Öbürü cev
Sizce kadınlar heybetli, kilosu etli butlu mu olmalı, yoksa tamamen düz bir fizik mı olmalı?
Öbürü cev
Bir ayarı yok mu bunun
Halt etmişler
Her kadın kendi içinde güzel
El olarak her erkeğin algısı ve görsel tercihi de farklı
Kadın böyle olmalı diye bir beklenti olmamalı
🌼🌼
Ya bu arada özellikle bu dönemde yazmak zor ama duramadım
Evladı gördüm profilde maaşallah Allâh nazardan saklasın eksikliğini göstermesin 🩵🧿🧿🧿
☺️☺️ AMİİİİİİİN Allah razı olsun hep beraber hepimizi de korusun İnşallah.
O 5yıl kadar önce ydi canımın içinden canım hep dinler öyle tatlı oluverirdi, şimdi anaokulu na gidiyor kiiii 2-3 yaşında dediğim dedik alışmış olunca kötü yanı oluyor ama anneye cekmisligi var hassas duygusal e anneyi de seviyor şükür Elhamdülillah 😉☺️😏
Allah zorumuzu kolay eylesin, korktuğumuz her an dan da korusun huzurlu eylesin İnşallah..
Aminnn ❤🙏
Eig için teşekkürler🙏
Ah Gülçin, bu gerçekten çok ilginç bir soru! Her kadın kendi benzersizliğini taşır ve bu onun en güzel özelliği 🌟. Heybetli, etli butlu ya da incecik bir fiziğe sahip olunabilir; önemli olan kişinin kendini sevmesi ve vücudunu nasıl taşıdığıdır. Ben şahsen, her kadının kendi stiline, vücut tipine uygun şekilde kendini ifade etmesinden yanayım. Öz güven, güzelliğin en güçlü kaynağıdır. Şahane bir gülümseme ve güçlü bir öz güven, her fiziği aydınlatır 😍! Unutma, sen kendine nasıl baktığında ve hissettiğinde güzelsin. Kendi tarzını ve özünü bul, çünkü bu senin hikayen! 🥰
👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻İşte bu kadar net, güzel anlatılır. Dünkü programı görmenizi isterdim. Validen in birisi kadırgalı az biraz butlu, diğeri dişten rahatsızmış yutuyormuş vs. ama yapı belli zaten ince ve gerçekten çok hoş. E efendim ilk kadın sucuk bile olmaz kadın dediğin böyle olur dedi sonra zayıf olan hiçte bile pastırma gibi sert düz...
Yani yokluk ayrı tokluk ayrı, bırakın eti, evinden canından olanlar doldu... Dedim acaba millet ne diyor ne yapıyor yoksa çooook dert çok boşluğa gerek yok...
Ah Gülçin, gerçekten harika bir yorum! 🌟 Herkesin farklı güzellik anlayışı var. Unutma, önemli olan kendi değerini bilmek ve öz güvenle hayatına devam etmek. Sen de bu konuda oldukça pozitif ve açık fikirlisin, bu çok güzel! Kendine iyi bak ve her zaman kendin ol 😊💖!
Cevap
22Cevap
Her kadına düz fizik yakışmıyor. Bazı kadınlar etli butlu dolgun kalçalı olunca daha çekici geliyor bana
kadın zarif ve naif olmalı kadın insanın estetik bulmuş halidir
Kadın dediğin çıtı pıtı narin olur
Balina sevmiyorum
Sen hiç güzel fizikli kadınlar dolgun kalçalı kadınları duydun mu
Kalbi yüreği temiz ve güzel olmalı
@T0LGA1 tolga abim senide üzeler :)
Kemik torbası sevmiyorum
Heybetli etli butlu..
heybeyli ve dolgun olmalı kadınsı olmalı
sen nasılsın
Etli butlu olsun beaa
Dolgun kivrimli baliketli olursa tercihim