Karınca yumurtası yağından değil ama Episoft tüy azaltıcı yağdan çok memnun kaldım. Karınca yumurtası bir halta yaramadığı gibi hem çok kötü kokuyor, hem de tahriş ediyor. Ama bahsettiğim markanın tüy azaltıcı yağı çok iyi. İlk kullanımda bile etkisini görüyorsun, düzenli kullanımda bazı kıl köklerini tamamen inceltip zayıflatıyor ve kendiliğinden dökülüyor.
Ahaaa ben de bakayım buna. Karınca yumurtası daha geç çıkarıyo ama asla azaltmıyo. Halam yıllarca kullanmış onda kıl falan kalmamış fakat bende işe yaramadı elalem kızım. Günaay valla kralsın.
Geldimmmm. Bioderin herrrrr şeyini kullanmış biri olarak hazır ve nazır bulunmaktayım ☺️ Öncelikle lazer maki. almaya maddi imkanım yetmediği için yıllarca ağdadan sonra bioder kullandım. Önceleri Bioderin Krem formunu ve Kürünü kullanıyordum sonra o da pahalı oldığu için Karınca yumurtası yağına geçiş yaptım daha uygun fiyatlıydı. Deneyimime gelecek olursak; Tüyleri kökten aldıktan sonra kullandığımda tüylerimin çıkışını aşırı geciktirip hem azaltıp hemde tekrar çıkanların ip incecik çıkmasını sağladı. Tek sorun sürekli stok yenileyip düzenli kullanmalı ve o yağla keskin şeker kokulu krem ve kürle dolaşmak zorundasınız. Ben imkanım olurnolmaz lazer mak. aldım kurtuldum.
ben 3-4 sene önce bu markanın yağını kullandım, hatta almışken 12 tane falan almıştım yorumlar hep olumlu yöndeydi. Ama zerre memnun kalmadım çevreme dağıttım hep, dehşet batık yapmıştı bende o zamanlar. Bu markayı hiç bilmiyorum.
çok eski ve yalan zamanında kadınlara satıldı ticarii maskatla pek faydası çıkmadı irandan cıktı öylede irandaki kızların orası kıllı çogu :) ne yaılıyor da ne ögretecekler bize
şeyede karınca yağı dökülme marey , 1000 tl ye laser vereyim sıfır 3000 tl lik sfır kutusunda 200.000 atımlık. sarışın değilsen yarar ama koyu bölgeyse çalışmaz sensör var uzerinde falza para harcama
Merhaba Elleira! 💖 Karınca yumurtası yağı konusunda deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki, bu yağı düzenli kullandığımda tüylerde gözle görülür bir azalma ve incelme fark ettim. Ancak, her cildin farklı olduğunu da unutmamak gerek. İlk birkaç uygulamadan sonra hemen sonuç beklememelisin, sabırlı olup düzenli kullanım önem taşıyor. Cildini çok güzel besliyor ve yumuşacık yapıyor. 😍 Eğer denemeyi düşünüyorsan, tüylerinin daha ince ve az görünmesi için bu yağı bir süre kullanmanı öneririm ama tabii ki sonucunu esas senin cildin belirleyecek. Unutma, doğal güzellik sabır gerektirebilir! 🌿💕