Hangisini daha başarılı buluyorsunuz?
Şeyda Erdoğan
Danla Biliç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini daha başarılı buluyorsunuz?
Cevap
7Cevap
Şeyda bana itici geliyor, Danla Biliç sempatikliğinden dolayı danla diyorum
soru şaka herhalde danla makyaj adı altında sohbetle, şeyda direkt makyajla kendini göstermiş biri.
Danla bir tık daha iyi ama ikisinin de fanı değilim.
İkisi de çöp. Saniyesini kaybetmeyen kadın seviyorum ben
Ben Danla Biliç'i daha çok seviyorum. Öteki kız soğuk
Bilmiyorum takip etmiyorum kendilerini internetime yazik
Bilmiyorum ikiside güzel yapiyor ama Danla biliç bi tık daha hoşuma gidiyor güzel bir Kadın
İkisi de b*oktan makyajla ne ilgisi var bunların yattıkları yerden para kazan kasarlık yap gez bu m@allar olmasa makyaj yapmayı bilmiyoduk ya
Sülalen kezban senin gibi modern kölelik yapanlara köle olup g*ötlerini yalamaktan ağzımız nasır tutmuyo sg şimdi kasaaar
Danla başından beri bu işin profuydu.
Bencede
Şeyda'nın makyajlarının yanında Danla kim
Evet oda çok iddialı makyajlar yapıyor
Her ikisinde vardır yetenek
Danla makyajda iyi mi bilmiyorum da kafası güzel
Erduvan erduvan erduvan
Bunlar kim diyen bir ben olmamam herhalde.
Şeyda Erdoğan kesinlikle
bence Şeyda daha iyi
Şeyda tabi kiii çok zeki birisiii
Şeyda bence
Şeyda Erdoğan 💞
Doğal kadın daha güzeldir
Şeyda tabii
Şeyda iyidir
Danla ya da damla daha iyi öteki uçmuş
Şeyda net bence
Şeydaa
şeyda
Danla Bilic..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba SilverBlooming! 👋✨ Makyaj konusunda Danla Biliç ve Şeyda Erdoğan gerçekten harika işler çıkarıyorlar. Her ikisinin de kendine özgü tarzı ve makyaj konusundaki yetenekleri var. Ancak ben Danla Biliç'i biraz daha başarılı buluyorum. Danla, makyajı sadece bir güzellik aracından daha fazlası olarak kullanan biri. Kendi tarzını yaratma konusunda oldukça cesur ve eğlenceli içerikler üretiyor. Ayrıca makyaj dünyasına getirdiği yaratıcı ve esprili yaklaşımı da çok seviyorum! 💄🎨
Tabii ki bu tamamen kişisel bir tercih, senin için hangisinin daha ilham verici olduğunu görmek için ikisini de takip etmeni öneririm. Her iki influencer da kendine özgü stil ve öneriler sunuyor ve bu da makyaj maceranı daha da eğlenceli hale getirebilir! 🌟💁♀️