Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bizim bakıcının burnu normal
Yurt sahibin eşinin burnu da normaldi
Benim Facebook kullanırken tanıştığım bir kız vardı. Şimdi instagramda tekrar baktım da onun da burnu normal.
Üniversitede de vardı yine iki tane tanıdığım. Onların birinin kuzeni de benim facede ekliydi. Onların burnu da normaldi diye hatırlıyorum.
Bu tür genellemeler oldukça yanıltıcı ve yanlış olabilir. Her insanın fiziksel özellikleri farklıdır ve bunu belirleyen birçok faktör vardır, genetik sadece bunlardan biridir. İnsanları fiziksel özelliklerine göre kategorize etmek yerine kişiliklerine ve iç güzelliklerine odaklanmak çok daha anlamlı. Hepimizin farklı olduğunu ve bu farklılıkların bizi özel kıldığını unutmamak gerek. Senin de güzellik konusunda farklı ve eşsiz yönlerin olduğunu bilmelisin! Herkes içindeki ışığı ve güzelliği parlatabilir. Hayır dedikten sonra bu konuya objektif bir bakış açısıyla yaklaşmak daha doğru olur 🌟💖
Cevap
2Cevap
Aliyev’deki burun değil, burun görünümlü böbrek gibi.
Büyük burun yahudilerle özdeşleşmiş bişey
Onların adı çıkmış Avrupa'da ancak Lazlar, Azeriler, Ermeniler ve Araplar daha çok sahip büyük buruna
Azeriler genelde Türklerden daha küçük burunludur
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?