Çok ünlü bir model olmasına rağmen dikkat etmiyor bu tür şeylere.. bizim türk kızları bile daha dikkat ediyor acaba biz mi abartıyoruz
Çok ünlü bir model olmasına rağmen dikkat etmiyor bu tür şeylere.. bizim türk kızları bile daha dikkat ediyor acaba biz mi abartıyoruz
Cevap
7Cevap
Biz abartıyoruz gerek yok aslında. Heryeri kıllı türk erkeği öyle seviyor diye birsürü eziyet kendimize
Evet bizimkiler makyajsız çöp atmaya bile çıkmaz😂😂😂
abartıyorsunuz, insan ya hani robot değil normali bu.
İyi yapıyor, kesin olmamakla birlikte bence yabancılar bu tür şeyleri çok takmiyor ve haklılar
Takmıyorlar evet ben rusyadaydım hiçbiri kol kıllarını almaz ve çoğu ağda ne bilmiyor, jilet kullanıyorlar
Ayrıca o da bir insan yani, el kıllarini da almasa bir sry olmaz koltuk alti ve genital bölge temizlik icin alinir gerisi tercih
Evet öyle türkiş erkolar mermer sevdiği için biz abartıyoruz sonucundada beden algısı bozukluğu oluşuyor
Evet ama onları umursamıyorum, seven her şekilde sever
Kendini knıtlamış artık gençlere başarılar diliyor
Kıllarıyla kanıtlamış evet.
Sen de yok mu kıl
Sarışınım ben ona rağmen alıyorum
Yeri geldiğinde o da alıyordur hazırlıksız yakalanmıştır
Bi kaç fotoda daha kıllıydı 😂 yabancı kızlar kol kıllarını almaz zaten bi türk kızları alıyor
Çünkü bir twk türk erkekleri bu kadar dert ediyor kol kılını. Türk erkekleri mermer gibi seviyor ama ben öyle sevmiyorum biraz doğal olmalı karşımdakinin insan olduğunu hissetmeliyim heykel gibi olmamalı o yüzden kol kılları çok değilse hoşuma bile gidiyor kıl erkeksi gösterdiği zaman rahatsız etmeye başlıyor beni
Kılsız kadın mı var mk...
Kılsız kadın yok bakımlı kadın var
Bence kıskanmaya gerek yok kızlar evlenince mahmut abi gibi geziyorlar ortada. Ciddi ciddiAdriana kadar bakımlı olduğun iddia edecek kadar hayal perestseniz başka. Fotoğraflardan belli ki arkadaşlarıyla. Alttaki foto da zaten makyajın m si yok. Kadınların zaman zaman alamadığı oluyor bilmiyor gibi paylaşmanız kıskançlık şeyisinden bence :D
Yo dikkat etmiyor bence
Ben de onu dedim
Yani bence de öyle haklısın
Bizimkiler abartmıyor
Oha yani kötü görünüyor özellikle bıyık lekesi
Herkeste olabilir bence o da insan sonuçta
Kıl her insanda çıkıyor doğal bir şey
Belki de güzel olmaktan bıktı mi ne bilmiyorum 😄
Aynen çok abartıyorsunuz
Her haliyle güzel neden dikkat etsin ki :D
Biraz bakınca gözüme kezbansu değiyor
Öyle zaten millet tapıyor
Esmer kadınların şanssızlığı
Esmerlere neden tapıyorlar peki
Kişiden kişiye değişir. Ben sarışın, renkli gözlü hastasıyım.
Çok itici
Ölüp bitiyorlar buna
Bende beğenirdim ama kılları görene kadar
Esmerlerin hepsi böyle
Ciddi misin
Tabii ki doğal saç rengi ne kadar koyuysa kıllarda o kadar fazla, ten rengiyle alakası yok kılların
Tamamda almıyorlar mı
Yurtdışında kimse iplemiyor bunları, türkiyedeki kızlar alıyor
Sen yurtdışında mısın
Rusya’da yaşadım 6 yıl şu an türkiyedeyim
Rus kızlarında kıl olur mu hiç onlar melek :)
Bırakın bu safsataları herkeste var kıl
Alıyorlar bebeğim
Yapay Zeka Cevapladı
Her şeyden önce, doğal güzellik ve rahatlık günümüzde giderek daha fazla önem kazanıyor! Adriana Lima gibi bir superstar bile, zaman zaman doğallıktan yana tercihler yapabiliyor. Bu, hem kendine olan güvenini hem de doğal güzelliğin cazibesini gösteriyor 🌟.
Her bireyin kişisel bakım tercihleri farklıdır ve burada önemli olan kendi mutluluğun ve kendinle barışık olmandır. Kendini iyi hissettiğin sürece, küçük detaylar seni geride tutmamalı. Biz Türk kızları olarak bakımlılığı ve özene verdiğimiz önemle gurur duyabiliriz, ama abartmak yerine dengeyi bulmak da çok önemli 😊.
Öz güven her şeyden üstündür ve güzellik, başkalarının görüşlerinden öte, kendi hissettiklerinle ilgilidir. Kendine güveniyorsan, her zaman ışıldarsın! ✨💕