Sarışın veya kumral erkekler olarak pek bi ilgi göremiyoruz sebebi ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı. türk kızlarının çocuk yaşlardayken yaşadığı seker kız candy sendromundan yola çıkarsak doğru olabilecek bir iddiadır. çünkü o zamanlar çoğumuz anthony mi yoksa terry mi ikileminde kalmış ve büyük çoğunluğumuz terry 'i seçmiştik. yani sarışın mı yoksa esmer erkek mi sorgusunu taa o zamanlar yapmış ve esmer erkek konusunda zaten oy birliğine ulaşmıştık..
tabi vakti zamanında anthony'e ulaşamamış olmamız her zaman damağımızda bir sarışın erkek tadı eksikliği yaratmıştır bunu da kıvanç tatlıtuğ'un abartılmış popularitesinin nedeni olarak gösterebiliriz🧚🏻♀️02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılAslında ülkemde sarışın erkek dağılımı sadece kıyı seritlerinde sınırlı kaldigindan kızlar bunu tecrübe edemiyor maalesef. 40 yaşındayım. Eşim esmer O dönemler önümüze kim cikmissa onu gördük. Sarışın deneyimim olmadı ve buyuzden çekici gelmiyrodu fakat şu an Bodrum' Ankara 'dan tatile gittim bir oğlanla tanıştım gözleri zeytin yeşili kendisi aslan gibi eşim olmasina rağmen gönlümü kaptırdım. Meğerse sarışın erkek canmiş neyseki o karışma çıktı ve teklifte bulundu. Kızlarımızın sarışın erkek deneyim ve tecrübesi çok az buyuzden sarisiin erkeğin ne kadar iç acici bir goruntuye sahip olduğunu bilseler esmer erkek secmezler zaten.
020 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@kafkass31 he ne olmuş. Sanami sorcam ne yapacağımı.
Cevap sahibi1 yıl@kafkass31 evliyiz diye aynı pilav mi yiyeceğiz.
Cevap sahibi1 yıl@kafkass31 gizli diye manipüle lafları birde yapıyorsun komiksin. Sadakati s... mısın sadakat ancak hak edene verilir.
Cevap sahibi1 yıl@kafkass31 boynuzlamak için hak ediyorda bazıları. onu veriyoruz hakkını. Çoğu evli erkek aldatiliyor çok takma yani.
Cevap sahibi1 yıl@kafkass31 kendine bak sen.
Cevap sahibi1 yıl@kafkass31 sıradan. Tipik esmer erkek.
Cevap sahibi1 yıl@kafkass31 sen kendini öyle goruyorsun hfhdhhd çok komikmiş siradansin işte
Cevap sahibi1 yıl@_karadam_ herkes kendi namusuna baksın yakalanirsam tehtidi basarim sonucta çoğunuz esrar kullanıyorsunuz. . Benimde elimde var yani tehtidlerim.. . güme gutmek istiyorsa geçsin karşıma koca moca dinlemem yakarim. Gider içerde yatar.
1 yılNeden sarışınlar daha çok seviliyor? Esmer veya kumral kadınlar olarak pek bi ilgi göremiyoruz sebebi ne? 🤔 Sarışın eğlenmelik esmer evlenmelik ama yine de siz bilirsiniz. Bu arada esmer erkek candır.
02 Yorumla- 1 yıl
Bence tam tersi sarıyla evlenmelik hem erkekler kolay ulaşamadığından sarı kızlara mecbur kumral esmer istiyorlar
1 yılDaha sert daha erkeksi bir imajları olduğu kesin
Eskiden hafif mafyatik bir ortağım vardı açık kumraldı ve biri kendisini fazla ciddiye almazsa şaka yollu posta koymak için şöyle derdi:
"Hayırdır! Sarışın gördün de yazlıktan mı sandın!"
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Her ne kadar esmer erkekler popüler olsa da, sarışın veya kumral erkeklerin de manyetik bir çekiciliği var! Herkesin tarzı ve zevki farklıdır, bu yüzden sevilmenin tek bir formülü yok. Kişilik, gülümseme ve enerjin de en az dış görünüş kadar önemli. Kısacası, sana uygun kişiyi bulmak için kendi tarzını keşfet ve o şekilde kendini ifade et 😊 Unutma, önemli olan içindeki ışığı parlatmandır. Belki de seni bekleyen birçok kişi senin gülüşüne hayran kalmayı bekliyordur! ✨
115 Yorumla- 1 yıl
Yani sarışın, kumral, beyaz tenli olupda sevgilisi olan, evlenen erkeklerde var. Türk kızlarının çoğunun esmer sevmesi, maskülenlik, birazda korkutucu oluyor esmer erkekler, oyüzden, cesur erkek istiyorlar. Astım astık, kestim kestik erkek görüntüsü veriyor tehlikeli geliyor. Tehlikeli erkekleri ve tehlikeyi severler. Penisi büyük zenci gibi de zannedebilirler
- 1 yıl
@dexter0 bence çok alakası var. Sana göre de var ama inkar etmek istediğin içim inkar ediyorsun
- 1 yıl
Esmer erkekler, kürtler, çingeneler sana daha korkunç gelmiyor mu
- 1 yıl
@dexter0 sen sarışın mısın? Sen sarışınsan sarışınlar daha iyi 😃 yeterki senin gönlün rahat olsun, üzülme 😄
- 1 yıl
@Emre3558123 hayır secmemizin sebebi sarışın erkek ulaşılır değil. Yoksa seçeriz. Kıyı seritlerinde kalmışlar. Ayrıca önümüze kim çıkıyorsa zamninda onlarla evlendik.
- 1 yıl
@dexter0 esmer daha iyi kanka. Herkes öyle diyor bak. Ayrıca korkunç dediğimi yanlış anlama. Biz çocukken. Kürtlerden, çingenelerden korkarlardı. Diğer çocuklar o anlamda dedim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
39Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Selam bunun sebebi ten renkleri çikolata gibi tatlılar. Bu onları karizmatik ve çekici yapıyor esmer erkeklerin kılları da daha fazla oluyor kadınlar da bunu daha erkeksi eril görüyor o yüzden diğer erkeklerden bi tık daha fazla etkileniyor

024 Yorumla- 1 yıl
kıl erkeksi falan yapmıyor ayrıca çok itici kendi adına konuş
- 1 yıl
benim etrafımdakilerde tam tersini düşünüyor
- 1 yıl
Etrafındaki çoğu kadın erkek görmemiş ondandır hcjdjdnndnd sarışınlari tecrübe etmemek ne acı ya. Bence büyük kayıp. En tatlıları sarışınlar aslında. Devamlı aynı erkekleri hirmeiten standarta baglamissiniz olay bu.
- 1 yıl
@Papatyaadası kumral flörtümde oldu bi esmerin yerini tutmaz
- 1 yıl
@Papatyaadası trde erkek görmemiş kadın olmak imkansız bir şey
- 1 yıl
esmerlerde iyi ama kıllı diye değil kesinlikle
- 1 yıl
ıy hayır bunu kim ister ki pasaklı bi erkek
- 1 yıl
soru sordun cevabı verdim neyin kafasını yaşıyon
- 1 yıl
erkek yalakası biri kadar değil
- 1 yıl
savunduğumu kim demiş
- 1 yıl
almalı pasaklılığın lüzumu yok
- 1 yıl
Kızlarr kavga etmeyin hadi tanışalım hepiniz sarışınlaro tecrübe etsin 😁😁
- 1 yıl
o ayrı bi erkek kadar kıl çıkmıyor sonuçta
- 1 yıl
evet
- 1 yıl
Ben ettim iki yildir onunlayim esmerle isim olmaz bundan sonra
Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı. Gay'lerin kadınlardan daha çok katkı yaptığı tespit. Esmer ve kıllı erkek görünce gö*leri alev alır.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 yılBence sarışınlar daha çok seviliyor
25 Yorumla- 1 yıl
@sarlija hayir ulasamiyoruz çok nadirler sarışın erkek ülkede yıllar sonra sarışınlari tercih ediyoruz cunki esmer esmer nereye kadar hep aynı adam
- 1 yıl
Ee burdayım aramana gerek yok 😄
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar esmer delisi olduğu için
00 Yorumla Esmer Anadolu erkeği has Türk soyudur sarışın erkekler savaş zamanları eskiden tabi bu bazı uçkuruna sahip çıkamayan Türk askerlerimizin Rum İngiliz falan askerlerinin içinde kadın askerde varmış bizimkiler yatırmışlar saman ağaç dibine bırakmışlar hamile kimisi evlenmiş falan derken aramızda sarışın erkeklerde olmuş rahmetli dedem rus harbinde askerdi o anlatırdı zamanında 113 yaşında öldü rahmetli:D
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlakası yok. Sarışın ve kumrallardan beğenilen de var. Benim arada beğendiklerim çıkıyor mesela. Genel tip önemli. Genel tip iyiyse yakışıklısındır. Bu renkle belirlenen bir şey değil. Sadece esmerlik biraz daha fazla erkeksilik katiyor, buna katılıyorum. Ama her esmer erkek çekici diye de bir kural yok. Esmer olup at hırsızına benzeyen tip dolu. Esmer erkeklerin hepsi o TV 'de gördüğün jönler gibi degil
11 Yorumla- 1 yıl
Bence en haklı yorum buydu
Işığın esmer tene vurduğunda oluşturduğu kırılma ve bunun sonucunda gözümüze gelen ışığın dalga boyu, sarışınlarınkiyle aynı olmamakla birlikte gözümüze daha güzel gelsjaşskfjaiisfjmi desem inanmayın. Esmer esmerdir ve hoştur yani
117 Yorumla- 1 yıl
Ekmek vereyim mi dibini de sıyırırsn çöpe gitmesin 😂😂
- 1 yıl
Çok tahıllı buğday ekmeği var bende onu verem 😂😂
- 1 yıl
Ne kadar paylaşımseversin 😂
- 1 yıl
Bana ekmek banabilirsiniz hahaha
- 1 yıl
Soğan da kıralım mı beyaz etle gider 😂😂
- 1 yıl
Yok benim tadım sade daha güzel 😁😁
- 1 yıl
* ben soğansız ve turşusuz yemek yiyemiyorum 😂😂
- 1 yıl
Ama ben ***
- 1 yıl
Yediririm sana ben 😅
- 1 yıl
Yok valla
- 1 yıl
E turşuyla tadım güzel olur mu ki
- 1 yıl
Annene sor turşunu kursa kursa o kurar 😂😂
- 1 yıl
Kabul etmeyecek misin 7stegimi
Gizli Üye(25-29)1 yılAslında esmer sanılan çoğu erkek kumral oluyor.(örn deniz can aktaş, boran kuzum vb.) Sanılanın aksine ülkede esmer erkek-kadın dağılımı çok yoğun değil. Aynı şey sarışınlar içinde geçerli. Tabii benim için sarışın esmer kumral olması çok önemli olmuyor. Eli yüzü düzgün ve iyi bir insan olması yeter
00 Yorumla
1 yılBen sevmiyorum. Tehlikeli ve katil erkekleri çağrıştırıyorlar. Sarışın ve kumral erkek daha fazla güven veriyor.
40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Sempatikse her şekilde çeker. Narsistin tekiyse , bencilse sohbeti yoksa esmer olsa ne olur
50 Yorumla
1 yılZevklerle ve kişinin neyi aradığıyla ilgili ya sarışın ve kumrallar daha güzel, esmerler daha çekici duruyor. Keskinlik arayan esmer, tatlılık arayan sarışın kumral seviyor
10 Yorumla
1 yılHemcinslerime kızıyorum. Onca temiz çocuk varken neden kekoları tercih ederler anlam veremiyorum..
01 Yorumla- 1 yıl
Dimi dimii
- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum bence çekici değiller istisnalar var oda onu sevince çekici geliyor zaten sokakta görsen bakmazsın ama hani sevince buda benim herifim yerimm moduna geçiyor insan.
00 Yorumla Esmerden kasıt sadece saç sakalsa daha maskulen durduğu içindir kadında da öyle bu ama ten olaraksa bilemem
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı. Valla çokta umursamayın bence sizi seven renginiz görünüşünüz için değil siz olduğunuz için sevsin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı. Bu ülkede bir esmer sarı furyası var. Oysa popülariteden başka bir şey değil. Güzel olan kumraldır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHep öyle denir
- Esmer
- uzun
- geniş omuzlu
- kaslı
- yakışıklı
denir ama bu bence Alman kızları için geçerli… türkiyrde sarışın büyük ihtimal daha avantajlı dır
00 Yorumla
1 yılYo ben kumral erkek seviyorum üstelik kızlar genelde esmer ve kumral erkek tercih eder sarısın erkek seven çok nadir
00 Yorumla
1 yılÜlkede kara (msar) olan her şey ilgi görüyo çünkü. İnsanlar psikolojşk olarak da siyah tonlarda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyaz tenli severim... kibar befendi, enerjili güzel konuşan güzel ses 😊😊
10 YorumlaBizi alan almış satan satmış öyle bir derdimiz yok paşam 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKumral erkek sevmeyende ne biliyim sürü algısı var bence
24 Yorumla- 1 yıl
Sevsene beni😆
Cevap sahibi1 yılKajsjsjsdh
Cevap sahibi1 yılAttım
- 1 yıl
Hani atmadın
1 yılşahsen bir trakyalı olarak sarışın ya da kumral erkekler ilgimi çekiyor.
00 YorumlaBen kumralim hiç mi şansım yok veya kumral seven yok mu?
00 Yorumla
1 yılSarışının adı esmerin tadı diye saçmasapan bir söz var onu yazıyorum kusura bakmayın😬
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılBizim toplum da Avrupa Toplumlarıda esmer severler bilmiyorm ama daha sert yapıları var bnce ondan
00 Yorumla
1 yıldaha maskülen geldikleri için olabilir benim için fark etmiyor, o kişinin aurasına bakarım ben.
00 YorumlaKumrallara bayılıyoruz nasıl sevilmiyor didifib sarışın da iyi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen kumrallardan hoslaniyorum cok tatli duruyor bence... hem cocuklarim guzel olur hoslandigim cocuk kumral sarimsi saclari sakallari var bide ikizi varmis keske evlensekkk🥲🥲
00 Yorumla
1 yılDikkat çekiyorlar kumrallar için bise diyemem ama sarışınlar Bi tık dikkat çekmiyor
00 Yorumla
1 yılBenim için geçerli değil. Sarışın ve kumral seviyorum. Gözleri de renkliyse tadından yenmez.
01 Yorumla- 1 yıl
Tam da beni tanımladın bende kumral saçlı ve mavi gözlü birisiyim
Yoo hiç alakası yok ben kumral sarı seviyorum karşımahep esmer kıllı adamlar çıktı istemedim hiç sevmem simsiyah saçı sakalı olan erkek. Zor zahmet kumral yeşil gözlü sevgilimi buldum türkiyede az var kumral sarı erkek değeri bilinmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYoo iyi duruyosun kardeşim beğenen çıkar bence
03 Yorumla- 1 yıl
Kardeş deme lazım olurum 😁😁
Cevap sahibi1 yılYok hayrı asla
Cevap sahibi1 yıl🤢😛ıyy 19 yaş cinsel hayatım yok ama 19 yaşa da oha ya gitmeyin sakın
1 yılYa şimdi sarışın erkek var.. sarışın erkek var..
09 Yorumla- 1 yıl
Ben neyim 😁
- 1 yıl
Ne biliyim.. tipin iyiyse sarışına esmere takılmaz kızlar..
- 1 yıl
Sen takılır mısın bana hahah
- 1 yıl
Sen çok ufaksin bana..
- 1 yıl
Emin ol hiç değilim
- 1 yıl
Yaşından belli..
- 1 yıl
Yaşımı ne yapacan bedenim önemli
- 1 yıl
Kuru bedenlerle işim olmaz..
- 1 yıl
Kuru değil gayette dolu tabi görmeden bilemezsin
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo ilgi görüyorsunuz mesela kıvanç tatlitug Türkiye'nin en yakışıklı erkeği bana göre sarışınlar/kumrallar esmerlerden daha cekici
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer esmer erkekte sevilmiyor sarışın esmer kumral fark etmez belli bir çekicilik var o hissi veren erkek sevilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBilimsel bazda bakarsak en zeki erkekler kumral sonra sarışın en az zekiler ise esmerler. Yani zeki erkek istiyorsanız kumral seçin.
00 Yorumla
1 yılbiraz güvensiz geliyorsunuz :) birde hafif göbek olmalı erkekte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılzevksizlerde ondan ahjsaja ben kumral severim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü bence esmer erkekler daha yakışıklı ve çekici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞehir efsanesi , bakmayan kız yok bana. Bu yüzden denizde yanmamak için kırk takla atıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıleskiden sarisin erkek seviyordum ama Şu an esmere dondum, bilmiyorum daha karizmatik geliyorlar
00 Yorumla
1 yılSarışın erkekler genelde huysuz oluyor. Egolu oluyor. Kumrallar pek tercih edilmiyor. Esmerler insanı cezbediyor. Tabii arkadaşlar bu çoğu için geçerli değil benim sevdiğim kişi kumraldı mesela...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşte buna küfür ederim esmerim bana pas veren yok
00 Yorumlamesela ben şahsen esmer ve bıyıklı sakallı erkekleri hiiiç sevmem. Tipim sarışın/kumral ve bebek yüzlü erkekler. Herkesin beğendiği farklı tipleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEsmer ya. Şeyi uzun olur diye heralde 😃 ya da daha maskülen göründükleri içindir belki
00 Yorumla
1 yılTam tersi ben sarışın veya kumral severim
20 YorumlaBence daha maskülen bir enerjileri oluyor dış görünüşte, içgüdüsel olarak da çekiliyor olabilirler.
00 YorumlaSarışın kadınlar neden daha çok seviliyorsa o sebepten
114 Yorumla- 1 yıl
Sarışın sevilmesinin birkaç sebebi var.
Birincisi daha dikkat çekiyor. Herkes sarışın değil, orjinal sarışınlar azdır, az olan kıymetlidir.
İkincisi daha feminen görünürler, daha kılsız, ya da kıl varsa bile sarı renkli olduğundan göze batmaz. Ayrıca daha modern ve kaliteli, daha hanım, daha statülü izlenimi verir. Örneğin İngiltere de kraliyet ailesinde öyle bir algı vardı. Detaylarını unuttum Araştırabilirsiniz.
Ha sen dersen ki, esmer erkekde daha erkeksi, daha maskülen, orası doğru ama esmerlik kadında olsun erkekde olsun, kaliteyi, kültürü göstermiyor. Beyazlık ve sarışınlık Avrupalik, modernlik gösteriyor. Esmerlik fakirliği varoşluğu gösteriyor. Kadın bile olsa öyle benim gözümdd - 1 yıl
@Emre3558123 dayı kel kafana bakmadan kime varoş diyorsun sen kendinde esmersin annen de varoş senin demenle
- 1 yıl
Sanane o çocuuu
- 1 yıl
@Emre3558123 o çocuğu sensin asıl kendi annene varoş diyon yürü
- 1 yıl
Sanane a kodum
- 1 yıl
@Emre3558123 defol len hadsiz bide kız burcumu beğenmedi demişsin seni beğenmediği için bahane bulmuş
- 1 yıl
Yaw sanane canım. Ben adam gibi yorım yaptım sen ana katıyorsun. Annemi katma ananı nokta nokta
- 1 yıl
@Emre3558123 sen esmerlere varoş dersen ben de gerçekleri yüzüne vururum kısacık boyunla kel kafanla kimseyi aşağılayamazsın
- 1 yıl
Yav s i ktir git. Ben esmerler varoştur mu dedim. Engelli. İngiliz kültüründe dedim. Ayrıca anneme bana laf edersen bende o r ospuluğını yüzüne vururum. Boyumun kısa olduğunu nerden çıkardın mal. Gel yanıma bak kısa mıyım 😄 sen kendi boyuna bak
- 1 yıl
Ayrıca kel değilim, seyrelmiş biraz saçlar ayrıca kel olsam ne olcak canım sanane
- 1 yıl
@Emre3558123 benim gözümde öyle yazmışsın kendinde esmersin üstüne kelsin ve boyun kısa senin demene göre sen de varoşsun
- 1 yıl
Tamam bende varoşum ama a m na koydurma. Engelli. Benim gözümde de öyle bir imaj veriyor dedim. Hepsi öyledir demedim. O. Puuuu kelsem sanane lan. Nolmuş biyerine mi giriyor
- 1 yıl
Benim gözümde varoşsunuz nolmuş hiiiç!.
- 1 yıl
@Emre3558123 sen benden daha varoşsun o zaman çünkü daha esmersin kel amca
Bilemiyorum ama belki erilliği bi tık daha çok yansıttığı için olabilir sadece görüş tabi bu
00 Yorumla
1 yılEsmerler daha yakışıklı daha erkeksi sarışınlar çocuk gibi duruyor
00 Yorumla
1 yılsarışın erkek yok fjguıshalhdslgfgıdhdshzfgo ama kumrallar seviliyo ne alaka
05 Yorumla- 1 yıl
1 beyaz tenliyim
2 kumralım
3 sevilme ihtimal kaç ? Kız olarak söyle - 1 yıl
@kullanimkılavuzu saç rengin falan önemli değil o kadar ama kumrallar çekici oluyo genelde sana bağlı yani
- 1 yıl
Şimdiii Anladımm yanımdan geçerken kızlar saçını okşaması ve araba kızlara çarpacakken son saniyede araba durdu + korna yaptı caddede ben vardım ve akşam vakti yürüyüş yapmaya gittik annemle 4 tane kız arabayla giderken selammmmm dedi o an utandım annem olmasaydı bari ilginç tarafı sevdiğim var
- 1 yıl
@kullanimkılavuzu ok SUHUIDGFUIGUYIFUIDFDGFUIHDFIUHUIDFS
- 1 yıl
Ok mu hastanede kızın biri bana gözümün içine bakarak gülüp sırıtması otobüsle kuzenime gidirken telefona bakarken serçe parmagıma hafif değdi sonra hemen çekti pardon dedi
Siyah rengin verdiği bir asillik var ondan 😂
00 Yorumla
1 yılKim demiş esmer diye yalan bak bende esmerim
Sarışın yokki Türkiye'de az var00 YorumlaEsmerler bize göre daha sıcak kanlı oluyor ondan heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyakışıklı olsun da esmer sarışın fark etmez
36 Yorumla- 1 yıl
Nefes alsın yeter demek
Cevap sahibi1 yılnefes alsın yeter demiyorum yakışıklı olsun diyorum
- 1 yıl
O zaman neden konuşmuyoruz 🤠
Cevap sahibi1 yılben senden büyüğüm ya
- 1 yıl
Olsun bana uyar severim büyük
yok ben sarisin trrcoh ediyorum senin gibi
11 Yorumla- 1 yıl
Hahah sonunda sıra bendee
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo ben kumral erkek daha çok seviyorum
20 Yorumla
1 yılBen esmer sevmem sarışın severim
03 Yorumla- 1 yıl
Benide sev
- 1 yıl
Fazla küçüksün
- 1 yıl
Ki zaten o olmasaydı bile benim zaten hoşlandığım var
- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılBiz erkek degiliz kral herhalde 😃
02 Yorumla- 1 yıl
He ya erkek gözüyle bakmıyorlar
- 1 yıl
Yok yok öyle değil, ben kumralim hiç ten rengimden dolayı sıkıntı yaşamadım 😃
- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi