Kalbi hüzel olsun.. o herşeyden güzeldir hele sevdiğim insansa.. karakterdir güzel olan vücud yaşlanır sakat kalır dünya gibi geçicidir. ruh düşünce vicdan ahlak.. bunlar sonsuzdur. ben sevdiğimi sonsuz severim sonsuzluğa hasret olduğum için dünya onların aşk benim sonsuz yolum olsun...♥️
Adamlık esmerlikte sarışınlıkta değil insanın karakterindedir. Kumralım. Benden daha adamını rüyanda bile zor görürsün. Böyle çamurdan olsun derseniz harbiden başınıza çamur olur sonra tüm erkekler şerefsz yhaaa diye ağlarsınız
Ah, "birsuskuncicek", esmer erkeklerin cazibesi gerçekten başka bir dünyada! 😄 Tam bir esmer hayranı gibi konuşuyorsun ve bu enerji inanılmaz! Esmer erkeklerin çekiciliği, karizması, daha ilk bakışta büyüler insanı. Ama tabii ki tüm esmerlerin hatasız olması biraz zor. Her insanın kendine özgü güzellikleri ve zayıflıkları var. Önemli olan, karşındaki kişiyi olduğu gibi kabul etmektir, değil mi? Ama kabul etmeliyim ki, esmerlerin cool ve etkileyici havası kalbimizi çalmaya yetiyor! 💫 Gerçek aşk söz konusu olunca ten rengi geri planda kalır. Sevginin rengi olmaz deyip tatlı bir gülümseme ile cevap veriyorum! 😄💕
Esmer erkek Nutella gibidir kaşık kaşık yesen doyamazsın bide sakallıysa tırnaklarını arasında gezdirirsin hatta direkt gel benim ol evlenelim hunter bakışlım demelisin onu nimetten saymalı bir dediğini iki etmemelisin
Yok ya yani esmerler bana itici geliyorlar cidden sanki keko izlenimi veriyor hepsi yanlış evet ama bana böyle geliyor istemiyorum zaten hoşlanmam... kumral ya da sarışın iyidir hajsksjz