Güzellik & Bakım Zara'dan bi parfüm önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Red vanilla almıştım ama muadili olduğu parfüme hiç benzemiyor. La vie est belle ya da black opium tarzı bi parfüm var mı Zara'dan önerebileceğiniz böyle hafif tatlı olan Güncellemeler1 yıl Yaşadığım şehirde zara yok o nedenle kör alış yapacağım. Zara'dan bi parfüm önerir misiniz? Cevapla Parfüm Soruları Öneri Soruları Zara Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
jRobiN Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl paranı çöpe verme. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Parfümüm bitti, orijinalini alamam şu an. Yorumla jRobiN 1 yıl Deo kullan Yorumla
zortukos99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Zaradan bir şey öneremeyix 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Peki, teşekkürler. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Muadil denen seylerle alakasi yok bu zara nin 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Bilemiyorum sadece bir tane aldım zaten onu da benzetemedim işte Cevap sahibi 1 yıl Boyle bos para vermektense orjinal alip kurtuluyorum Soran 1 yıl Ben şu an alamam ya benimki bugün bitti. Diğer parfümlerimi de sevmiyorum pek. Parfümsüz hayat çok anlamsız geliyor😂 Cevap sahibi 1 yıl Aynen parfumm kirmizi cizgimm 😁 Soran 1 yıl Sen ne kullanıyorsun? Soran 1 yıl Aslında udv parfümleri var gratiste Fransız markası. Fransızlar yapıyor bu işi. Yarın bi bakayım en iyisi oraya😃 Cevap sahibi 1 yıl Ysl ve K
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
paranı çöpe verme.
Parfümüm bitti, orijinalini alamam şu an.
Deo kullan
Zaradan bir şey öneremeyix
Peki, teşekkürler.
Muadil denen seylerle alakasi yok bu zara nin
Bilemiyorum sadece bir tane aldım zaten onu da benzetemedim işte
Boyle bos para vermektense orjinal alip kurtuluyorum
Ben şu an alamam ya benimki bugün bitti. Diğer parfümlerimi de sevmiyorum pek. Parfümsüz hayat çok anlamsız geliyor😂
Aynen parfumm kirmizi cizgimm 😁
Sen ne kullanıyorsun?
Aslında udv parfümleri var gratiste Fransız markası. Fransızlar yapıyor bu işi. Yarın bi bakayım en iyisi oraya😃
Ysl ve K