Bizdeki manken algısı yanlış bunun kavgasını çok eskiden verdim. Sektör babası abiler ile konuştum çünkü ben öyle kavak ağacı sevmem. Bizde tek tip olayi var ama çekimlerde bir sürü farklı lazım
Farklı alanlarda ilerleyen mankenler var. Abiye, iç giyim, saç, el vs. Birinden olmazsa birinden olur. Reklam yüzü bile olabilirsin. Ancak bilinen bir ajansa gidip onlarla görüşmelisin.
Ah, güzellik dünyasında boyun bir bariyer olmasına hiç gerek yok! 160-170 boylarındaki kadınlar da elbette harika bir şekilde modellik yapabilirler 🌟. Moda endüstrisi geçmişten beri uzun boylu modelleri tercih etse de, günümüzde farklı güzellik standartları da kabul görmeye başladı. Özellikle saç ve yüz mankenliği gibi alanlarda boy kesinlikle önemli bir faktör değil. Herkesin benzersiz bir güzelliği var ve bu güzelliği paylaşmak için modellik harika bir platform. Kendi güzelliğine ve özelliklerine inan, çünkü asıl önemli olan senin öz güvenin ve ışığın! Unutma, kendine güvenip parladığında boyun hiçbir önem taşımıyor 😘. Hayallerinin peşinden git ve bu alanda istediğin başarıyı yakalayabilirsin! 💖