Güzellik & Bakım 1 ay Aynaya baktım gözlerim kamaştı niye böyle oldu 🫣😬😜? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yine ayna gözlerimi aldı ✨😬💄💅 Güncellemeler1 ay Benim kafada olursanız hep mutlu olursunuz. Dalgaya alın bazen 🤣 bu sorumu da ciddiye almayın boşuna kendinizi sinirlendiriyosunuz 😆 Güncellemeler1 ay Güncelleniyor Aynaya baktım gözlerim kamaştı niye böyle oldu 🫣😬😜? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Alfia Takip Et FenomenMaster Yaş: 105 1 ay Kudurtma makinesi gibi kız, helal kdjdjs 2 3 Yorumla Edameda06 1 ay Evet bilerek yapıyorum xhjxjxj Alfia 1 ay Aynen devam aşkım. Işığın hiç sönmesin 💫 Edameda06 1 ay 😂☺️✨
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kendime nazar değmesin diye aynaya bakamıyorum , gelmiş bana egolusun diyorrr la havleee la havle 😅 1 2 Yorumla Edameda06 1 ay 🤣 🤣 Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 ay 😃 Yorumla
BᴬLKᴵZ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Işık yansıması, göz yorgunluğu veya göz kuruluğundan.. SJSKSL tamam tamam güzelliğindenn anladık😂 1 1 Yorumla Edameda06 1 ay Djjdjdjd yiaa 🙈 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 836 cevap paylaştı. Güzelliğindendir🌸 1 2 Yorumla Edameda06 1 ay 🥰🌼 s Biscolatagirl 1 ay 🥰🥰
Gizli Üye (25-29) 1 ay Sana sert davransam da seviyorum beni yanlış anlama 🙂 1 6 Yorumla Edameda06 1 ay Niye gizli yazıyosunuz of hep bi gizem xd Yorumla Cevap sahibi 1 ay Mesaj kutun açık değil Yorumla Edameda06 1 ay Mesaja gerk yok adını söyle yeter, 😴😴 Yorumla Edameda06 1 ay Okiş Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kırdığım olduysa seni kusura bakma Yorumla Edameda06 1 ay Önemli değil 😴🤝🏻 Yorumla
Flankes1 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Bende aynaya bakınca kim bu değişik diyorum.. 1 0 Yorumla
DarkSide3535 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 ay Sen bu kadar güzel misin yaa. Profil fotoğrafına hiç benzemiyor 1 1 Yorumla Edameda06 1 ay Bu soruya koyduğum görseldeki ben değilim zatenn Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Teknoloji de bayağı gelişti ya senin gibi parlak bir güneşi bu kadar yakından gördüğümüze göre gözlerimizin böyle kamaşması çok normal 1 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Senmisin pp resminde 1 10 Yorumla Edameda06 1 ay Evet Yorumla Seni_ben 1 ay Ya eskiden daha güzel olmuş dudakların Yorumla Seni_ben 1 ay Bal mı yedin yoksa edoş Yorumla Edameda06 1 ay Soru görseldeki ben değilim 🤦♀️ Yorumla Seni_ben 1 ay Pp sensin ama daha hoş görünüyorsun tatlım Yorumla Edameda06 1 ay Tamam Yorumla Seni_ben 1 ay Edoş kapı kapalı az açarmısın iki şey söyliyecem Yorumla Edameda06 1 ay Hayır. Yorumla Seni_ben 1 ay Sorun değil nasıl her zaman beklediysem seni gene beklerim hiç sıkıntı yok 😞 Yorumla Seni_ben 1 ay Hayata her zaman kazanacaksın diye bir kayde yok bazen kaybetmeyide bilmek lazım. Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Makbuş iyi ayna çatlamamiş yıvrımm xcxx 1 3 Yorumla Edameda06 1 ay Evet burhiğ 🙈 Yorumla Alfa_Tuğ 1 ay Muahhhhh Yorumla Edameda06 1 ay Muckks Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayna ayna olalı boyle zulüm görmedi 🤣 1 6 Yorumla Edameda06 1 ay O niyeeee Yorumla Semih6934 1 ay Çatliycak yakında 😂 Yorumla Edameda06 1 ay Hı o bakımdan 🙈🤣 Yorumla Semih6934 1 ay Hee 🤣 Yorumla Edameda06 1 ay ☺️☺️ Yorumla Semih6934 1 ay 😊🙏🏻 Yorumla
0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Dua et güzelliğinden ayna kırılmamış kızzz 1 1 Yorumla Edameda06 1 ay 😂 Yiaa 🙈 Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Güzelliğindendiiir canısı ❤️❤️💋 1 1 Yorumla Edameda06 1 ay 🥰❤️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Aynada reptilyan var sandım kız korktum😂😂🤣 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gizlenemedim herhalde tam bereriksizlik😂 Yorumla Edameda06 1 ay Gizlisin işte Yorumla Cevap sahibi 1 ay Evet gizlenmişim yahu oh oh😂 Yorumla
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 1 ay Çok güzelsin ondannn 1 1 Yorumla sk_0634 1 ay Üff fenaaa Yorumla
ahfiya61 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Güneş vurmuşsa demekki aynaya gözüne geldi 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. Aynaya biri yansımış o zaman 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 998 cevap paylaştı. Bazen benim de öyle oluyor.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,9b cevap paylaştı. güzelliğindendir 1 2 Yorumla Edameda06 1 ay 🌸 Yorumla Asya_2275 1 ay 🌸 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Güzelsin ondandır 1 1 Yorumla Edameda06 1 ay 🌸🌸 Yorumla
Zzzaaafer41 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Sana bir foto atsam yorum yaparmsn rica etsem 0 1 Yorumla Edameda06 1 ay Dm e atamayınca yorumlarda mı yapıyosunuz artık bu saçmalığı :dd Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 39 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 6,4b cevap paylaştı. Gözlerin kamaşmıştır :D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. güzelliktendir 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 37 , eic 82% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 820 cevap paylaştı. güneş zararlı 1 0 Yorumla
damla_kaya4636 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay arkada ışık vardır 2 16 Yorumla Bubifake24 1 ay @damla_kaya4636 kıskaaaaannnnnçççç Yorumla Bubifake24 1 ay ok Yorumla Bubifake24 1 ay Eeee noldu? :):)): Yorumla damla_kaya4636 1 ay @Bubifake24 neye ne oldu? Yorumla damla_kaya4636 1 ay @Bubifake24 ekliycem okuldayım telefonları versinler Yorumla Bubifake24 1 ay hahahaahha seni yalancıtel elinde yoksa buraya nerden giriyon Yorumla damla_kaya4636 1 ay @Bubifake24 pc den Yorumla Bubifake24 1 ay o pcden instagrama girilmiyor mu? Yorumla Bubifake24 1 ay okbekliyor olucamnerden bu arada? Yorumla damla_kaya4636 1 ay @Bubifake24 ne nerden? Yorumla Bubifake24 1 ay Sen diyorum... nerden... hangi şehir Yorumla damla_kaya4636 1 ay @Bubifake24 antalya sen Yorumla damla_kaya4636 1 ay @Bubifake24 sen kızmısın erkekmi Yorumla Bubifake24 1 ay Erkek tabiiki Yorumla Bubifake24 1 ay Bol şans o zaman Yorumla damla_kaya4636 1 ay @Bubifake24 eyvaallah cano Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kudurtma makinesi gibi kız, helal kdjdjs
Evet bilerek yapıyorum xhjxjxj
Aynen devam aşkım. Işığın hiç sönmesin 💫
😂☺️✨
Kendime nazar değmesin diye aynaya bakamıyorum , gelmiş bana egolusun diyorrr la havleee la havle 😅
🤣 🤣
😃
Işık yansıması, göz yorgunluğu veya göz kuruluğundan.. SJSKSL tamam tamam güzelliğindenn anladık😂
Djjdjdjd yiaa 🙈
Güzelliğindendir🌸
🥰🌼
🥰🥰
Sana sert davransam da seviyorum beni yanlış anlama 🙂
Niye gizli yazıyosunuz of hep bi gizem xd
Mesaj kutun açık değil
Mesaja gerk yok adını söyle yeter, 😴😴
Okiş
Kırdığım olduysa seni kusura bakma
Önemli değil 😴🤝🏻
Bende aynaya bakınca kim bu değişik diyorum..
Sen bu kadar güzel misin yaa. Profil fotoğrafına hiç benzemiyor
Bu soruya koyduğum görseldeki ben değilim zatenn
Teknoloji de bayağı gelişti ya senin gibi parlak bir güneşi bu kadar yakından gördüğümüze göre gözlerimizin böyle kamaşması çok normal
Senmisin pp resminde
Evet
Ya eskiden daha güzel olmuş dudakların
Bal mı yedin yoksa edoş
Soru görseldeki ben değilim 🤦♀️
Pp sensin ama daha hoş görünüyorsun tatlım
Tamam
Edoş kapı kapalı az açarmısın iki şey söyliyecem
Hayır.
Sorun değil nasıl her zaman beklediysem seni gene beklerim hiç sıkıntı yok 😞
Hayata her zaman kazanacaksın diye bir kayde yok bazen kaybetmeyide bilmek lazım.
Makbuş iyi ayna çatlamamiş yıvrımm xcxx
Evet burhiğ 🙈
Muahhhhh
Muckks
Ayna ayna olalı boyle zulüm görmedi 🤣
O niyeeee
Çatliycak yakında 😂
Hı o bakımdan 🙈🤣
Hee 🤣
☺️☺️
😊🙏🏻
Dua et güzelliğinden ayna kırılmamış kızzz