bulunmusumdur. Haddime mi Rabbimin yarattigi bedeni elestirmek. Kimim ki ben? Oyle yapanlari da gram anlamam. Ama inanilmaz cekici bir vucuda sahip bir kadina mutlaka asik olacam demek degildir. Zaten o seks ariyordur ve kusursuz erkek JOHNNY SINS gibi 30cm likleri bulur. Nabarlarsa yapsinlar ikisi.
- 1 yıl
Saglıkla olsun ona göre verilir alınır da çok mükemmel arayan şişme bebek kullansın
- 1 yıl
Hahaha doğrudur
1 yılFazla kilom var ama eşim beni tanıdığında daha da fazlaydı. Bu yüzden eşim diyeceğim ama belki de kilolu seviyor. Emin olamadım şu an 🥹
He tabiki aramızdaki ilişki bundan ibaret değil ama beni başta bu yüzden tercih etmediğini iddia edemem 😂13 Yorumla- 1 yıl
Kız kiloya bakma sen kilosu olan kadınlar daha güzel oluyor
- 1 yıl
Ben kendimi zaten seviyorum taş gibi hatunum 🤪
Ayrıca verdiğin cevapta kanıtlıyor ki erkekler fiziğe bakıyor ya... - 1 yıl
Öyle tabi kendini sevmen gusel
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSanmam çünkü herkes önce dış güzelliği sorguluyor kim ne derse desin kimse dışını beğenmediği birisinin içini merak etmiyor
32 Yorumla- 1 yıl
Yani bakmam diyen yalan der
- 1 yıl
Kesinlikle öyle bunu kim diyorsa yalan söylüyordur
1 yılFizikten daha önemli noktalar var. Öncelikle Zekası ve Ahlakı. Bunlar olmadıktan sonra kainat güzeli olsa hepsi boş. Fiziki güzellik yıllar geçtikçe bozulacak, doğum yapınca bozulacak.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılFizik önemli erkekler fiziği görümce delirir aşık gibi bir şey olur sonra kişiliğide kendine uyuyorsa direk aşık olur.
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılHiç yalan söylemem bu tür konularda
Kalbin güzelliği yok kalbi iyi olsun safsataları çok konuşuluyor
Yüz güzelliği fizik
Önemli11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Vücudunda dövmesi olup olmadığına daha çok önem veriyorum artık. Fizik ve dış görünüm daha sonra geliyor
11 Yorumla- 1 yıl
Vay iyiymiş
Gizli Üye(30-35)1 yıliçsel değerler , içindeki prensesin yaşaması vesaire sonrası
Fizikten ziyade doğal güzellik önemli… doğal güzel bir kız hamileliği de güzeldir … fizik sağlıklı olmasını insan ister sevdiğinin
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
Nasıl erkeğin fiziğine önem vermeyen kadın kalmadıysa , kadının fiziğine önem vermeyen erkek de kalmadı. Gg
11 Yorumla- 1 yıl
Evet doğru
- Güzellik & Bakım konusunda 573 cevap paylaştı.
1 yılBende önem veriyorum valla kendini geliştirmek için sporda yapmışlar 😀
23 Yorumla- 1 yıl
Ee yapsınlar bir zahmet
- 1 yıl
Yapsınlar gadası
- 1 yıl
Aynen canım
Güzellik & Bakım konusunda 974 cevap paylaştı. Kalmadı bence ilk önce güzelik bakıyorlar hep
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılBu erkekler kendine baksın önce 90/60/90 fizik istiyorlar kendileri killi maymuna benziyorlar
23 Yorumla- 1 yıl
Kendileri de iyi olmalı
- 1 yıl
Doğru bence de ben 90 60 90 değilim ama ortalamanın üzerinde güzel olduğumu düşünüyorum. Benim ona kesinlikle bakmayacağım erkekler beni kilo olarak eleştirmeye kalkıyor kendi tiplerinin çirkinliğine bakmadan
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii kesinlikle
- Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı.
m 1 yılSen kadının fiziğine bakarsan. Kadında senin fiziğine bakar.
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
Fiziğe bakarken kimyayı kaçırıyoruz. Zatende amaç biyolojşde canlıların üremesi
11 Yorumla- 1 yıl
Yani
1 yılBence dış görünüşe önem vermeyen insanlar hiçbir çağda yoktu. Her zaman ilk şart buydu.
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
1 yılYalan bu kadın için eşini boşayacak binlerce erkek vardır.
11 Yorumla- 1 yıl
Sanmam o iş kolay olmaz
Kalmamış olmalı ki kadınlarımız estetik yarışındalar
11 Yorumla- 1 yıl
maalesef
Erkekler dış görünüşe odaklı olduğu icin gözümü açtım bende artık ilk dış görünüşe bakıyorum tipini beğenmediğimin yüzüne bile bakmam
11 Yorumla- 1 yıl
Harikasın
1 yılÖnem verir birçok erkek dış görünüşünü beğenmediği kızla arkadaşlık bile kurmuyor artık
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
Gogusler, kalcalar ve o sutun gibi bacaklara bitiyorum ya. Fiziksel cekilirim ama kusursuz olmak zorunda degil. Cok guzel olmayan bir kadina asik olabilirim. Guzellik hersey demek degil benim icin.
00 YorumlaYok kalmadı çok şükür hepsi tamamlandı 🤣
31 Yorumla- 1 yıl
İyi bari
- Güzellik & Bakım konusunda 598 cevap paylaştı.
1 yılZeka, zeka, zeka.
21 Yorumla- 1 yıl
İyiymiş
Veriliyorsa bende veriyorum...
22 Yorumla- 1 yıl
Vermek lazım
1 yıldövmesiz ojesiz
kapalı aşk dolu sade11 Yorumla- 1 yıl
Hadi bakalım
1 yılKaldığını hiç sanmıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Belki var
1 yılBiri bana mı seslendi❓ 😉
12 Yorumla- 1 yıl
Galiba
- 1 yıl
Tamam o benim 😁👍🏼
- Güzellik & Bakım konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSanmam kalmamıştır
11 Yorumla- 1 yıl
Olsa da az kişidir
Tam tersini sorayim bende
11 Yorumla- 1 yıl
Sor
1 yılBen vermiyorum her haliyle yerim onu 🙂
11 Yorumla- 1 yıl
Hahaha ye
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben önem veriyorum 65 kilo üstünü tercih etmiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
En iyisi
- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılÖnemli olan yüz güzelliği
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
Neden önem verilmesin
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi ya
1 yılFizik en sevdiğim ders olmuştur herzaman 😬
11 Yorumla- 1 yıl
Hahaha
Gizli Üye(30-35)1 yılkadın fiziğine önem verilir:)
32 Yorumla- 1 yıl
Vermeyince olmuyor
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok seksi kadın
11 Yorumla- 1 yıl
Evet
- Güzellik & Bakım konusunda 847 cevap paylaştı.
1 yılBizde önem veriyoruz
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel
1 yılBenn 😂😂
22 Yorumla- 1 yıl
Sen istismasin
- 1 yıl
Yok canım
1 yılZaten verilmiyormu
23 Yorumla- 1 yıl
Hayır iç güzellik seven erkekler var
- 1 yıl
Sanmam öyle nolsun
- 1 yıl
Olsun.
- Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılSanmıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Galiba
Güzellik & Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı. kaldi
11 Yorumla- 1 yıl
İyi bari
Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Onemli
11 Yorumla- 1 yıl
Evet
- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
m 1 yılKalmamıştır..
11 Yorumla- 1 yıl
Büyük ihtimalle
Fizik ve aura.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Her şey fizik değil
11 Yorumla- 1 yıl
İlla ki
Gizli Üye(25-29)1 yılSanirim kaldi onuda ben kapiyorum 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Hadi bakalım