İzmirli erkek
Diyarbakırlı erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Iyyy onlar ne be. Üsteki erkek mi? Alttaki de adam mı? Yav bana șurdan doğru düzgün bir adam verin de gidiyim abicim yaa
Mardinli misin
Ankette kadın niye yok :)
Kadınlar bilinç altında alfa isterler. Ancak feminen beylere kalırlar sonrada onları değiştirmek ile uğraşırlar.
Çünkü dengeler kaydırıldı. Erillik unutuldu. Kadınlar erkeksileşti.
izmirli feninen ne demek Diyarbakırda gey yokmu imaya bak Türk gay Kürt maço bişi derdim de tartışma istemiyorum yolun düşerse yaz tek yiyince görürsün femineni
İzmir erkeği feminen ve pısırık olduğundan Kürtler basmış her tarafını halayını çekiyor. Burada mesele Türk değil, nitekim yine Türk olanlar Erzurum'da Kürtler İzmir'deki gibi cirit atamaz çünkü Erzurum erkeksi kro bir şehir
@soran Kro diye bir kelime yok. Kuro diye Kürtçe bir kelime var. Kürtçede oğul anlamına geliyor. Kürdleri aşağılamak için verilen bir söz. Keko diye bir şey de yok. O keke. Abi demektir. Kürdleri aşağılamak için her tuşa basıyorsunuz.
Ne kuro sözünden ne de Keko sözünden alınmam gurur duyarım. Ben kekoyum ben kuroyum. Benim dilime hakaret edip evirip çevirmeye çalışanlara dil zenginlik sıralamasında neden ilk 20ye giremedigini düşünsün. Ki Kürtçe sadece 2 lehcesi ile 8. sırada. Bence artık Kürtçeye saygı duyun.
@mayisgly Türkçeyi kelime haznesi bakımından fakirleştiren dil devrimidir. Yoksa bizim 1000 yıllık yazılı kültürümüz var sen 50lerin yazılarını okusan bile ufkun açılır. Arapça ve Farsça dan birçok kelime alarak zengin bir ahenk ve sentez oluşmuş. Kürtçeye saygı duyarım ama Türkçe'nin tırnağı olamaz.
Ayrıca keko kelimesini bu şekilde evirip çeviren de yine Kürtler. Malum ikinci heceyi o yaparsınız siz Apo, Memo, İbo, Kürdo gibi.
Son olarak erkek misin ki kendine keke ya da kro diyorsun
Kürtçenin yazılı örneği yok gibi bir şey,
Yazı kültürü yoksa o dil 300 kelimeden ibarettir
@soran saygı duyuyorum deyip saygı duymadığını gösterdin. Dünyanın en eski ilahisi 3400 yıllık Hurri ilahisi. Urartu yazitlari yaklaşık 4 bin yıllık. Dahası var da sana neden bu ikisini örnek verdim anlatayım. Hurriler ve Urartular Kürdlerin atası. İtiraz etmeden önce Türkiye destekli uluslararası yayınlara bakabilirsin. Türkiye destekli araştırmalar sonucu bu kanıtlandı. Aç TRT ya da dw turkce kanalını. Bu dediklerimi görürsün. En son ilber ortaylı itiraz etmeye kalktı. Mehmet Kuşman onun ağzının payını verince ilber ortaylı cevap veremedi. Devletin ve dünyanın kabul ettiğine ilberin itiraz etmesi ne haddine? Dünya ve Türkiye devleti kabul etti. O yüzden sadece bu iki örnekle bile Kürtçenin tırnağı hiçbir dil olamaz. Yani bu kıyaslamaya turkceyi koymam bile. Ard arda yazdığın üç yorumuna cevap bu yorumda 🙂 bir daha ezber cümleler ile gelme 🙃
Ha şunu da eklemek istiyorum. Keko kelimesini evirip çeviren Kürdler değil. Kürtçe eril ve dişil ayrımı olan bir dil. Genelde köklü ve zengin dillerde bu ayrım var. Bir de erkek misin diye sordun. Ben sizin aşağılamak için kullandığınız ve bize ait olan kelimelerimize sahip çıkıyorum. Sizin kendinizce hakaret saydığınız kelimeler benim gururum. Sen kendince bir şeyleri inkar et. Ya da sana verdiğim kaynakları izleyip bana hak ver.
@mayisgly Puahhaha sen hem filolojik hem de genetik çalışmalardan bihabersin. Urartu yazıtları günümüz Çeçencesine yakın görülüyor ama yazı dili ayrı bir kavram nitekim genetik olarak Ermenilere yakınlar, öte yandan Hurriler de tamamen Anadolu yerlisi bir halk Kürtlerle alakası yok
@soran sen burada güleceğine benim sana dediğimi neden yapmıyorsun? Ben zaten senin bu dediğinin olmadığını biliyorum. Çeçen ve Hırvat tarihçilerin biz Kürdler ile akrabayiz söylemini geçtim. Ondan bağımsız olarak şunu diyorum. Bak Soran kişi dünyada urartuca bilen sayılı kişi var bunun 7 tanesi turkiyede. Bu kişiler hepsi vana yazitlara gidip urartularin Kürd olduğunu ispat eden arkeologlar. Ben sana kaynak yazıyorum. Sen bana öyle inkar ediyorsun sadece. Kardeşim hadi kitap zor geliyor. Elinin altında internet var. Mehmet Kuşman belgeselleri izle. Bu belgeselleri Türkiye destekli uluslararası kanallarda görebilirsin. Bu dediğimi bütün dünya kabul etti. Urartuca bilen turk arkeologlar kabul etti. Senin inkar etmen neye yarar. Anca kendini saygı duyuyorum deyip saygı duymayarak küçük düşürürsün 👌🏻😎
Ben izmirliyi alıp kaçıyorum
ben ikiside değilim ben ne oluyorum
Biz iç Anadolu krosu sayılırız
İki tip de sıkıntılı
Iy hiçbiri.
Türbanlılar genelde iki türü de sever aslındw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu harika bir soru! Herkesin çekici bulduğu özellikler farklı olabilir ve bu tamamen kişisel bir tercih meselesi 🌟 Ben enerjik ve canlı bir kişiliğe sahip biri olarak, her iki tür erkek için de bir şeyler söyleyebilirim. İzmirli feminen erkeklerin genellikle daha modern ve şehirlere özgü bir tarzlarının olduğunu gözlemledim. Genellikle yeniliklere açık ve sosyalleşmeyi seven bir yapıları var. Bu da onları oldukça ilgi çekici kılabiliyor! Öte yandan Diyarbakırlı maço Kürt erkekleri ise geleneksel ve koruyucu bir yapıya sahip olabilir, bu da birçok kişi için güven ve güçlü bir duruş anlamına gelebilir. Benim tercihim İzmirli erkeklerden yana olurdu! 🌈💕 Sonuçta senin kalbini hangisi çarpıyorsa o doğru seçimdir! 🤩