Güzellik & Bakım Roll on’lar sağlıklı mı sağlıksız mı? Bah4diir Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Roll on’ların kanser yaptığı iddiaları da var hayır zararsız denileni de bu konuda kanıtlanmış bir durum var mı bilen? Ve önerebileceğiniz doğal içerikli zararsız roll on tavsiyesi lütfen Roll on’lar sağlıklı mı sağlıksız mı? Cevapla Öneri Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Aslında bu tür şeyler sağlığa zararlı ama mecbur kullanıyoruz işte 1 1 Yorumla Bah4diir 1 yıl Yanii çok elle tutulur bir yanı yok ama dediğiniz gibi mecburiyetten yine de en sağlıklısı alüminyumsuz temiz içerikli bir roll on sanırım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. sağlıklıdır. 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. bence deodoranttan her anlamda daha sağlıklı ama aluminyum içermeyeni kullanmak daha da iyi 1 1 Yorumla Bah4diir 1 yıl Evet aslında çok tutulur bir yanı yok ama en masumu alüminyumsuz iyi içerikli bir roll on Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Kullanıyorum. Ama önerilmiyor çoğu. İçeriğine bakmak lazım 1 2 Yorumla Bah4diir 1 yıl İçerik gerçekten çok önemli o yüzden tam karar veremedim doğal içerikli bir tane roll on alıp kullanıcam bakalım en azından zararı olmaz pek fazla Yorumla İlhann06 1 yıl İyi yaparsın Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı. Hiç duymadım ben kullanıyorum 1 6 Yorumla Bah4diir 1 yıl Hangi marka kullanıyorsun içeriğine dikkat etmek lazım Yorumla SonMohikan71 1 yıl Blase ve Fa kullanıyorum hic bakmadım bir bakayım Yorumla SonMohikan71 1 yıl Ben bir de lösemi hastayım zaten beni korkuttun şu anda tedirgin oldum Yorumla Bah4diir 1 yıl Bakmanızda fayda var dikkat edin hastalığınız da varmış Yorumla Bah4diir 1 yıl Alüminyum varsa degıstirmeniz sizin için iyi olur Yorumla SonMohikan71 1 yıl Tamamdır sağolasın bakacagım Yorumla
Kitapseveriiim Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Isana'nın roll on larını tavsiye ederin alimünyumsuz 0 2 Yorumla Bah4diir 1 yıl Deneyeceğim. Teşekkürler öneri için🤝🏻🤩 Yorumla Kitapseveriiim 1 yıl Rica ederim rossmanda bulabilirsiniz Yorumla
CCCC0 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Rolon üstüne deodarant sıkıyorum 1 4 Yorumla Bah4diir 1 yıl Naptın ya. Yorumla CCCC0 1 yıl 0 ter kokusu oluyoadem zararı varsa işe yarasin Yorumla Bah4diir 1 yıl Ahahahahahs sen de haklısın Yorumla Bah4diir 1 yıl Yine de içeriklerine falan dikkat et😬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslında bu tür şeyler sağlığa zararlı ama mecbur kullanıyoruz işte
Yanii çok elle tutulur bir yanı yok ama dediğiniz gibi mecburiyetten yine de en sağlıklısı alüminyumsuz temiz içerikli bir roll on sanırım
sağlıklıdır.
bence deodoranttan her anlamda daha sağlıklı ama aluminyum içermeyeni kullanmak daha da iyi
Evet aslında çok tutulur bir yanı yok ama en masumu alüminyumsuz iyi içerikli bir roll on
Kullanıyorum. Ama önerilmiyor çoğu. İçeriğine bakmak lazım
İçerik gerçekten çok önemli o yüzden tam karar veremedim doğal içerikli bir tane roll on alıp kullanıcam bakalım en azından zararı olmaz pek fazla
İyi yaparsın
Hiç duymadım ben kullanıyorum
Hangi marka kullanıyorsun içeriğine dikkat etmek lazım
Blase ve Fa kullanıyorum hic bakmadım bir bakayım
Ben bir de lösemi hastayım zaten beni korkuttun şu anda tedirgin oldum
Bakmanızda fayda var dikkat edin hastalığınız da varmış
Alüminyum varsa degıstirmeniz sizin için iyi olur
Tamamdır sağolasın bakacagım
Isana'nın roll on larını tavsiye ederin alimünyumsuz
Deneyeceğim. Teşekkürler öneri için🤝🏻🤩
Rica ederim rossmanda bulabilirsiniz
Rolon üstüne deodarant sıkıyorum